Акустична система Logitech Z407 Bluetooth Graphite (980-001348)

Код товару: 1120736
Немає в наявності
  • Інформація по Logitech 980-001348
  • Виробник: Logitech
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Z407 Bluetooth Graphite
  • Код виробника: 980-001348
  • Вага: 4 кг.
  • Габарити: 35x26x21 см.
  • Короткий опис:

    дротове, бездротове, 2.1, Bluetooth, USB, AUX, Потужність, Вт - 80, пластик, блутуз колонки

Опис Logitech Z407 Bluetooth Graphite

Поринути у світ ВІДМІННОГО ЗВУКА ... І ЗАБУДЬТЕ про дроти

Завдяки технології точної цифрової обробки сигналу (ЦПОСІ) і потужності 80 Вт звук колонок стає дійсно реалістичним і дозволяє відтворити повний ефект присутності. Чіткі високі ноти, потужні середні і низькі частоти, баси - все під вашим контролем.

Бездротовий пульт управління дозволяє налаштовувати звук, а подвійні динаміки - вигідно вписати колонки в загальний стиль приміщення. Відрегулювати низькі частоти і гучність можна з будь-якої точки кімнати. Колонки розташовуються як горизонтально, так і вертикально. Підключити пристрій можна через Bluetooth, порт microUSB, роз'єм 3,5 мм або використовувати відразу всі три способи, перемикаючись між ними за бажанням. Навіть з іншого кінця кімнати.

НАЙНИЖЧІ частоти І кришталеву чіткість

Завдяки низьким частотам (потужність 20 Вт) і технології ЦПОСІ забезпечується баланс глибини і чіткості звучання. Портований сабвуфер з направленим вниз динаміком додає глибини багатому чіткому звучанню музики, фільмів та ігор.

ПІДГОТУЙТЕСЯ до повного занурення

Оцініть всі грані захоплюючого реалістичного звуку потужністю 80 Вт - незмінна якість як чітких високих нот, так і потужних середніх і низьких частот - без компромісів з басами. Поєднання технології ЦПОСІ та колосальної потужності забезпечує збалансований звуковий профіль і поліпшені баси - звуковий спектр в усій його повноті.

Підключати. Відриватися.

У вашому розпорядженні бездротової пульт управління, який діє в радіусі 20 м, що дозволяє регулювати звук з будь-якої точки кімнати. Натисніть і поверніть, щоб відтворити, призупинити, відключити або відрегулювати гучність і баси. звук1Функція відключення / включення звуку працює при підключенні через роз'єм 3,5 мм. Такі функції, як відтворення, пауза, пропуск композиції і перемотування, доступні при підключенні колонки через USB-порт або за допомогою технології Bluetooth. Управління звуком може відрізнятися при відтворенні певного контенту в прямому ефірі через USB / Bluetooth, Всі ці функції можна налаштувати за допомогою пульта управління. Це легко. Вам навіть не потрібно вставати з дивана.

Характеристики Logitech Z407 Bluetooth Graphite

Тип акустичні колонки
Підключення дротове
Установка полична
Кількість каналів 2.1
Мінімальна частота відтворення 80 Гц
Максимальна частота відтворення 20 кГц
Інтерфейси Bluetooth
Роз'єми USB
Потужність колонок, Вт 80
Живлення USB
Матеріал корпусу пластик
Колір чорний
Також блутуз колонки
Також шукають потужні