Музичний центр Samsung MX-T50/RU

Код товару: 1164239
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung MX-T50/RU
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: MX-T50/RU
  • Вага: 13.84 кг.
  • Габарити: 71x41x42 см.

Опис Музичний центр Samsung MX-T50/RU

Розроблений і спроектований, щоб принести життя на вечірку
Змініть своє вечірку з неймовірним звуком 500 Вт. Сила звуку системи T50 500W Giga Party Audio Megasound покаже вам нову сторону кожної композиції.

Випробуйте ширшу звукову сцену, яка наповнює вашу вечірку
Розженете звук і випробуйте ширшу звукову сцену, яка наповнює вашу вечірку. Завжди будьте на вірною стороні танцполу і насолоджуйтеся музикою, з якого б боку ви не знаходилися. З двонаправленим і наповнює кімнату звуком атмосферу свята проникне в кожен куточок, змінюючи все навколо.

Режими світлодіодного освітлення, які можуть змінювати колір відповідно до ваших уподобань
Відкрийте для себе світлодіодні диско-вогні, які можуть змінити колір відповідно до ваших уподобань. Візьміть промені під свій контроль або встановіть їх так, щоб вони відповідали ритму музики. Створіть приголомшливу атмосферу з налаштованим вогнями, візерунками і кольорами.

Додайте ще басів до ваших партійних гімнів
Насолоджуйтеся посиленим басом звуку з посиленими низькими частотами для своїх партійних гімнів. Переконайтеся, що у вас найкращі удари в місті, збільшивши баси за допомогою кнопки посилення басів. З унікальною функцією ви легко перетворите будь-яку композицію в справжній турбо-хіт.

Співайте обрані композиції
Бейонсе або Бублей? Зробіть свій вибір і підключіть мікрофон до динаміка Giga і співайте разом, перетворюючи динамік в караоке-машину! А на той випадок, якщо ви забудете текст пісні, поставте телефон або планшет поруч, щоб не пропустити ні слова.

Групова гра
Подвійте, утройте або помножте звук за допомогою 10-гігабітних колонок і зручної рукоятки, щоб ви могли переміщати колонки в будь-який зручний для вас місце. З’єднайте кілька колонок Giga Party Audio разом по бездротовому зв’язку за допомогою Bluetooth.

Bluetooth Multi Connection
Діліться музикою з друзями, щоб отримувати більше від спілкування. ЗА допомогою Bluetooth Multi Connection ви і ваш друг можете підключити два мобільних пристрої одночасно, щоб ділитися музикою і насолоджуватися. Створіть свою, унікальну бібліотеку музичних хітів, надсилаючи та приймаючи нові композиції.

Водостійкість
Краще передбачити неприємності, ніж потім шкодувати. У разі незначних розливів пристрій не постраждає, адже верхня кришка динаміка є водонепроникною і бризкоозахищеним. Влаштовуйте вечірки біля басейну або інших водойм, що не переживаючи про цілісність аудіо системи.

Виступайте як діджей і піднімайте настрій
Неймовірний звук з додатковим трепетом. Проведіть враження на своїх друзів і виступите в ролі діджея зі звуковими ефектами, щоб підняти настрій. Ваше унікальне додаток дозволяє додавати безліч DJ-ефектів в ваші останні мелодії вечірки. Керуйте гучністю динаміка, підсвічуванням і багатьом іншим за допомогою програми Party Audio. Програма сумісна з пристроями iOS і Android, тому налаштувати бажану атмосферу легко!

Характеристики Музичний центр Samsung MX-T50/RU

Основні
Тип установки для підлоги
Формула акустики 2.0
Тип програвача Blu-ray
Технічні
Опір 8 Ом Tweeter Driver/ НЧ динамік: 3 Ом
Потужність
Сумарна номінальна потужність 500 Вт
Інтерфейси
Входи Аудіовхід 3.5мм
USB
Функції
Мультимедіа караоке
Додатково Керування через Bluetooth
Bass Booster
З'єднання декількох колонок
Звукові ефекти
Режими освітлення
Звукові режими
Фізичні
Кольори чорний
Комплектація Пульт ДК
Інструкція користувача
Кабель живлення
Габарити
Габарити плеєра (ШхВхГ) 351 x 651 x 323 мм
Вага основного пристрою 11.6 кг