Акустична система Prestigio Supreme White (PSS116SWH)

Код товару: 1094108
Немає в наявності
  • Інформація по PRESTIGIO PSS116SWH
  • Виробник: PRESTIGIO
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Supreme White
  • Код виробника: PSS116SWH
  • Вага: 0.6 кг.
  • Короткий опис:

    бездротове, 2.0, USB-C, Потужність, Вт - 16, пластик

Опис PRESTIGIO Supreme White

магнетичний КОНСТРУКЦІЯ

Prestigio Supreme - це втілення технологічного магнетизму, який всього за секунду об'єднує дві 8-ватні колонки, дозволяючи отримати потужний 16-ватний звук. Коли хочете отримати звук, що заповнює простір, встановіть дві колонки в різних кутках кімнати, а якщо потрібно потужне звучання, то об'єднайте їх в одну. З'єднуються колонки завдяки потужним магнітів: моментально притягаючи один до одного.

ДО 15 ГОДИН ЗВУЧАННЯ

Ємний акумулятор, вбудований в колонку, гарантує до 15 годин звучання улюблених треків. Підберіть крутий плейлист, зберіть хорошу компанію і відривайтеся на повну. Зарядка пристрою здійснюється за допомогою універсального порту USB Type-C.

ФУНКЦІЯ TRUE WIRELESS STEREO

Коли потрібно по-справжньому бездротове стерео, Supreme розкриє весь свій потенціал. З нею можна створити відповідну атмосферу для гучної вечірки або затишного романтичної вечері. Функція TWS подарує чудове звучання.

Функція гучного зв'язку

Під час прослуховування музики з колонки, підключеної до смартфону, несподівано надійшов дзвінок? Сміливо погоджуйтеся через колонку, адже в ній є вбудований мікрофон. Відтворення музики припиниться, а як тільки розмова закінчиться - аудіо автоматично продовжить грати.

РАДИУС ДІЇ BLUETOOTH ДО 36 МЕТРІВ

Підключайте стерео колонку до джерела звучання через бездротовий інтерфейс Bluetooth радіусом дії до 10 метрів в закритих приміщеннях і до 36 метрів на вулиці. Вільно переміщайтеся по дому або на природі зі смартфоном, що не переживаючи, що музика урветься.

СТИЛЬНИЙ ДИЗАЙН І ТРИ Яскраві кольори

Supreme - якісне звучання в елегантному, практичному корпусі. Овальна обтічна форма, плавні лінії і три яскраві кольори: червоний, чорний і білий. Стерео колонка відмінно впишеться в інтер'єр приміщення: ефектно виглядатиме на тумбочці, журнальному столику або робочому місці. А завдяки приємному на дотик силіконового чохла і металевими карабіну, колонку зручно нести в руках, адже вона легка і не вислизає.

ПІД КОНТРОЛЕМ ГОЛОСОВИМИ ПОМІЧНИКАМИ ЗА ДОПОМОГОЮ SUPREME

Мінімум зайвих дій - більше відпочинку і розваг. Стерео колонка працює з голосовими помічниками Siri і Google Now, дозволяючи завжди залишатися в курсі останніх собитій.Попросіте голосового помічника встановити будильник або прочитати останнє зведення новин, поки ви збираєтеся на роботу або важливий захід.

Характеристики PRESTIGIO Supreme White

Динамік
Тип системи: Портативна акустична система
Кількість динаміків: 2
Вихідна потужність: 16 Ват
Особливості: TWS function
Bluetooth: Bluetooth 4.2
Bluetooth ® Підтримувані профілі: A2DP, HFP, SPP, AVCRP
Iнтерфейси
USB: 1 (USB Тип C)
Габарити та вага
Глибина: 69 мм
Висота (мм): 96 мм
Ширина: 65 мм
Додаткова інформація
Кабелі в комплекті: Кабель USB типу A до типу C
Довжина кабеля: 1.5 м
Колір: Білий
Розташування пристрою: Зовнішній (автономний)
Матеріал: Пластмаса
Акумулятор
Ємність батареї: 1000 мА/год