Акустична система Sonos Arc White (ARCG1EU1)

Код товару: 1089320
Є в наявності
55590 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 55590грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Sonos ARCG1EU1
  • Виробник: Sonos
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Arc White
  • Код виробника: ARCG1EU1
  • Вага: 11.5 кг.
  • Габарити: 126x20x22 см.
  • Короткий опис:

    дротове, бездротове, 2.0, Wi-Fi, Airplay 2, HDMI, Потужність, Вт - н.д., пластик, саундбар

Опис Sonos Arc White

Слухайте як ніколи раніше разом з Dolby Atmos 3D Audio

Sonos Arc підключається до телевізора через HDMI ARC з використанням нового стандарту підключення eARC яке покращує якість звуку і дозволяє використовувати технологію Dolby Atmos 3D.

Dolby Atmos - це тривимірний об'єктно-орієнтована звуковий формат, який дозволяє відчувати фільми, шоу і гри разом з об'ємним звуком. Частина динаміків Arc спрямована вгору, додаючи додатковий вимір звукової сцени, яка немов рухається навколо глядача, передаючи кожну репліку, вибух або ефект з надзвичайною чистотою.

Саундбар Arc можна використовувати як окремо стоїть акустичну систему формату 5.0, але його можна також і розширити, доповнивши систему сабвуфером Sonos Sub або парою тилових динаміків One SL для ще полее значного звуку.

Компоненти, створені для продуктивності

Унікальний довгастий дизайн Arc створений з задумкою на максимальне мультінаправленное звучання для повного занурення в аудіо.

Усередині помістилося відразу 11 потужних динаміків з відповідною кількістю налаштованих під них підсилювачів. З цих одинадцяти 8 заряджених еліптичних среднечастотних динаміка, що доставляють глибокий бас і динамічну середину, і 3 високочастотних з шовковим куполом для високих частот і чистого діалогу.

Інтелектуальна обробка аудіо на фази майстерно розділяє канали та доставляє звук у вуха слухача одночасно з усіх напрямків, надаючи унікальний досвід прослуховування.

Вишуканий преміальний дизайн

Під стать сучасним вузьким телевізорів Arc має витончений, округленим на 270 градусів, дизайном, який ідеально вписується в сучасний інтер'єр, не привертаючи до себе зайву увагу. Елегантний дизайн з металевими гратами і сенсорною панеллю управління доступний в чорному або білому кольорах.

Саундбар можна розмістити перед або під телевізором, або ж повісити на стіну. Вбудовані сенсори здатні розпізнати оригінальне кріплення і автоматично переналаштувати аудіо параметри пари розташуванню.

Вбудований датчик світла зчитує яскравість приміщення і підлаштовує яскравість світлодіода, щоб не відволікати від перегляду кіно в темряві.

Звук, підігнаний під Ваш інтер'єр

Arc має можливість тонкої настройки з технологією Trueplay, що дозволяє змінити звукові параметри саундбара самостійно подібно досвідченому настройщик.

Trueplay можна активувати в додатку Sonos для пристроїв iOS, що дозволить проаналізувати акустичну архітектуру приміщення і підстроїти звукові параметри для ідеальної відповідності обстановці. У випадку з Arc спрямовані вгору динаміки також оцінюють висоту приміщення і адаптують акустику для технології Atmos.

Адаптація звуку триває також при додаванні інших динаміків в систему з Arc і навіть залежно від джерела звуку, будь то музична композиція або ж аудіо з телевізора.

Керуйте як забажаєте

Arc налаштовується і упавляется через WiFi за допомогою додатка Sonos всередині якого можна підключати музичні сервіси, управляти гучністю, компонуванням системи і еквалайзером. У Arc також вбудований ІК датчик для можливості синхронізації його з пультом від телевізора для спрощеного управління.

Сумісність з Apple AirPlay 2 забезпечує доставку звукових контент безпосередньо з пристроїв на базі iOS.

Вбудовані асистенти Amazon Alexa і Google Assistant дають можливість управляти саундбаром за допомогою голосу. Завдяки чотирьом далекомірним мікрофонів, Arc може легко позбавлятися від відлуння і виділяти Ваші команди з чистотою і точністю. При бажанні повної приватності, можна легко вимкнути мікрофон одним дотиком ідикатор на верхній панелі.

Додаткові функції

Поліпшення мови - технологія акцентуації частот людської мови для покращення діалогу.

Нічний режим - прибирає низькі частоти і знижує разюче вибухів і спецефектів і.

Технологія "читання по губах" - підключення через eARC гарантує ідельну синхронізацію аудіо та відео

Автоматична синхронізація з пультом - автоматично управляє телевізором через HDMI ARC

Характеристики Sonos Arc White

Кількість полос 1
Мінімальний вхідний опір 4 Ом
Максимальний вхідний опір 12 Ом
Чутливість 86 дБ
Тип акустичних колонок фронтальні
Живлення мережа
Тип саундбар
Підключення дротове
Установка полична
Кількість каналів 2.0
Мінімальна частота відтворення 20 Гц
Максимальна частота відтворення 20 кГц
Роз'єми HDMI
Також шукають круті
Інтерфейси Wi-Fi
Потужність колонок, Вт н.д.
Матеріал корпусу пластик
Колір білий
Також саундбар