Акустична система Sven PS-550 Black

Код товару: 1026617
Немає в наявності
  • Інформація по SVEN PS-550 Black
  • Виробник: SVEN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: PS-550 Black
  • Вага: 3.638 кг.
  • Короткий опис:

    провідне, бездротове, 2.0, Bluetooth, Micro SD, USB, AUX, Потужність, Вт - 36, пластик, 3.8 кг, блутуз колонки

Опис SVEN PS-550 Black

Танці, пісні і святкова атмосфера - все це ви знайдете в компактному корпусі акустики SVEN PS-550. Якісне відтворення звуку забезпечують дві пари динаміків: високочастотні (діаметр 35 мм) і низькочастотні (діаметр 100 мм). Їх поєднання дозволяє домогтися неймовірно широкого для портативних пристроїв частотного діапазону - від 80Гц до 22кГц. Звучить колонка збалансовано, але відчувається акцент на бас-лінії. При бажанні звучання можна налаштувати за допомогою вбудованого еквалайзера. Потужності в 36 ват і запасу по гучності вистачить для великої дружньої вечірки.

З SVEN PS-550 ви можете не тільки танцювати або слухати музику, а й співати караоке. Колонка обладнана мікрофонним входом з регулюванням гучності і функцією відлуння, що робить звучання вокалу більш об'ємним. А в створенні святкової атмосфери допоможе вбудована світломузика - ефектне різнокольорове підсвічування динаміків.

Підключення до джерела звуку здійснюється за допомогою Bluetooth, підтримується дротове підключення. Також можливе відтворення з USB-flash і microSD, є вбудоване FM-радіо. Особливу увагу приділено зручності використання і транспортування: інформація про налаштування відображається на LED-дисплеї, для комфортного перенесення на плечі передбачений знімний регульований ремінь. Довгу автономну роботу гарантують два літій-іонних акумулятора по 2000 мAч.

Тепер влаштувати справжню дискотеку з караоке стало простіше простого - не потрібно навіть підключення до мережі 220В. Все, що необхідно - це портативна акустика SVEN PS-550 і гарний настрій.

Характеристики SVEN PS-550 Black

Також шукають потужні
Також блутуз колонки
Тип акустичні колонки
Підключення провідне
Установка напольна
Кількість каналів 2.0
Мінімальна частота відтворення 45 Гц
Максимальна частота відтворення 22 кГц
Інтерфейси Micro SD
Роз'єми USB
Потужність колонок, Вт 36
Оснащення світлові ефекти
Живлення мережа
Матеріал корпусу пластик
Вага 3.8 кг
Колір чорний