Акустична система Sven PS-580 Black

Код товару: 1046285
Немає в наявності
  • Інформація по SVEN PS-580 Black
  • Виробник: SVEN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: PS-580 Black
  • Вага: 3.478 кг.
  • Короткий опис:

    провідне, бездротове, 2.0, Bluetooth, USB, microUSB, Micro SD, mini Jack 3.5 mm, вхід для мікрофона, Потужність, Вт - 36, пластик, 2.8 кг, блутуз колонки

Опис SVEN PS-580 Black

Скільки потужності потрібно для того, щоб влаштувати вечірку? Цілком достатньо 36 Ватт, якщо мова йде про двох парах динаміків: високочастотних діаметром 35 мм і низькочастотних діаметром цілих 100 мм. Вони дозволяють SVEN PS-580 не тільки відтворювати якісний звук в діапазоні від 45 Гц до 22 кГц, а й досягати значного рівня гучності, якого вистачить навіть для свята на свіжому повітрі. І все це в компактному корпусі зі зручною ручкою для перенесення.

Акустична система володіє збалансованим звуком з яскраво вираженим басом, який особливо актуальний в танцювальних композиціях. Змінити тональний баланс на свій смак допоможе вбудований еквалайзер. Ну а на випадок, якщо вам раптом не вистачить гучності або обсягу, захочеться створити глибокий стереоефект і розширити межі своєї вечірки, підтримується Bluetooth-підключення відразу двох SVEN PS-580 до одного джерела. Є і дротове з'єднання, гаджети без підтримки Bluetooth також можна використовувати в якості плеєра.

При цьому зовнішній програвач зовсім не обов'язковий, з відтворенням музики SVEN PS-580 може впоратися повністю самостійно завдяки підтримці накопичувачів USB-flash і microSD. Крім того, в ній є вбудований FM-тюнер, що дає можливість налаштуватися на слухати радіостанції. А ефектна динамічне підсвічування допомагає перетворити будь-який простір в справжній танцпол.

Одна з головних особливостей пристрою - це, звичайно, мікрофонний вхід з регулюванням гучності і функцією відлуння. Він дозволяє додати до дискотеці на вашій вечірці виконання улюблених пісень під фонограму. І не турбуйтеся, що портативна колонка розрядиться в самий розпал веселощів - два літій-іонних акумулятора по 2000 мAч не дадуть їй це зробити.

Особливості
Безпровідна передача сигналу через Bluetooth
Ефектне різнокольорове підсвічування
Безпровідний зв'язок двох колонок до одного джерела
Провідна / безпровідна передача аудіосигналу
Вмонтований програвач аудіофайлів з USB- ash і карток пам'яті micro SD
Вмонтований еквалайзер
Мікрофонний вхід з функцією ехо
Вмонтоване FM-радіо
LED дисплей

Характеристики SVEN PS-580 Black

Також шукають потужні
Також блутуз колонки
Тип акустичні колонки
Підключення провідне
Установка полична
Кількість каналів 2.0
Мінімальна частота відтворення 80 Гц
Максимальна частота відтворення 22 кГц
Інтерфейси USB
Роз'єми вхід для мікрофона
Потужність колонок, Вт 36
Оснащення світлові ефекти
Живлення мережа
Матеріал корпусу пластик
Вага 2.8 кг
Колір чорний