Акустична система Tronsmart Element Groove Bluetooth Speaker Black (322483)

Код товару: 935364
Немає в наявності
  • Інформація по Tronsmart 322483
  • Виробник: Tronsmart
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Element Groove Bluetooth Speaker Black
  • Код виробника: 322483
  • Вага: 0.5 кг.
  • Габарити: 13x11x7 см.
  • Короткий опис:

    провідне, бездротове, 1.0, Bluetooth, AUX, Потужність, Вт - 10, пластик, метал, 0.4 кг, блутуз колонки

Опис Tronsmart Element Groove Bluetooth Speaker Black

Акустична система Tronsmart Element Groove Bluetooth Speaker Black (322483)

Портативна колонка забезпечить повноцінне звучання, музика в ній буде передавати всі важливі елементи, баси, які нададуть комфортне прослуховування. Виробник передбачив все, він зміг створити брендовий аксесуар з потужною акустикою.

Портативна система Tronsmart Element Groove Bluetooth Speaker створена для людей, які не можуть жити без якісної музики, яка звучить рівно, без перебоїв, дозволяє повністю в неї зануритися. Дана модель виконана протиударною і вологонепроникною основи, тому її можна брати собою в будь-яку погоду. Вона має стильний дизайн, який заворожує красою, яскравістю.

У пристрої передбачений якісний стереодинамик з високою потужністю в 10W, саме він передає повноцінне звучання різних стилів музики. Додатково система має підтримку True Wireless Stereo Portable Wireless Speaker з поліпшеним звуком баса.

Акумулятор має хорошу місткість, при повному заряді він може витримати до 24 годин прослуховування, але при цьому гучність повинна бути знижена. З цієї причини портативну колонку можна спокійно брати з собою на природу, відпочинок, на риболовлю з друзями.

Прилад має герметичній основою, яка протистоїть впливу вологи. Унікальність пристрою полягає в тому, що він має захист від тимчасового занурення воду. Його можна опускати на 1 метр на 30 хвилин, при цьому внутрішня частина ніяк не постраждає. Колонка зможе спокійно відтворювати музику навіть при сильних зливах і снігопаді.

При необхідності ви зможете підключити дві колонки Tronsmart Element Groove до сполученої системи. Це забезпечить стереофонічний звуковий ефект.

Характеристики Tronsmart Element Groove Bluetooth Speaker Black

Тип портативні колонки
Підключення провідне
Кількість каналів 1.0
Кількість полос 1
Мінімальна частота відтворення 115 Гц
Максимальна частота відтворення 15 кГц
Роз'єми AUX
Інтерфейси Bluetooth
Потужність колонок, Вт 10
Оснащення картрідер
Живлення акумулятор
Час роботи від акумулятора, ч. 24
Матеріал корпусу пластик
Вага 0.4 кг