Акустична система Tronsmart Element T6 Portable Bluetooth Speaker Red (235566)

Код товару: 920272
Немає в наявності
  • Інформація по Tronsmart 235566
  • Виробник: Tronsmart
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Element T6 Portable Bluetooth Speaker Red
  • Код виробника: 235566
  • Вага: 0.65 кг.
  • Габарити: 25x14x8 см.
  • Короткий опис:

    провідне, бездротове, 1.0, Bluetooth, USB, mini Jack 3.5 mm, Потужність, Вт - 24, пластик, 0.55 кг

Опис Tronsmart Element T6 Portable Bluetooth Speaker Red

Акустична система Tronsmart Element T6 Portable Bluetooth Speaker Red (235566) дивує своїм сучасним дизайном і якісним звучанням. У Tronsmart Element T6 Red використовується фірмова технологій сферичного відтворення, яка дозволяє поширити звук навколо колонки, а разом з DSP Audio процесором, звук ставати кристально чистим і збалансованим. Колонка оснащена бездротовою технологією Bluetooth, яка дозволяє підключиться до колонки без зайвих проводів, а щоб керувати відтворенням виробник оснастив колонку зручними клавішами на верху колонки і шайбою яка відповідає за регулювання гучності.

Компанія Tronsmart була заснована в 2013 році і базується в самому центрі міста Шеньчжень, який є одним з найбільш технологічно інноваційних міст світу. Tronsmart - передовик в використанні нових тенденцій у виробництві. Компанія активно виробляє і розробляє телевізійну техніку і батареї швидкого заряду, а також багатьох перспективних технологій покликаних зробити життя людей кращим. Висококваліфіковані співробітники Tronsmart щодня працюють над створенням розумної електроніки, яка допоможе користувачеві зробити своє життя комфортнішим.

Велика увага Tronsmart приділяє сфері розваг, тому має в своєму асортименті ігрові контролери, приставки для телевізорів, пульти дистанційного керування і багато інших корисних аксесуари. З пристрастю і завзяттям команда виробника витрачає місяці досліджень, щоб краще зрозуміти яким повинен бути новий продукт. Новітні розробки, які ви бачите в продажу зараз - це результати багатомісячних досліджень і спроб створити кращі зразки техніки для розваг і роботи.

Характеристики Tronsmart Element T6 Portable Bluetooth Speaker Red

Тип портативні колонки
Підключення провідне
Кількість каналів 1.0
Кількість полос 2
Мінімальна частота відтворення 65 Гц
Максимальна частота відтворення 20 кГц
Роз'єми mini Jack 3.5 mm
Інтерфейси USB
Тип акустичних колонок об'ємного звучання
Потужність колонок, Вт 24
Оснащення регулювання гучності
Живлення акумулятор
Час роботи від акумулятора, ч. 15
Матеріал корпусу пластик
Вага 0.55 кг