Антена Wi-Fi Ubiquiti RD-5G34

Код товару: 413760
Під замовлення
15470 Грн
  • Інформація по Ubiquiti RD-5G34
  • Виробник: Ubiquiti
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: RD-5G34
  • Вага: 20 кг.
  • Габарити: 112x112x14 см.
  • Короткий опис:

    Спрямованість - спрямована, частота - 5 ГГц, варіант установки - зовнішній

Опис Ubiquiti RD-5G34

Антена Wi-Fi Ubiquiti RD-5G34

Потужна параболічна спрямована антена операторського класу. Її головні особливості - дуже вузький промінь, широка смуга частот і високий коефіцієнт посилення. Ідеально сумісна з передавачами серії Rocket і навіть оснащена кріпленням під даний формфактор. У прошивку Rocket AP також входить чимало цікавого, для реалізації всіх можливостей комплекту RocketDish + Rocket. Наприклад, спектральний аналізатор смуги частот і динамічне перемикання на найменш зашумленний канал (не кажучи вже про можливості самого TDMA AirMax).

RocketDish 5G-34 Ubiquiti володіє відмінними передають параметрами:

Смуга частот - 700MHz (5100-5800MHz).

Коефіцієнт посилення - 34dBi.

Працює в горизонтальній і вертикальній лінійній поляризації.

Ширина променя - 3 ° в обох поляризаціях.

Має апаратне прискорення для режиму AirMax і підтримує MIMO 2x2.

З такими характеристиками антена RocketDish 5G-34 відмінно підходить для високошвидкісних і віддалених ліній зв'язку PtP. При організації дуплексного моста з двох антен RocketDish і AP Rocket M5 ac (з шириною каналу 80MHz і модуляції 256QAM) в якості передавального обладнання ви зможете досягти стелі пропускної здатності даного стандарту для двох каналів - більше 800 Мбіт / c.

Гарантована виробником макисмальна дальність покриття RocketDish 5G-34 - до 45 км. Однак в залежності від умов (при повній прямої видимості і чистій зоні Френеля), характеристик клієнтського обладнання та режиму роботи передавача, можна досягти і кращих результатів.

Отвори на краях тарілки RocketDish 5G-34 Ubiquiti дозволяють встановити Радіопрозорий ковпак, який, крім захисту поверхні від забруднень, значно знижує вітрову навантаження і нерідко застосовується для роботи в ускладнених погодних умовах і для установки на більшій висоті (що часто є вимушеним заходом, для використання всіх можливостей пристрою при роботі в радіозашумленной середовищі).

Характеристики Ubiquiti RD-5G34

Спрямованість спрямована
Частота 5 ГГц
Коефіцієнт посилення 34 dBi
Варіант установки зовнішній
Поляризація горизонтальна
Тип коннектора RP-SMA
Колір білий