Автокрісло Cybex Solution Z-fix Silver Grey (519000029)

Код товару: 910029
Немає в наявності
  • Інформація по Cybex 519000029
  • Виробник: Cybex
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Solution Z-fix Silver Grey
  • Код виробника: 519000029
  • Вага: 7.5 кг.
  • Габарити: 70x45x45 см.
  • Короткий опис:

    автокрісло, 2-3 (15-36 кг), без ременів, по ходу руху, Isofix, світло-сірий

Опис Cybex Solution Z-fix Silver Grey

Автокрісло Cybex Solution Z-fix - це гарантія безпеки і комфорту Вашої дитини в автомобілі. Максимальний комфорт і безпеку забезпечує не маючий аналогів у всьому світі підголівник, що регулюється по нахилу в 3-х положеннях, і по висоті в 12 положеннях. 
Відкидна спинка сидіння крісла ідеально підлаштовується під кутом заднього сидіння вашого автомобіля, що робить рішення Z-Fix ідеальним вибором для вашої дитини з урахуванням безпеки та комфорту. Автоматичне регулювання ширини підголівника, головні і плечові захисні пристрої можуть бути відрегульовані для задоволення індивідуальних потреб кожної дитини. Запатентована конструкція для підголівника гарантує, що голова дитини залишається в зоні безпеки, так як подушки безпеки Cybex активно спрямовують голову в безпечне положення під час аварії. 
Захист від бокового удару. Оптимізована система L. S. P Plus в поєднанні з оболонкою зменшує силу від зіткнення з боковим ударом приблизно на 25%.
Автокрісло Cybex Solution Z-fix зручне та легке. Забезпечує комфорт вашій дитині навіть при русі в спекотні дні, система вентиляції сидіння охолоджує сидіння до комфортної температури. Рішення Z-fix оснащено ISOFIX Connect для легкої установки і додаткової стабільності і безпеки, в той час як здатність керувати сидінням однією рукою дозволяє швидко і легко налаштувати систему Z-Fix, щоб найкращим чином дивитися за своєю дитиною. 
Рішення Z-fix об'єднує дві тканини унікальним чином. Тканина дуже м'яка і приємна, особливо на внутрішній стороні сидіння. В результаті ваш малюк почуває себе комфортно у більш тривалих поїздках. Текстиль прекрасно вписується в інтер'єр сучасних автомобілів.

Характеристики Cybex Solution Z-fix Silver Grey

Тип автокрісло
Вікова група 2-3 (15-36 кг)
Власні ремені безпеки без ременів
Варіант установки по ходу руху
Підтримка системи кріплення Isofix Isofix
Колір світло-сірий