Автокрісло Lionelo Levi One i-Size Black Carbon (LO-LEVI ONE I-SIZE BLACK CARBON)

Код товару: 1571881
Під замовлення
4166 Грн
  • Інформація по Lionelo LO-LEVI ONE I-SIZE BLACK CARBON
  • Виробник: Lionelo
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Levi One i-Size Black Carbon
  • Код виробника: LO-LEVI ONE I-SIZE BLACK CARBON
  • Короткий опис:

    автокрісло, 0-1-2-3 (до 36 кг), 5-точкові, по ходу руху, автомобільні ремені безпеки, текстиль, пластик, 4.4 кг, чорний

Опис Lionelo Levi One i-Size Black Carbon

Автокрісло Lionelo Levi One i-Size автокрісло, що відповідає строгому стандарту R129, що гарантує найвищий рівень безпеки.

Виріб призначений для дітей 76-150 см і призначений для встановлення FWF обличчям вперед. Підголовник сидіння посилений піною з ефектом пам'яті, яка чудово поглинає навантаження, захищаючи ділянку голови та шиї. Levi One i-Size кріпиться за допомогою автомобільних ременів безпеки, що робить його придатним для будь-якої моделі автомобіля. Завдяки 10-позиційному регулюванню підголівника і широкому сидінню з вставкою, що зменшується, сидіння росте разом з вашою дитиною. Крім того, спинку можна зняти для зручності зберігання.

Переваги:

  1. Відповідає стандарту i-Size.
  2. Установка універсального ременя безпеки автомобіля.
  3. Встановлення FWF.
  4. Широкий діапазон зростання (76-150 см).
  5. 10-позиційне регулювання підголівника.
  6. Редукційна накладка із технологією Dri-Seat.
  7. Найвищий стандарт безпеки.

Особлива увага приділяється удосконаленому боковому захисту та посиленню підголівників, які значно підвищують безпеку. Ефективність сидіння також підтверджена численними краш-тестами спереду, збоку та ззаду. Спеціальні зелені напрямні вказують на правильний метод установки. Підголовник посилений піною з ефектом пам'яті, що забезпечує чудове поглинання навантаження та захищає ділянку голови та шиї.

Універсальне встановлення.

Levi One i-Size призначений для встановлення FWF, тобто обличчям уперед. У групі зростання 76-105 см сидіння кріпиться за допомогою ременів безпеки автомобіля та 5-точкових ременів безпеки, а в групі зростання 100-150 см дитина кріпиться тільки за допомогою ременів безпеки автомобіля. Сидіння підходить до всіх моделей автомобілів. Зручні підлокітники гарантують, що ремені безпеки залишаться у правильному положенні.

Росте разом із вашою дитиною.

10-позиційне регулювання підголівника дозволяє адаптувати сидіння до зростаючих потреб вашої дитини. Щоб полегшити повсякденне використання, у ремені вбудовано регулювання підголівника. Широке сидіння з м'якою піною EPE забезпечує комфорт навіть у найдальших поїздках, а додаткове сидіння із системою Dri-Seat забезпечує анатомічно правильне положення найменших дітей.

Характеристики Lionelo Levi One i-Size Black Carbon

Тип автокрісло
Вікова група 0-1-2-3 (до 36 кг)
Власні ремені безпеки 5-точкові
Варіант установки по ходу руху
Підтримка системи кріплення Isofix автомобільні ремені безпеки
Матеріал текстиль
Розміри 48 x 46 x 73-83 см
Вага 4.4 кг
Колір чорний