Сонцезахисний екран в автомобіль Lionelo Sunshade Black (LO-SUNSHADE BLACK)

Код товару: 1572686
Під замовлення
545 Грн
  • Інформація по Lionelo LO-SUNSHADE BLACK
  • Виробник: Lionelo
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Sunshade Black
  • Код виробника: LO-SUNSHADE BLACK

Опис Lionelo Sunshade Black

Сонцезахисна шторка Lionelo SunShade стане прекрасним доповненням до будь-якого автомобіля. Завдяки цьому навіть найтриваліші подорожі під сонцем не стануть проблематичними. Чохол ефективно захищає найменших пасажирів від дратівливого світла, а також обмежує нагрівання автомобіля. Проста і швидка установка не вимагає використання будь-яких інструментів, а універсальний розмір робить виріб придатним для більшості моделей автомобілів.

Виріб відмінно захищає дитину від шкідливого УФ-випромінювання і підтримує відповідну температуру всередині автомобіля. Матеріал чохла ефективно зменшує вплив різких сонячних променів, але водночас дає змогу дитині вільно спостерігати за тим, що відбувається навколо. Він підійде як малюкам, чия ніжна шкіра потребує додаткового захисту, так і дітям старшого віку, яким сонце заважає комфортно подорожувати на задньому сидінні автомобіля. У комплект входять два чохли.

Універсальний розмір чохла робить виріб придатним для більшості моделей автомобілів. Монтаж здійснюється за допомогою спеціальних присосок, які не пошкоджують поверхню скла. Використання двох присосок гарантує, що чохол добре приклеїться і прослужить кілька років. Виріб також має спеціальні ручки, які дозволяють легко розбирати.

Чохол виготовлений з якісних матеріалів, які не тільки міцні, але й безпечні. Якщо є бруд, просто використовуйте вологу тканину, щоб зберегти виріб у чистоті.

У комплект також входить практична сумка, що полегшує зберігання.