Автокрісло RECARO Monza Nova IS Performance Black (00088008240050)

Код товару: 1118346
Немає в наявності
  • Інформація по Recaro 00088008240050
  • Виробник: Recaro
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Модель: Monza Nova IS Performance Black
  • Код виробника: 00088008240050
  • Вага: 6.7 кг.
  • Короткий опис:

    автокрісло, 1-2-3 (9-36 кг), без ременів, по ходу руху, Isofix, текстиль, 8 кг, чорний

Опис Recaro Monza Nova IS Performance Black

Дитяче автокрісло Recaro Monza Nova IS  відноситься до груп 1,2,3. Тільки уявіть, його можна використовувати для перевезення дітей з одного року і до віку 12 років (допустима вага від 9 до 36 кілограмів). Відмінні особливості моделі автокрісла - це його ширина і глибина, ці параметри на порядок вище, ніж у його аналогів від інших виробників. Дітей від двох до трьох -чотирьох років фіксують так званим столиком безпеки, а тих, хто старше, вже штатними ременями машини. Якщо в автомобілі підтримується тип кріплень Isofix, то крісло буде ще стійкішим при різких поворотах.

У плані безпеки пасажира дана модель зберегла всі переваги своїх попередників, але багато чого піддалося значному доопрацюванню. Був значно посилений каркас боковин, додатково в підголівник вбудовані навушники і повітряна подушка. Щоб підвищити комфорт пасажира в жаркий час, в спинці зроблені отвори для вентиляції. Крім практичності, це чудове автокрісло ще має дуже стильний зовнішній вигляд, воно не виглядає по-дитячому, тому чудово впишеться в інтер'єр салону вашого авто.

Переваги Recaro автокрісла Monza Nova IS 

Recaro Monza Nova IS  - це еталон практичності! Його використовують для вікової категорії від року і до 12 років (допустима вага 9-36 кілограмів). Діти ростом до одного метра фіксуються столиком безпеки, зверху додатково пропускається штатний ремінь авто. Для дітей зростом вище метра вже використовуються штатні ремені безпеки машини. Установка передбачена лише у напрямку руху транспортного засобу. Дана модель отримала високу оцінку «добре» при проведених компаніями OAMTC і ADAC краш-тестах. Наявність системи кріплення Isofix. Якщо вона не використовуються, то засувається під крісло.

Передбачена можливість регулювання рівня нахилу спинки. Боковини крісла значно посилені, додані подушки з ударостійкого пінопласту. Повітряна подушка-підголівник накачується і здувається у міру потреби. У підставі підголівника вмонтовані колонки - навушники, які можна підключити до будь-якого відтворюючого пристрою. Висота підголівника виставляється в одне з 11 положень. Приємні на дотик тканини оббивки екологічні, стійкі до стирання, легко стираються в режимі «делікатне прання» (рекомендована температура для тканин bellini і microfibre 30 градусів).

Технічні характеристики Recaro автокрісла Monza Nova IS 

  • вага автокрісла: 8 кг
  • група: 1/2/3 (15-36 кг)
  • розміри автокрісла (ДхВхШ): 48х74х62 см
  • розмір упаковки: 0,2 м3

Характеристики Recaro Monza Nova IS Performance Black

Виробник RECARO
Модель Monza Nova IS Performance Black
Артикул 00088008240050
Тип автокрісло
Вікова група 1-2-3 (9-36 кг)
Власні ремені безпеки без ременів
Варіант установки по ходу руху
Підтримка системи кріплення Isofix Isofix
Матеріал текстиль
Вага 8 кг
Колір чорний