Відеореєстратор Gazer F715

Код товару: 948032
Немає в наявності
  • Інформація по Gazer F715
  • Виробник: Gazer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: F715
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 19x13x6 см.
  • Короткий опис:

    2 Mpx, 140°, без екрана, microSD, да, Так, підкурювач, немає, так, чорний

Опис Gazer F715

Ключові переваги:



  • Зйомка у форматі FullHD

  • Мініатюрний розмір

  • Штатне встановлення

  • Режим паркування

  • Під'єднання до мультимедійних пристроїв


Мініатюрний і штатний

Автомобільний відеореєстратор Gazer F715 призначений для штатного встановлення, у результаті якого не тільки сам реєстратор буде непомітний для оточуючих, але й дроти під'єднання будуть приховані під обшивкою салону автомобіля. Інтегроване знімне 3М кріплення дозволяє повертати реєстратор на 360 ° по вертикалі, і тим самим з легкістю налаштовувати необхідний напрям зйомки.


Якість відео та кут огляду

Gazer F715 здійснює відеозапис з високою роздільною здатністю Full HD з частотою 30 кадрів у секунду, що дозволяє отримувати інформативне відео з високим рівнем деталізації. Кут огляду об'єктива камери Gazer F715 становить 140°. Такий ширококутний об'єктив дає можливість «бачити» дорогу повністю, у тому числі і сусідні смуги руху.


Безперервний запис і захист файлів

У моделі Gazer F715 передбачена функція циклічного запису. При заповненні простору на карті пам'яті реєстратор самостійно знаходить найперший записаний відеоролик, видаляє його і на місце, що звільнилося, зберігає новий відеофайл, що дозволяє робити відеозапис безперервно. При цьому, Gazer F715 має функцію захисту відеофайлів від перезапису. Ця функція активується автоматично при спрацьовуванні G-сенсора, також її можна ввімкнути вручну натисканням кнопки на корпусі відеореєстратора.


Режим паркування

Унікальна особливість Gazer F715 - ведення відеозйомки після вимкнення двигуна в режимі Time-Lapse з частотою 1 кадр у секунду. Це дозволяє ефективно використовувати місце на карті пам'яті. Для даного режиму час роботи відеореєстратора встановлюється від 1 хвилини до 2 днів. При спрацьовуванні датчика удару реєстратор автоматично запускає стандартний режим зйомки 30 к/с, для поточного відеоролика, щоб зберегти всю картину події. Gazer F715 оснащений функцією контролю мінімальної напруги бортової мережі автомобіля, при досягненні якої відеореєстратор завершить роботу. Це дає можливість уникнути розрядки акумулятора автомобіля до критичного рівня.


Відео в реальному часі і запис звуку

Щоб переглянути відео з реєстратора в реальному часі або налаштувати його в салоні авто, пристрій можна під'єднати до будь-якого автомобільного монітора, мультимедійної системи або дзеркала заднього виду з вбудованим монітором, яке має композитний відеовхід RCA. Також відеореєстратор Gazer F715 оснащений вбудованим мікрофоном. Для переходу в конфіденційний режим, мікрофон можна вимкнути натисненням кнопки на корпусі відеореєстратора. За допомогою цієї ж кнопки запис звуку в салоні авто можна легко відновити. 

Характеристики Gazer F715

Підтримка карт пам'яті microSDHC, до 32 GB
Запис звуку Є
Колір Чорний
Живлення 12 В, під'єднання до бортової мережі автомобіля
Вага 60 г
Розміри, мм 65 x 35 x 35
Додаткові характеристики Роздільна здатність сенсора 2 Мп
Накладення часу і дати
Автоматичне ввімкнення при подачі живлення
Циклічний запис відео
Діапазон робочих температур: від -20 до +60 °C
Частота відео 30 к/с
Формат стиснення MOV, H.264
Об'єктив, кут огляду 140
Порти Відеовихід композитний (RCA)
Вбудований GPS модуль Немає
Кількість камер 1
Максимальна роздільна здатність запису 1920х1080 (1080р)