Відеореєстратор Gazer F750w

Код товару: 948033
Немає в наявності
  • Інформація по Gazer F750w
  • Виробник: Gazer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: F750w
  • Вага: 1.3 кг.
  • Габарити: 23x11x21 см.
  • Короткий опис:

    1920х1080 (1080p), 160°, 3" LCD, microSDXC, до 128GB, да, Так, підкурювач, 360°, чорний

Опис Gazer F750w

Технологія WDR, кут огляду 160°, апертура F1.8 і запис відео 60fps

Висококласна оптика з великою апертурою F1.8 і професійним сенсором Sony Exmor 1/2.7'' дозволяє отримати майже еталонну для відеореєстраторів якість Full HD зображення не лише вдень, але і в нічний час або при поганій освітленості в кадрі. Повноцінна фіксація обстановки на перехрестях і багатополосних магістралях забезпечується ширококутним об'єктивом 160° кожної з двох камер, а шестишарова скляна просвітлена оптика з ІЧ фільтром є стандартом якості Gazer у відеореєстраторах.


Технологія поліпшення якості зображення WDR (Wide Dynamic Range, широкий динамічний діапазон), яка широко застосовується в професійних системах відеоспостереження, забезпечує вирівнювання експозиції в кадрі шляхом об'єднання кількох кадрів. Об'єкти, які під час зйомки були занадто засвічені або навпаки потрапили в тінь, на відеозаписах залишаться чіткими та інформативними. Для максимально плавної і насиченої картинки на відеозаписах, у Gazer F750w передбачений режим запису із частотою 60 кадрів у секунду (60 fps). Даний режим дуже істотно впливає на сприйняття відеозапису людським оком, і його ефект суб'єктивно перевершує застосування інших методів і технологій, як наприклад параметри матриці в мегапікселях.


Флагманська 2-х канальна модель включає в себе центральний блок з вбудованим дисплеєм 3,0'' і дві виносні мініатюрні Full HD відеокамери, які зовсім непомітні в салоні автомобіля. Wi-Fi модуль і мобільний додаток Gazer Dashcam для настройки, перегляду записів та їх публікації. Охоронний запис у припаркованому автомобілі з контролем напруги бортової мережі. Функція WDR, запис 60fps, підтримка карт пам'яті 128Gb, ​​бездротова кнопка управління, блокування паролем. Опціональний модуль GPS.

Ключові переваги:



  • Центральний блок з 3.0" екраном і дві виносні мініатюрні Full HD відеокамери

  • WDR, кут огляду 160° і запис відео 60 fps

  • Опціональні камери Fisheye і зовнішні камери заднього виду IP67

  • Wi-Fi модуль і додаток Gazer Dashcam для iOS і Android

  • GPS модуль

  • Режим охоронного запису на парковці з контролем напруги бортової мережі

  • Бездротова виносна кнопка управління і G-cенсор

  • Блокування доступу до реєстратора і введення пароля


Основні характеристики

Двоканальний відеореєстратор Gazer F750w - це унікальне рішення, в якому центральний блок запису і обробки відділений від відеокамер. Таким чином сам блок може бути встановлений максимально приховано, наприклад, у бардачку, а дві окремі відеокамери є настільки мініатюрними, що ледве можуть бути помітні в салоні автомобіля. Таке рішення дозволяє приховати наявність відеореєстратора від сторонніх очей, і при цьому отримати максимально високу якість запису відео як попереду автомобіля, так і в салоні або позаду авто, отримавши при цьому весь можливий функціонал і технології.


Як для персонального використання, так і для комерційних автомобілів відеореєстратор Gazer F750w надає ряд важливих і унікальних функцій. Режим охоронного відеозапису дозволяє продовжувати запис після вимкнення двигуна, при цьому контролюючи рівень заряду акумуляторної батареї автомобіля. Спеціальна прихована кнопка блокування відеореєстратора дозволяє активувати захист паролем в одне натискання, щоб забезпечити максимальну конфіденційність і захист даних реєстратора від несанкціонованого використання.


Центральний блок і виносні відеокамери

Центральний блок реєстратора F750w оснащений 3.0 дюймовим LCD дисплеєм. Підтримка різних режимів відображення дозволяє переглядати на дисплеї як кожен канал окремо, так і суміщений сигнал з 2-х камер одночасно. Відеореєстратор працює в режимі необслуговування: автоматично вмикається в режим зйомки при запуску двигуна, а сам процес запису здійснюється безперервно завдяки функції циклічного перезапису. Після вимкнення двигуна реєстратор зупиняє свою роботу, а якщо ввімкнений режим охоронного відеозапису - то продовжує роботу відповідно до налаштувань. Невеликі габарити блоку і елегантний дизайн дозволяють встановлювати реєстратор у будь-якому зручному для водія місці за допомогою 3М скотча або спеціального кріплення з комплекту поставки. Роз'єми для під'єднання виносних камер, кабелю живлення і модуля GPS - спеціально винесені за межі корпусу реєстратора, щоб під'єднання було максимально надійним і стабільним, і ви без проблем могли переміщати сам центральний блок, наприклад, діставати з ящика рукавички, і при цьому не турбуватися про пошкодження роз'ємів або надійність з'єднань.


Мініатюрні Full HD відеокамери під'єднуються до центрального блоку по спеціальним дротам, обидві камери оснащені функціональним кріпленням на 3М скотчі з можливістю настройки положення і швидкого повороту кожної камери в будь-якому напрямку. Фронтальна камера має вбудований мікрофон, довжина кабелю складає 3 метри, окремо обладнано роз'ємом з'єднання в 30 см від камери для максимальної зручності встановлення. Друга камера може бути спрямована як у салон автомобіля, так і на огляд позаду авто, її кабель складає 6 метрів і також обладнаний роз'ємом з'єднання в 30 см від самої камери. Запис з кожної з камер здійснюється на центральний блок окремим каналом, і зберігається в окремі файли. Підтримка карт пам'яті microSDXC об'ємом до 128Gb дозволяє зберігати максимальний архів відеозаписів.


Опціональні камери FishEye і зовнішні камери заднього виду IP67

Відеореєстратор Gazer F750w комплектується 2-ма мініатюрними відеокамерами, які встановлюються за допомогою 3М скотча. Спеціальна конструкція камер дозволяє фіксувати пристрою під різним кутом нахилу, вибираючи оптимальний огляд для зйомки. Вперше до формату двоканального відеореєстратора Gazer доступні опціональні камери - з ширококутного лінзою огляду на 360 градусів FishEye, яка додає букву F у маркування моделі реєстратора, а також герметичну за стандартом IP67 камеру для зовнішнього встановлення у форматі камери заднього виду і сумісну з плафонами Gazer серії CM, яка додає символ E в маркування моделі. Доступно 5 додаткових комплектацій реєстратора: F750w-F (з однією стандартною і однією FishEye камерою), F750w-FF (з двома FishEye камерами в комплекті), F750w-E (з однією стандартною і однією зовнішньою камерою), F750w-EE (з двома зовнішніми камерами в комплекті), і F750w-FE (з однією камерою FishEye і однією зовнішньою камерою в комплекті).


Вбудований Wi-Fi модуль і додаток Gazer Dashcam

Відеореєстратор Gazer F750w оснащений модулем Wi-Fi для роботи з мобільним додатком Gazer Dashcam, який можна безкоштовно завантажити в App Store або Play Market. Усі можливості для настройки відеореєстратора, роботи з відеозаписами та фотографіями, збереження і редагування відеороликів - доступні у Вашому смартфоні. Поділитися фото або відеофрагментами подорожі в соціальних мережах або месенджерах тепер дуже просто - Ви можете зробити це відразу ж із салону авто. Ще однією особливістю програми є наявність відеоредактора, який надає можливість нарізки відеофрагментів. При використанні опціонального GPS модуля в додатку можна переглядати інформацію про поїздки в прив'язці до карт для збережених записів.


Підтримка опціонального GPS-модуля

Двоканальний автомобільний відеореєстратор Gazer F750w підтримує під'єднання опціонального GPS модуля Gazer ACG750 для фіксації координат місця розташування і швидкості автомобіля в прив'язці до відеозаписів. Титри координат і швидкості можуть бути розміщені безпосередньо на відеозаписі, і також зберігаються в окремий файл. У додатку Gazer Dashcam можливо перейти в режим відображення маршрутів руху на карті по кожному із записаних файлів.


Режим охоронного запису на парковці і контроль напруги

Режим охоронного відеозапису в припаркованому автомобілі - одна з унікальних і важливих функцій, яку надає двоканальний відеореєстратор Gazer F750w. Після вимикання двигуна, реєстратор продовжує роботу по заданому таймером або постійно. Запис ведеться зі стандартною частотою 30 кадр/сек з двох камер. У режимі охоронного запису відеореєстратор постійно контролює рівень заряду акумуляторної батареї автомобіля. Якщо рівень напруги АКБ опуститься до 11,7 Вольта, реєстратор завершить роботу і повністю вимкнеться, щоб зберегти можливість подальшого запуску автомобіля.


Бездротова кнопка управління і G-сенсор

Відеореєстратор Gazer F750w оснащений вбудованим 3-х осьовим датчиком прискорення, який називається G-cенсор. Він фіксує будь-які зміни в характері пересування авто: різкі прискорення, гальмування або удари. Відеоролики, записані в момент спрацьовування G-cенсора, автоматично захищені від видалення при циклічному записі. Таким чином, водій може залишатися впевненим, що всі найважливіші відеофайли будуть надійно збережені.


Також ви зможете самостійно захистити потрібний ролик від перезапису за допомогою кнопки на центральному блоці або виносної бездротової кнопки управління, яка поставляється в комплекті. Дана кнопка має оптимальний розмір, щоб вдало вписатися в інтер'єр авто і при цьому залишатися зручною у використанні на дотик, не відволікаючи водія від дороги. Бездротова кнопка фіксується в будь-якому зручному місці за допомогою липкої прокладки, не пошкоджуючи поверхню інтер'єру автомобіля і дозволяючи легко змінити її розміщення в салоні. Індикатор на корпусі кнопки додатково підтверджує її натискання, яке буде помітно водієві бічним зором.


Завдяки спеціальній системі запису екстрених файлів вам не потрібно регулярно видаляти непотрібні фрагменти і стежити за заповненням карти пам'яті захищеними роликами. Усі файли, записані під час спрацьовування G-cенсора, або після натискання кнопки, зберігаються в межах 30% від загального обсягу карти пам'яті, у рамках якого також здійснюється циклічний запис.


Блокування доступу до відеореєстратора

Відеореєстратор F750w має унікальну функцію захисту даних і контролю несанкціонованого доступу до інформації. Для активації даного режиму на корпусі реєстратора передбачена спеціальна прихована кнопка PASSWORD, яка розташована на задній панелі пристрою. При натисканні на кнопку PASSWORD, доступ до меню реєстратора повністю блокується, за аналогією як це відбувається з блокуванням доступу до ноутбука або сучасного смартфона. При спробі увійти в меню, реєстратор буде запитувати пароль, який спочатку задається в настройках власником реєстратора. Без введення даного пароля неможливо отримати доступ як до відеозаписів і фотографій, так і до налаштувань реєстратора. Залишається доступною лише онлайн-трансляція з камер, для настройки або перевірки роботи пристрою. Таким чином власник автомобіля може не турбуватися, що в його відсутність будь-хто може видалити окремі фрагменти відео, змінити налаштування реєстратора або вимкнути певні функції.



 

Характеристики Gazer F750w

Загальні
Виробник
Код виробника F750w
Вендор GAZER
Модель F750w
Дисплей Є
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 23x21x11
Кут огляду Більше 160°
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Кут огляду, верт. / Гориз 160°
Частота кадрів, сек 60
Вбудований мікрофон Немає
Формат відео MOV / H.264