Автомагнітола Gazer Universal 6.95 Full touch - 178x100 (CM6507-100F)

Код товару: 949307
Немає в наявності
  • Інформація по Gazer CM6507-100F
  • Виробник: Gazer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Universal 6.95 Full touch - 178x100
  • Код виробника: CM6507-100F
  • Вага: 2.564 кг.
  • Габарити: 36x21x26 см.
  • Короткий опис:

    мультимедійний центр, 2 DIN, є, є, TFT, Максимальна вихідна потужність - 4 х 60 Вт, Wi-Fi, Bluetooth 4.2, є, навітел, IGO, Google Maps, Сітігід, Here We Go

Опис Gazer Universal 6.95 Full touch - 178x100

Автомобільна мультимедійна система Android 2DIN з антибліковим екраном 6.95" (універсальна)

Максимальна швидкість роботи та Hi-Fi якість звуку

Апаратна платформа – це найпотужніший 8-ядерний процесор з робочою частотою 1,5 ГГц, оперативна пам'ять 4 Gb, флеш-пам'ять 32 Gb, один слот для карт пам'яті формату microSD дозволяють розширити сховище до загального обсягу 64 Gb, Android 8.0, а також можливість підключити зовнішній USB жорсткий диск до 2 Tb.

Підсилювач класу Hi-Fi забезпечує високу якість звучання, яке не поступається оригінальним аудіо системам автовиробників. Висока потужність 4х60 Вт, окреме регулювання рівнем гучності сабвуфера, 9-смуговий еквалайзер з дев'ятьма встановленими режимами звучання, калібруванням акустичного центру і функцією об'ємного звучання Loud.

6.95 дюймовий дисплей з антибліковим покриттям

Дисплей з діагоналлю 6.95" із роздільною здатністю екрану 800x480. Ємнісний сенсор з підтримкою мультитач (5 точок) забезпечує точність керування магнітолою. Екран приємно здивує Вас легкою і швидкою реакцією на дотик. Антиблікове покриття екрану практично повністю прибирає відображення або промені сонця та підтримує високу якість зображення під будь-яким кутом і за будь-яких погодних умов.

GPS навігація з можливістю вибору платформи і карт, голосове управління

Online і offline навігаційні програми дають можливість з високою точністю орієнтуватися на місцевості та прокладати оптимальні маршрути, враховуючи інформацію про затори на дорозі. При персональному використанні можлива установка навігаторів і карт з Play Market. Швидке з'єднання, промальовування 3D об'єктів в тривимірних картах, орієнтування за компасом, інформація про знаходження над рівнем моря, точність побудови маршруту – роблять мультимедійні системи Gazer лідером на ринку.

Функція голосового асистента OK-Google у виконанні штатної магнітоли інтегруються в ваш автомобіль і сприяє зручності роботи з системою під час дорожнього руху.

Bluetooth c відмінним мікрофоном та передачею інформації про трек

Можливість синхронізації декількох пристроїв та обміну даними, керування телефонною книгою з екрану мультимедійної системи та функція HandsFree дозволяють залишатися учасником дорожнього руху, не відволікаючись на мобільні пристрої.

Вбудований в систему мікрофон з широкою діаграмою спрямованості дає можливість вільно спілкуватися із співрозмовником з будь-якої точки салону. Також з мультимедійною системою Gazer CM6507-100F ви можете прослуховувати музичну добірку мобільного пристрою, при цьому вся інформація про треки відображатиметься на екрані мультимедійної системи Gazer.

Wi-Fi та підтримка 3G модемів

Також в мультимедійній системі є Gazer CM6507-100F вбудований Wi-Fi модуль та здійснена підтримка 3G модемів. Встановлення програм, робота з навігацією, YouTube й інші мультимедіа, соціальні мережі і месенджери. Бути завжди на зв'язку з близькими та отримувати свіжі новини, дивитися улюблені фільми та спілкуватися по відеозв'язку. Все це можливо, завдяки бездротовому Wi-Fi з'єднанню мультимедійної системи та USB підключенню зовнішніх модемів.

Підключить модем до USB роз'єму мультимедійної системи і через кілька секунд з'єднання із мережею Інтернет відбудеться автоматично без будь-яких налаштувань. Також, Ви можете використовувати Ваш смартфон або переносну Wi-Fi точку доступу для підключення мультимедійної системи до мережі Інтернет.

Покращений прийом FM радіо, підтримка DAB/DAB+

Удосконалена система прийому FM тюнера та установка фільтрів сигналу значно підвищили якість звуку в Gazer CM6507-100F. Автоматичний пошук радіостанцій з функцією збереження у поєднанні із точним ручним налаштуванням частот роблять тюнер гнучким і зручним в експлуатації. Функція RDS дає можливість бачити не тільки частоту радіостанції, але і її назву. Підтримка підключення аксесуару DAB/DAB+ (digital audio broadcasting) або цифрове звукове радіомовлення приймача, дозволяє прослуховувати цифрові радіостанції в регіонах, де ведеться цифрове радіомовлення.

Підключення камер заднього та переднього огляду, промальовування траєкторії та відображення оригінального паркувального асистента

Можливість підключення камер заднього та переднього огляду, промальовування траєкторії і відображення оригінального паркувального асистента буде істотним плюсом для міських автомобілістів. Парковка в нових місцях стане зручною, якщо на борту автомобіля встановлені додаткові камери та паркувальні системи або система кругового огляду. З мультимедійною системою Gazer CM6507-100F перемикання між камерами відбувається практично миттєво і зайняти місце для паркування буде можливо просто дивлячись на монітор пристрою. Є можливість підключити до Gazer CM6507-100F штатних аксесуарів, оригінальної камери та оригінального паркувального асистента.

Режим очікування StandBy з нульовим енергоспоживанням

В режимі StandBy Gazer CM6507-100F споживає 0 Вт електрики. Пристрій виходить з режиму очікування автоматично і миттєво при наступному запуску двигуна. StandBy дає Вам можливість бути завжди на крок попереду і не витрачати час на постійне завантаження системи. Збереження в пам'яті пристрою всіх активних додатків дозволяє продовжити роботу з заданим маршрутом навігатора, почати перегляд фільму з моменту його зупинки. У режимі StandBy система може перебувати до однієї години (з моменту відключення бортового комп'ютера автомобіля). Енергоефективність пристрою дозволяє зберегти заряд акумулятора і використовувати його ресурс набагато довше.

Підтримка декількох USB пристроїв, зовнішніх моніторів і Т2

Ви завжди можете розширити функціональність мультимедійної системи Gazer за допомогою підключення різних зовнішніх пристроїв, таких як цифровий телевізійний ресивер DVB-T2, зовнішній аналоговий аудіо та відеоджерелами, цифрові пристрої управління. Використання USB розгалужувачі (USB-hub) сприяє підключенню декількох USB пристроїв одночасно. Можливість підключення до Gazer CM6507-100F двох додаткових зовнішніх моніторів дозволить пасажирам в салоні з максимальним комфортом насолоджуватися фільмами або відео.

CarPlay

Для прихильників смартфонів від компанії Apple в головних пристроях Gazer була реалізована технологія CarPlay. Тепер увесь основний функціонал iPhone, шляхом дротового з'єднання з мультимедіа відображається на екрані пристрою з фірмовим інтерфейсом.

Складайте маршрути, телефонуйте, надсилайте і отримуйте повідомлення, слухайте музику - все це можна робити, не відволікаючись від дороги. Просто підключіть iPhone і насолоджуйтесь поїздкою. Технологія CarPlay розроблена спеціально для водіїв і підтримує голосове управління Siri (також технологія працює з елементами управління автомобіля: кнопками на кермі і сенсорним екраном).

Завдяки голосовому помічнику - Siri можливо відтворювати вхідні повідомлення, а також, за допомогою голосового введення тексту, відповідати на SMS. Наприклад, «Siri, відправ повідомлення Алексу: Під'їжджаю, буду через 10 хвилин». Або за допомогою голосових команд для додатків: «Siri, набери Джека», «Siri, проклади маршрут на Бейкер-стріт 221b», «Siri, яка сьогодні погода?».

З технологією CarPlay є можливість синхронізувати музику з вашого iPhone, а також музику з підписки Apple Music. Синхронізація плейлистів і відтворення улюбленої композиції можливо з використанням даної технології.

Функція CarPlay дозволяє синхронізувати встановлені додатки на вашому iPhone, розташовувати іконки на дисплеї мультимедійної системи Gazer в зручному порядку і керувати програмами з екрану головного пристрою вручну або за допомогою Siri.

Можливість синхронізації Apple карт, встановлених в iPhone, виведення їх на екран мультимедійної системи Gazer стало можливо завдяки технології CarPlay. Симбіоз з поштою і повідомленнями зробить побудову маршруту зручним і швидким. Одним натисканням на адресу в повідомленні, можливо прокласти увесь маршрут з пункту А в пункт В. Також, при використанні карт Google, можливо одночасно використовувати навігацію з голосовими підказками і перемикатися між піснями в одному додатку.

Завдяки функції CarPlay в мультимедійних системах Gazer, тепер не доведеться відволікатися на вхідні дзвінки та повідомлення під час дорожнього руху. Всі функції вашого iPhone зручно інтегрувалися в головний пристрій, що зробило вашу поїздку максимально комфортною, зручною і безпечною.

Аксесуари

Крім цього, мультимедійна система Gazer повністю сумісна з автомобільними відеореєстраторами Gazer F715, Gazer F720, Gazer F735g і відеокамерами заднього огляду Gazer. Оцініть унікальні переваги використання відеокамери заднього огляду з мультимедійним центром Gazer. Вам не потрібно чекати повного завантаження системи – зображення з відеокамери надходить на мультимедійний екран за лічені секунди після запуску двигуна при включенні задньої передачі.


Характеристики Gazer Universal 6.95 Full touch - 178x100

Виробник
Вендор GAZER
Код виробника CM6507-100F
Модель ММ-система Gazer CM6507-100F
Апаратне і програмне забезпечення
Центральний процесор Octa core 1.5 GHz
Підтримка SD/USB USB Flash до 32 Гб / microSDHC до 32 Гб
Формати відтворення AAC / ALAC / APE / AVI / DivX / FLAC / FLV / MKV / MP / MP4 / XVID / WAV / WMA
Голосове керування Так
Об'єм вбудованої пам'яті, Гб 32
Об'єм оперативної пам'яті 4 Гб
Операційна система Android 8
Підтримка Apple CarPlay Є
Підтримувані навігаційні додатки Google Карти / Here We Go / Navitel / iGo / Сітігід
Бездротові комунікації
Bluetooth A2DP – потокове прослуховування музики з телефону з назвами композицій / AVRCP (профіль дистанційного керування Аудіо/Відео) / Гучний зв'язок / вхідні/вихідні/пропущені виклики / телефонна книга / ідентифікація абонента
GPS Зовнішня GPS-антена / підтримка 2D/3D додатків для навігації
Бездротові з'єднання Bluetooth 4.2 / Wi-Fi / підключення зовнішнього USB 3G модема (WCDMA)
Підтримка модемів 3G / 4G
Оснащення
DVD програвач Ні
Інтерфейси USB / microSD / 1x A/V in / 2x A/V out / 2x Camera in для камер заднього і переднього огляду / 4.1 Line out / Bluetooth 4.2 / GPS / Wi-Fi / підключення зовнішнього USB 3G модема
Комплектація Кабель підключення живлення, кабель підключення динаміків, Audio out кабель, Signal/Video in/out кабель, GPS-антена, кабель USB, кріплення, кріпильні гвинти, карта пам'яті Gazer Micro SDHC 16Gb (Class 10) + SD Adapter
Функція управління з керма Можливість персоналізації кнопок керма / Управління штатними кнопками керма
Сумісність
Виробник автомобіля Універсальні
Звук
Вихідна потужність 4х60W
Еквалайзер 9-ти смуговий параметричний еквалайзер
Процесор обробки звуку DSP TDA7851
Дисплей 6.95 " антибліковий, ємнісний з підтримкою мультитач
Діагональ дисплея 6 до 8
Роздільна здатність екрану 800x480
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 36x26x21