Автомагнітола Pioneer DMH-G121

Код товару: 1293734
Під замовлення
6068 Грн
  • Інформація по PIONEER DMH-G121
  • Виробник: PIONEER
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 6 міс.
  • Модель: DMH-G121
  • Вага: 2 кг.
  • Габарити: 25x20x10 см.
  • Короткий опис:

    мультимедійний центр, 2 DIN, синя, є, є, TFT, Максимальна вихідна потужність - 4 х 50 Вт, ні, Apple CarPlay, Android Auto, Pioneer Smart Sync App

Опис PIONEER DMH-G121

Pioneer DMH-G121 оснащена всіма основними функціями, необхідними сучасному головному пристрої: відтворюють з USB-носіїв аудіо- та відеофайли основних форматів, а також підтримують роботу смартфонів Android без додаткових програм. Є можливість підключення камери заднього виду з автоматичним увімкненням.

Сенсорний екран Clear Type Resistive з діагоналлю 6.2 дюйма забезпечує яскраве чітке зображення без відблисків навіть на яскравому сонячному світлі, картинка залишається чіткою і контрастною навіть при погляді під кутом, сенсори надійно спрацьовують при негативній температурі. Яскравість підсвічування регулюється вручну, за таймером або автоматично – при включенні габаритних вогнів. Як фон екрана можна встановити одну з готових заставок або своє зображення, а також підібрати відтінок підсвічування, що найбільше підходить під салон автомобіля.

Для управління використовується інтуїтивно зрозумілий графічний інтерфейс з екранними кнопками, фізичні кнопки служать лише виклику меню і управління гучністю. Окрім графічного інтерфейсу для керування можна використовувати штатні кнопки на кермі (через додатковий адаптер). Ресивер відтворює через USB аудіофайли MP3, WMA, WAV та AAC, відеофайли MPEG4 (MP4/AVI) та MPEG1, MPEG2, DivX, а також файли зображень JPEG/BMP.

У звуковій секції встановлено сучасний MOSFET підсилювач потужністю 4х50 Вт з розвиненими звуковими регулюваннями, до яких входить 7-ми смуговий графічний еквалайзер, посилення низьких частот, керування сабвуфером, фільтр низьких частот. Звуковий процесор забезпечує можливість налаштування рівнів сигналу кожного динаміка. Для підключення додаткових підсилювачів передбачені два лінійні виходи RCA: фронтальний і тил/сабвуфер, що перемикається.

Мультимедійна система Pioneer DMH-G121 – це сучасний рівень комфорту в автомобілі: відмінне звучання та картинка, підключення камери заднього виду та кнопок на кермі. Чудова альтернатива штатному обладнанню базових комплектацій.

Характеристики PIONEER DMH-G121

Вид пристрою мультимедійний центр
Монтажний розмір 2 DIN
Знімна передня панель так
Підсвічування кнопок синя
Підтримка управління на кермі є
Підтримка бездротового пульта ду є
Пульт ДК в комплекті немає
Можливість підключення камери заднього виду є
Діагональ дисплея 6.2"
Тип дисплея TFT
Роздільна здатність дисплея 800 x 480
Сенсорний дисплей є
Розміщення дисплея вбудований
Підключення акустичної системи ISO
USB USB 2.0
Слот для карт пам'яті ні
Інші роз'єми Роз'єм для FM-антени
Максимальна вихідна потужність 4 х 50 Вт
Кількість полос еквалайзера 7
Тип тюнера FM/AM
Кількість комірок пам'яті 24 станції
Система передачі даних (RDS) є
GPS ні
Операційна система пропріетарна
Підтримка форматів відтворення XVID
Технології і функції Pioneer Smart Sync App