Тримач автомобільний Baseus Mini Gravity Holder Black (SUYL-G01)

Код товару: 1168808
Немає в наявності
  • Інформація по Baseus SUYL-G01
  • Виробник: Baseus
  • Гарантія: 6 міс.
  • Код виробника: SUYL-G01
  • Вага: 0.108 кг.
  • Короткий опис:

    Держатель автомобильный Baseus Mini Gravity Holder Black (SUYL-G01)

Опис Тримач автомобільний Baseus Mini Gravity Holder Black (SUYL-G01)

Автомобільне кріплення для смартфона Baseus Mini Gravity Holder (SUYL-G01) – це необхідний для водія аксесуар, який встановлюється на вентиляційну решітку автомобіля та дозволяє вільно спілкуватись, користуватись навігацією чи слухати музику з мобільного телефона за кермом автомобіля.



Покладіть свій смартфон у тримач, і під дією сили тяжіння він буде надійно утримуватись нижніми і боковими фіксаторами. Це автомобільне кріплення не підведе вас навіть на бездоріжжі та при різких гальмуваннях.



Завдяки розсувному механізму кріплення Baseus Mini Gravity Holder (SUYL-G01) підходить для мобільних пристроїв з діагоналлю від 4,0 до 6,5 дюймів. Можливість повороту на 360° дозволяє налаштувати оптимальний кут огляду. Нижній фіксатор тримача має виріз для підключення зарядного пристрою. Завдяки компактному розміру кріплення не створює перешкод для вентиляції.



Усі поверхні автомобільного кріплення Baseus Mini Gravity Holder (SUYL-G01), які притискаються до мобільного пристрою та вентиляційного отвору, мають силіконові вкладки – це забезпечує захист від подряпин та запобігає ковзанню.

Характеристики Тримач автомобільний Baseus Mini Gravity Holder Black (SUYL-G01)

Габарити 80 x 50 x 100 мм
Габарити упаковки 160 x 140 x 120 мм
Вага 0.042 кг
Вага з упаковкою 0.09 кг
Виробник Baseus
Артикул SUYL-G01
Тримач для смартфона Так
Кріплення Затискач