Тримач автомобільний Baseus Glaze Gravity Car Mount Black (SUYL-LG01)

Код товару: 1168805
Немає в наявності
  • Інформація по Baseus SUYL-LG01
  • Виробник: Baseus
  • Гарантія: 6 міс.
  • Код виробника: SUYL-LG01
  • Вага: 0.07 кг.
  • Короткий опис:

    Держатель автомобильный Baseus Glaze Gravity Car Mount Black (SUYL-LG01)

Опис Тримач автомобільний Baseus Glaze Gravity Car Mount Black (SUYL-LG01)

Автомобільне кріплення для смартфона Baseus Glaze (SUYL-LG01) – це необхідний для водія аксесуар, який кріпиться на вентиляційну решітку автомобіля та дозволяє вільно спілкуватись, користуватись навігацією чи слухати музику з мобільного телефона за кермом автомобіля. Новий тип затискача сумісний зі всіма типами автомобільних решіток – вертикальними, горизонтальними та круглими.



Покладіть свій смартфон у тримач, і під дією сили тяжіння він буде надійно утримуватись нижніми і боковими фіксаторами. Це автомобільне кріплення не підведе вас навіть на бездоріжжі та при різких гальмуваннях.



Завдяки розсувному механізму тримач Baseus Glaze (SUYL-LG01) підходить для мобільних пристроїв з діагоналлю від 4,7 до 6,5 дюймів. Спеціальний регулятор дозволяє повернути кріплення на 360° - налаштовуйте оптимальний для вас кут огляду. Нижній фіксатор тримача має виріз для підключення зарядного пристрою.



Усі поверхні автомобільного кріплення Baseus Glaze (SUYL-LG01), які притискаються до мобільного пристрою та вентиляційного отвору, мають силіконові вкладки – це забезпечує захист від подряпин та запобігає ковзанню.



Автомобільне кріплення Baseus Glaze (SUYL-LG01) з металевим градієнтним покриттям буде стильно виглядати в салоні будь-якого авто.

Характеристики Тримач автомобільний Baseus Glaze Gravity Car Mount Black (SUYL-LG01)

Габарити 104 x 100 x 95 мм
Габарити упаковки 133 x 118 x 54 мм
Вага 0.071 кг
Вага з упаковкою 0.13 кг
Виробник Baseus
Артикул SUYL-LG01
Тримач для смартфона Так
Мінімальна ширина, мм 65
Максимальна ширина, мм 85
Кріплення Затискач