Тримач автомобільний Hoco CAD01 Black (CAD01B)

Код товару: 1564912
Немає в наявності
  • Інформація по Hoco CAD01B
  • Виробник: Hoco
  • Гарантія: 3 міс.
  • Код виробника: CAD01B
  • Вага: 0.22 кг.
  • Короткий опис:

    Тримач автомобільний Hoco CAD01 Black (CAD01B)

Опис Тримач автомобільний Hoco CAD01 Black (CAD01B)

Автомобільний тримач на присосці HOCO CAD01 Easy-lock car mount phone holder – це незамінний аксесуар для вашого автомобіля. Надійний автомобільний утримувач HOCO CAD01 призначений для закріплення мобільних пристроїв у салоні автомобіля. Тримач встановлюється на панель приладів або лобове скло за допомогою присоски. Утримуючі елементи мають м’які накладки для запобігання пошкоджень на смартфоні.

Шарнірне обертання забезпечує можливість використання будь-якого пристрою як вертикально, так і горизонтально. Ще однією відмінною особливістю даного власника для телефону - телескопічний висувний механізм, який може збільшити довжину кріплення і дозволить закріпити холдер у зручному місці вашого авто, і при цьому Ваш телефон буде в межах досяжності руки.

Фіксація смартфона одним рухом – завдяки оригінальному механізму Ваш телефон надійно кріпиться у тримачі. Принцип його роботи дуже простий. Смартфон фіксується за рахунок затискного механізму. Щоб зафіксувати девайс потрібно його помістити в утримувач і злегка притиснути до площини тримача, тим самим натискаючи кнопку, яка запустить в дію затискний механізм. Для зняття телефону передбачено дві кнопки на бічній межі панелі автотримача, при їх натисканні бічні притиски розходяться, дозволяючи вільно дістати Ваш гаджет.

Крім того, в нижній фіксуючій грані є функціональний отвір, що дозволяє підключати і заряджати смартфон не витягуючи його з тримача.

Характеристики Тримач автомобільний Hoco CAD01 Black (CAD01B)

Автомобильное крепление есть
Держатель для телефона
Тип держателя зажим
Конструкция монолитная, на шарнире
Угол вращения 360 градусов
Диагональ устройства 4.5" - 6.5"
Расстояние между зажимами нет данных
Материал Пластик
Цвет Черный
Габариты нет данных
Вес 200 г