Гель для інтимної гігієни Dr. Sante Femme Intime Ніжний догляд 230 мл (4823015922923)

Код товару: 1408919
Під замовлення
121 Грн
  • Інформація по Dr. Sante 4823015922923
  • Виробник: Dr. Sante
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Femme Intime Ніжний догляд 230 мл
  • Код виробника: 4823015922923
  • Вага: 0.315 кг.
  • Габарити: 17x8x5 см.
  • Короткий опис:

    для всіх типів, зволоження, заспокійлива, молочна кислота, екстракт алое

Опис Dr. Sante Femme Intime Ніжний догляд 230 мл

Цілком розуміючи природу жіночого організму, який часто потребує догляду та турботи, технологи лабораторії Dr.Sante створили чудовий засіб для інтимної гігієни. Гель «Ніжний догляд», що входить до інноваційної серії Femme Intime, містить ромашковий екстракт, алантоїн і молочну кислоту. Працюючи в комплексі, ці високоефективні складові здійснюють чудову протизапальну та заспокійливу дію на ніжні тканини вкрай чутливих інтимних зон.

Як і інші засоби з лінії Femme Intime, гель не містить таких шкідливих компонентів, як SLES, SLS, барвники, спирт і мильна основа. Інтенсивні миючі властивості гелю надають витяжки з оливи, які надзвичайно дбайливо допомагають очистити шкірний покрив, не залишаючи неприємних відчуттів пересушення та подразнення. Ромашковий екстракт, який є чудовим антисептиком, чудово заспокоює, усуває подразнення і нейтралізує неприємні запахи. Алантоїн як протизапальний засіб позбавляє тканини від почервонінь та запалень, а молочна кислота стимулює підтримання кислого середовища, завдяки чому не порушується природна мікрофлора інтимної зони, що надає додаткові відчуття чарівного комфорту.

Активні інгредієнти: натуральна молочна кислота, алантоїн, алое вера.

Характеристики Dr. Sante Femme Intime Ніжний догляд 230 мл

Тип шкіри для всіх типів
Дія зволоження
Домішки молочна кислота
Об'єм 230 мл
Склад Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cocamide DEA, Allantoin, Chamomilla Recutita Flower Extract, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Lactic Acid, Citric Acid, Parfum, Propylene Glycol, Sodium Benzoate
Спосіб застосування Змішайте на долоні невелику кількість гелю з водою, нанесіть на інтимні ділянки і ретельно змийте водою.
Клас засобу мас-маркет
Країна-виробник Україна