Електрогриль Grunhelm G1600

Код товару: 918449
Немає в наявності
  • Інформація по Grunhelm G1600
  • Виробник: Grunhelm
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: G1600
  • Вага: 2.3 кг.
  • Короткий опис:

    Тип управління - механічний, потужність - 1600 Вт, поверхня - ребриста, антипригарне покриття - так, розміри - 33 х 30.2 х 15 см

Опис Grunhelm G1600

Корисна їжа
Гурманов та прихильників здорового способу життя напевно зацікавить електричний гриль-барбекю Grunhelm G1600. Свіже смажене м'ясо, риба, будь-які овочі, приготовлені на ньому, порадують поціновувачів смачної та здорової їжі, подарувавши справжню насолоду від трапези. А головне не потрібно чекати літа чи хорошої погоди, з придбанням Grunhelm G1600 можна балувати себе улюбленими делікатесами хоч щодня.

Переваги
Grunhelm G1600 універсальний прилад, адже на ньому можна з однаковим успіхом готувати як м'ясо та рибу, так і підсмажити хліб для найсмачніших бутербродів, а які апетитні виходять на грилі овочі. Крім того, всі продукти зберігають максимум корисних речовин, адже готуються швидко і без використання жиру. М'ясо виходить соковите, ніжне і з характерним, що викликає апетит, малюнком від ґрат на поверхні. До того ж електричний гриль працює практично безшумно та без традиційного димного запаху.

Основні параметри
За допомогою настільного Grunhelm G1600 споживаної потужністю 1600 Вт можна сміливо готувати на сім'ю з 2-6 чол. А враховуючи, що дана модель закритого типу та прогрів поверхні відбувається рівноцінно, той час на прожарювання продуктів значно скорочується. Антипригарне покриття гарячої поверхні та піддон для надлишків жиру заощаджує час на очищенні апарату після експлуатації.

Характеристики Grunhelm G1600

Тип управління механічний
Розміщення настільний
Потужність 1600 Вт
Поверхня ребриста
Антипригарне покриття так
Піддон для збору соку/рефлектор так
Температурні режими плавне регулювання
Ширина решітки-гриль 29 см
Розміри 33 х 30.2 х 15 см
Довжина решітки-гриль 24 см
Особливості ручка, що не нагрівається
Вага 1.7 кг
Колір чорний + нержавіюча сталь