Електрогриль Tefal GC242D38

Код товару: 957049
Немає в наявності
  • Інформація по TEFAL GC242D38
  • Виробник: TEFAL
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: GC242D38
  • Вага: 3.95 кг.
  • Габарити: 14x41x36 см.
  • Короткий опис:

    Тип управління - електронний, потужність - 2000 Вт, поверхня - ребриста, антипригарне покриття - так, розміри - 11.8 х 33.7 х 36.4 см

Опис TEFAL GC242D38

Здорове харчування

Настільний закритий гриль Tefal Panini grill GC242D38 зацікавить усіх любителів смачної і здорової їжі. Готувати на ньому легко та комфортно, страви можна підбирати різноманітні за складом, а відмінний смак, незрівнянний аромат і ефектний характерний малюнок від решітки вас обов'язково порадує. Приготування відбувається без використання додаткового жиру, тому з успіхом можна застосовувати запечені на грилі продукти зі зниженою калорійністю в дієтичному харчуванні.


Практичність у роботі

Конструкція приладу продумана з урахуванням краси, зручності та безпеки. Корпус традиційної прямокутної форми виготовлений з надійної нержавіючої сталі зі вставками з міцного харчового пластику. Дане дизайнерське рішення дозволяє приладу з успіхом вписатися в інтер'єр будь-якої кухні. Для безпеки всі деталі збірки, що стикаються з тілом людини надійно термоізольовані, це відноситься і до ручок, що не нагріваються. Антипригарне покриття жаростійкої поверхні захищає продукт від прилипання і полегшує очистку після експлуатації. Досить тільки пройтися губкою з миючими засобами та протерти панель насухо, а додатковий піддон для збирання жиру, що виділився при смаженні, без зусиль знімається і миється в посудомийній машині.


Висока продуктивність

Незважаючи на компактність (габарити всього 11.8х33.7х36.4 см) модель відрізняє висока потужність у 2000 Вт. Прилад розігрівається до максимальних температур дуже швидко. Про його готовності до роботи свідчить світловий індикатор нагріву. Розміри робочої поверхні 28.8 х 25.8 см дозволяють зручно розмістити на жаростійкій панелі 2-6 порцій м'яса, риби, морепродуктів, овочів або закритих бутербродів з усілякими начинками. Сам процес готування займає кілька хвилин і супроводжується світінням спеціального датчика. 

Характеристики TEFAL GC242D38

Основні
Тип електрогриль
Нагрівальний елемент електричний ТЕН
Потужність 2000 Вт
Управління електронне
К-ть температурних режимів 3
Діаметр поверхні для смаження 28.8 см х 25.8 см
Особливості
Функції антипригарне покриття пластин
Зберігання у вертикальному положенні
індикатор температури
ручка для переміщення
індикатор роботи
датчик температури
Відкидна кришка
Oснащення Піддон для жиру
Вертикальне зберігання
Комплектація книга рецептів
Фізичні
Матеріал корпусу метал
Колір сріблястий
чорний
Вага 3.45 кг
Габарити ( ВxШxГ ) 11.8 x 33.7 x 36.4