Електрогриль Tefal GC706D34

Код товару: 898466
Немає в наявності
  • Інформація по TEFAL GC706D34
  • Виробник: TEFAL
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: GC706D34
  • Вага: 5.4 кг.
  • Габарити: 39x37x22 см.
  • Короткий опис:

    Тип управління - електронний, потужність - 2000 Вт, поверхня - ребриста, антипригарне покриття - так, розміри - 17.5х36.5х34 см

Опис TEFAL GC706D34

Сучасні компактні електрогрилі TEFAL дають змогу навіть людям без кулінарного досвіду в домашніх умовах готувати ідеальні соковиті стейки, ситні бургери та паніні з овочами й морепродуктами.

Розумний і продуктивний контактний гриль TEFAL GC706 здатний приготувати їжу в автоматичному режимі. Вам не потрібно стояти і контролювати, щоб не пригоріло м'ясо або риба, як у випадку зі звичайним барбекю: прилад, оснащений унікальним датчиком, самостійно визначає ступінь просмажування і вимикається в потрібний момент.

На що здатен електрогриль TEFAL?
Цей кухонний апарат, виконаний у чорних і сріблястих тонах, припав до смаку і домогосподаркам, і досвідченим шеф-кухарям. Використовуючи модель GC706, можна бути впевненими: незалежно від того, готуєте ви рибу, м'ясо або птицю, результат буде чудовим. Потрібно всього лише вибрати відповідну програму, і притискний гриль виконає термообробку за вивіреним до дрібниць алгоритмом.

Той, хто віддає перевагу приготуванню за власними рецептами, завжди може перейти в ручний режим управління і поекспериментувати. Контролювати температуру і процес готування допоможе колірна індикація. Основні характеристики та особливості роботи пристрою представлені в інструкції.

Якісні матеріали і продумана конструкція гарантують тривалу службу і простий догляд за приладом (знімні пластини гриля можна мити навіть у посудомийці).

Характеристики TEFAL GC706D34

Основні
Тип електрогриль
Нагрівальний елемент електричний ТЕН
Потужність 2000 Вт
Управління електронне
Термостат 120-270 °С
К-ть температурних режимів 5
Діаметр поверхні для смаження 30 см
Особливості
Функції 6 автоматичних програм
Oснащення Піддон для жиру
Індикатор роботи
індикатор нагріву
Зйомні пластини
Термоізольовані ручки
Рифлена поверхня пластин
Автоматичний сенсор приготування
Комплектація інструкція
гриль-пластина
таця для стікання жиру
Фізичні
Матеріал корпусу метал
Колір сріблястий
чорний
Вага 5.2 кг
Габарити ( ВxШxГ ) 17.5х36.5х34