Самокат AEST Біговел Sport Pink 2 in 1 (B01-Pink) Беговел Sport B01 Pink 2 in 1

Код товару: 959428
Немає в наявності
  • Інформація по AEST B01-Pink
  • Виробник: AEST
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 14 міс.
  • Модель: Беговел Sport B01 Pink 2 in 1
  • Код виробника: B01-Pink
  • Вага: 2.75 кг.
  • Габарити: 64x40x14 см.
  • Короткий опис:

    звичайний, колеса - 170 мм, 220 мм, Кількість коліс - двоколісний, пластик, вікова група - від 2 років, максимальне навантаження - 35 кг, Колір - рожевий

Опис AEST Беговел Sport B01 Pink 2 in 1

Біговел-самокат - це перший крок в освоєнні велосипеда для кожного малюка. Вчитися їзді на велосипеді за допомогою біговел-самоката - це завжди весело та цікаво, при цьому дитина повністю впевнена у своїх силах і незалежна від батьків!


Конструкція 2 в 1: беговел-самокат

Трансформація з біговела в самокат і навпаки здійснюється одним простим натисканням на спеціальну кнопку та поворотом центральної стійки, що робить цю модель універсальною.


Якісні матеріали

Крім сталевих і пластикових елементів, у конструкції застосовується і екоматеріал — дерево. Це робить його легшим порівняно зі сталевими аналогами.


Зручність

Ергономіка в усіх елементах корпусу: зручно кататися, зручно транспортувати. Дерев'яний елемент виконує функцію сидіння в режимі біговела, а після трансформації в самокат перетворюється в опору для ноги. Для того, щоб на даному транспортному засобі однаково зручно себе почували діти зростом від 95 см до 125 см (у віці 2-5 років), дерев'яне сидіння можна регулювати вгору/вниз і вперед/назад відносно керма. До речі, кермо знімається, що значно спрощує транспортування.


Безпечний рух

Спеціальна накладка на майданчику для ноги запобігає зісковзуванню, а великі колеса дозволяють з комфортом кататися навіть по нерівній поверхні.


Сучасні матеріали в конструкції

Спеціальні високоякісні підшипники в колесах забезпечують тривале катання без зайвих зусиль з боку дитини. Колісні покришки виготовлені з термопластичного еластомеру (ТПЕ), який прекрасно працює в широкому температурному діапазоні (від -30 °С до + 140 °С), не боїться впливу прямих сонячних променів і вологи, мало важить і дуже стійкий до стирання, а значить прослужить довго.


Стильний, яскравий і зручний біговел-самокат — це те, від чого будь-яка дитина буде в захваті!

Характеристики AEST Беговел Sport B01 Pink 2 in 1

Кількість коліс двоколісний
Матеріал коліс пластик
Сидіння трансформер
Вікова група від 2 років
Тип звичайний
Гальмо ножний
Максимальне навантаження 35 кг
Вага 2.75 кг
Також шукають з великими колесами
Складна конструкція ні
Колеса 220 мм
Колір рожевий