Біговел Miqilong PHCА Білий 12 (MQL-PHCA12-WHITE) PHCА Белый 12

Код товару: 967722
Немає в наявності
  • Інформація по Miqilong MQL-PHCA12-WHITE
  • Виробник: Miqilong
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: PHCА Белый 12
  • Код виробника: MQL-PHCA12-WHITE
  • Вага: 4 кг.
  • Габарити: 72x32x13 см.
  • Короткий опис:

    Тип - беговел, Вікова група - від 2 років, Діаметр коліс - 12", кількість коліс - 2, матеріал коліс - EVA, Колір - білий

Опис Miqilong PHCА Белый 12

Біговел Miqilong PHCA є оптимальним варіантом першого самостійного транспорту для дітей у віці від 2 до 5 років. Рама виготовлена за безшовною технологією і виливається на заводі цільним елеметни, без зварювальних швів. Матеріал рами - магнієвий сплав. Все це дозволило зробити конструкцію надійною, витривалою і в той же час легкою - вага всього 4 кг. Рама покрита глянсовою, багатошаровою фарбою.

Ручки керма виготовлені з м'якої гуми і мають перфорацію по всій поверхні. Також на ручках є бічний обмежувач, який захищає руки від можливих ударів і зісковзування. Велике ергономічне сидіння має розмір 22х11 см і забезпечить комфорт при їзді. Зовнішній матеріал сидіння - еко-шкіра, внутрішній - м'який наповнювач. Сидіння виготовлено з вологостійких матеріалів для забезпечення довговічності при будь-яких умовах експлуатації і зберігання.

Завдяки регульованому керму і сидінню біговел прослужить не один сезон. Оптимальним для катання буде зріст від 80 см до 120 см.

За комфорт поїздки відповідають великі, надувні 12" колеса. У кожному колесі - 2 підшипника, це забезпечить плавність і легкість ходу.

Розмір колеса 30см - 12", розмір диска 21см - 8,8"

Поставляється частково зібраним. Знадобиться прикрутити тільки кермо з переднім колесом. У комплекті є всі необхідні інструменти для збірки в домашінх умовах.

Характеристики Miqilong PHCА Белый 12

Основне
Вид Біговел
Вік дитини від 2-х років
Вік дитини до 5 років
Додатково
Тип рамы Суцільна
Діаметр колес 12"
Особливості висота сидіння регулюється
Оснащення Прогумовані ручки
Сидіння
Рекомендований зріст дитини 80 - 120 см
Технічні характеристики
Положення регулювання висоти керма 52-55 см
Фізичні характеристики
Навантаження 50 кг
Матеріал рами магнієва
Розміри платформи 59х86х39
Колір білий
Вага 4 кг