Маршрутизатор ASUS RT-AX5400 (90IG0860-MO9B00)

Код товару: 1446681
Під замовлення
6162 Грн
  • Інформація по ASUS 90IG0860-MO9B00
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: RT-AX5400
  • Код виробника: 90IG0860-MO9B00
  • Вага: 1.117 кг.
  • Габарити: 34x26x8 см.
  • Короткий опис:

    n, ac, a, g, b, ax, 5400 Мбіт/с, 2.4 / 5 ГГц, незнімні, Антен - 4, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA2-ENT, WPS, WPA-ENT, WPA3-PSK, 10/100/1000BASE-T Ethernet, LAN - 4, 1 х USB 3.2, фільтрація MAC-адрес, VPN - так, 1 шт

Опис ASUS RT-AX5400

Дводіапазонний маршрутизатор для розширення мережі Wi-Fi: стандарт Wi-Fi 6 (802.11ax), вбудовані функції VPN, система інформаційного захисту AiProtection Pro, інструменти батьківського контролю, функція Instant Guard, сумісність з AiMesh Стандарт Wi-Fi 6 – маршрутизатор стандарту Wi-Fi 6, який підтримує велику кількість одночасно підключених пристроїв і забезпечує швидкість обміну даними до 5400 Мбіт/с. Об’єднання каналів WAN – блискавична швидкість об’єднаних каналів WAN до 2 Гбіт/с забезпечує надійне підключення до Інтернету для «розумних» будинків і невеликих компаній.

Повноцінний інформаційний захист – вбудована система інформаційної безпеки AiProtection Pro на базі рішень Trend Micro. Де б ви не були, технологія ASUS Instant Guard забезпечує безпечний доступ в Інтернет за допомогою шифрованого VPN-з'єднання. Розширені засоби батьківського контролю – безпека ваших дітей в Інтернеті за допомогою миттєвого моніторингу, фільтрів контенту та індивідуальних налаштувань для кожного підключеного пристрою без додаткових витрат. Якісне з’єднання та розширені функції у великому будинку завдяки підтримці технології AiMesh.

Відмінна швидкість, надійне з’єднання
Завдяки вбудованому комплексному VPN-захисту, який забезпечується сучасними технологіями безпеки ASUS, маршрутизатор RT-AX5400 перевершить усі ваші очікування і стане ідеальним помічником у роботі з наявними WiFi-пристроями*. Отримайте найбезпечніше з’єднання та найвищу продуктивність! * Щоб максимально використовувати можливості стандарту Wi-Fi 6 клієнтський пристрій має бути з ним сумісним.

Безпрецедентна швидкість
Маршрутизатор RT-AX5400 працює за стандартом Wi-Fi 6, забезпечуючи швидкий і стабільний доступ до Інтернету для зростаючої кількості розумних пристроїв у вашому домі. Завдяки підвищеній швидкодії, ефективності та пропускній здатності ви зможете підключити до мережі стільки пристроїв, скільки вам необхідно, насолоджуючись найвищою швидкістю Wi-Fi.

*Швидкість маршрутизатора стандарту Wi-Fi 6 з антенною конфігурацією 4x4 в діапазоні 5 ГГц порівнюється зі швидкістю маршрутизатора стандарту Wi-Fi 5 з аналогічною антенною конфігурацією.

Безпечний перегляд вебсторінок
Інтернет може містити неприйнятний вміст, нав’язливу рекламу, а також інший контент, який може мати ризики для безпеки. Функція ASUS Safe Browsing допомагає блокувати небажаний вміст в один дотик до екрана смартфона, додаткові програми для цього не потрібні. Фільтрація на основі DNS* не вплине на продуктивність маршрутизатора. Існує навіть можливість фільтрувати відвертий вміст в результатах пошуку, щоб захистити дітей, які користуються Інтернетом.

Захист у загальнодоступних мережах Wi-Fi з Instant Guard
Загальнодоступні мережі Wi-Fi, які зустрічаються в кафе, готелях, аеропортах та інших громадських місцях, рідко бувають захищеними, тому хакери можуть легко перехопити дані, які ви відправляєте в них під час підключення до Інтернету. Де б ви не були, технологія ASUS Instant Guard забезпечує безпечний доступ до Інтернету за допомогою маршрутизатора RT-AX5400.

Комплексний захист домашньої мережі
Окрім підтримки найновішого протоколу безпеки WPA3, ASUS RT-AX5400 містить у собі систему інформаційної безпеки AiProtection Pro на основі розробок компанії Trend Micro, яка забезпечує захист від інтернет-загроз для всіх підключених до неї пристроїв.

Зручні засоби батьківського контролю
Отримуйте дані про активність своїх неповнолітніх дітей в Інтернеті та налаштовуйте окремі параметри для різних вікових груп за допомогою надійних засобів батьківського контролю RT-AX5400. Ви також можете швидко створювати розклад доступу до Інтернету й надавати додатковий час онлайн для своєї малечі, щоб винагородити їх за хорошу поведінку.

Зашифроване віддалене підключення
Маршрутизатор ASUS RT-AX5400 дає змогу віддаленим працівникам безпечно отримувати доступ до корпоративних мереж без необхідності встановлювати програмне забезпечення для VPN на кожному пристрої. Ви можете створювати різні типи VPN-з’єднаннь, зокрема PPTP, L2TP, OpenVPN і WireGuard. За допомогою VPN Fusion також можна призначати різні пристрої до різних тунелів VPN, одночасно зберігаючи звичайне підключення до Інтернету для регулярного використання.

Зручне керування параметрами мережі
Щоб легко налаштувати маршрутизатор RT-AX5400 та керувати мережею, пропонується інтуїтивно зрозумілий застосунок ASUS Router для мобільних пристроїв. Розширені налаштування та додаткові функції маршрутизатора також доступні за допомогою вебінтерфейсу.

Легкий доступ до всіх функцій
Простий у використанні мобільний застосунок ASUS Router пропонує простоту налаштування та легкість керування RT-AX5400. Завдяки нещодавньому оновленню в ньому з’явилося ще більше можливостей, як-от доступ до всіх налаштувань VPN, нові засоби керування розкладом для батьківського контролю, візуальні інструменти діагностики підключення тощо.

Засоби керування
Вебінтерфейс RT-AX5400 надає доступ до розширених функцій маршрутизатора, зокрема миттєвих звітів про стан мережі і детальних налаштувань за допомогою зручної панелі. Тут також можна контролювати трафік, налаштовувати параметри QoS, портів, функцій безпеки та багато іншого.

Гнучкість і масштабованість
Технологія AiMesh дозволяє легко об’єднати декілька сумісних маршрутизаторів ASUS в єдину мережу Wi-Fi для покриття всього будинку, яким би великим він не був. У межах такої мережі AiMesh користувач отримує централізований контроль над усіма маршрутизаторами й «безшовний» роумінг – перехід від одного вузла до іншого здійснюється автоматично. AiMesh – розумне рішення для усунення «мертвих» зон! 

Характеристики ASUS RT-AX5400

Особливості персональний хмарний сервіс AiCloud
Стандарт Wi-Fi 802.11 n
Швидкість Wi-Fi 5400 Мбіт/с
Тип антени незнімні
Кількість антен 4
Захист інформації WPS
Швидкість LAN портів 1 Гбіт/с
Додаткові порти 1 х USB 3.2
Підтримка транспортних протоколів TCP
Режими роботи точка доступу
Процесор 1.5 GHz triple-core processor
Оперативна пам'ять 512 мб
Робоча частота 2.4 / 5 ГГц
Вхідний інтерфейс 10/100/1000BASE-T Ethernet
Кількість LAN портів (RJ-45) 4
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.11n
Функції міжмережевого екрану фільтрація MAC-адрес
Підтримка VPN так
Віддалене управління WEB-інтерфейс
Підтримка MESH так
Також шукають з usb-входом
Кількість в комплекті 1 шт
Ширина 161.5 мм
Висота 226.23 мм
Глибина 160.23 мм
Вага 612.4 г