Маршрутизатор ASUS RT-AX59U

Код товару: 1403122
Є в наявності
4904 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 4904грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по ASUS RT-AX59U
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: RT-AX59U
  • Вага: 0.917 кг.
  • Габарити: 26x19x11 см.
  • Короткий опис:

    n, ac, a, g, b, ax, 3603 Мбіт/с, 2.4 / 5 ГГц, вбудовані, Антен - 5, WPA2-ENT, WPS, WPA-ENT, Firewall, інформаційний захист AiProtection, WPA2/WPA3-Personal, USB 3G/4G, 10/100/1000BASE-T Ethernet, LAN - 3, USB 2.0, USB 3.2, фільтрація MAC-адрес, демілітаризована зона (DMZ), NAT, DDNS, VPN - так, 1 шт

Опис ASUS RT-AX59U

Дводіапазонний маршрутизатор класу AX4200: стандарт Wi-Fi 6 (802.11ax), підтримка технології AiMesh, система інформаційного захисту AiProtection Pro, функції Safe Browsing, Instant Guard та VPN, засоби батьківського контролю, легке налаштування, настінне кріплення. Wi-Fi для розумного дому – маршрутизатор стандарту Wi-Fi 6 на базі 4-ядерного процесора, який підтримує велику кількість одночасно підключених пристроїв і забезпечує швидкість обміну даними до 4200 Мбіт/с. Естетичний і практичний дизайн – інноваційна підставка для настільного й настінного кріплення та ультрамінімалістичний дизайн, завдяки якому пристрій впишеться у будь-який інтер’єр.

Освоєння розумного будинку.
Оцініть швидкий і надійний Wi-Fi по всьому розумному будинку з RT-AX59U маршрутизатором WiFi 6. Він повністю сумісний з попередніми стандартами та пристроями Wi-Fi, тому можна залишатися на зв'язку, не турбуючись про будь-які дії в Інтернеті.

Створено, щоб відповідати стилю.
Будь то вдома чи в кафе, на столі чи на стіні, ультрамінімалістський дизайн RT-AX59U сподобається всім, оскільки він оптимально поєднується з широким спектром домашніх інтер'єрів та бізнес-середовища. Інноваційна підставка-ніжка також може бути настінним кронштейном для простої установки.

Потужна продуктивність WiFi 6.
Насолоджуйтесь неперевершеною продуктивністю бездротової мережі у розумному будинку з дводіапазонним маршрутизатором RT-AX59U. Потужний чотириядерний процесор та технологія WiFi 6 забезпечують у 4 рази більшу ємність для більшої кількості пристроїв. Підтримуючи смугу пропускання каналу 160 МГц, він забезпечує в 3 рази більш високу швидкість та надійніше підключення для всіх видів діяльності, пов'язаних з високою пропускною здатністю. Підвищена ефективність передачі даних також знижує енергоспоживання в сім разів, що збільшує термін служби батареї ваших пристроїв.

Просте налаштування та керування.
RT-AX59U полегшить керування домашньою мережею. Його легко налаштувати і стежити за тим, що відбувається за допомогою інтуїтивно зрозумілої мобільної програми ASUS Router або потужного веб-інтерфейсу. Можна вивчити ще більше, включаючи повні налаштування VPN, функції батьківського контролю, візуалізовану діагностику підключення та багато іншого.

Просте розширення мережі Wi-Fi.
Завдяки технології ASUS AiMesh можна легко об'єднати кілька маршрутизаторів ASUS, сумісних з AiMesh, до створення домашньої мережі Wi-Fi з централізованим управлінням. Ви навіть можете використовувати один SSID для всієї вашої домашньої або офісної мережі, з безшовним покриттям та усуненням мертвих зон!

VPN для дому.
Насолоджуйтесь безпечним підключенням VPN до улюблених потокових сервісів або ігор з RT-AX59U. Як через ASUS Router, так і через веб-інтерфейс можна легко керувати своїми VPN-підключеннями, включаючи OpenVPN та WireGuard, щоб відповідати більшій кількості сценаріїв VPN. Користувач також може запускати як VPN, так і звичайне підключення до Інтернету одночасно з VPN Fusion, не заважаючи роботі інших користувачів.

VPN для роботи.
ASUS RT-AX59U забезпечує швидке та зашифроване підключення до корпоративних мереж без необхідності встановлення програмного забезпечення VPN на кожен пристрій.

Універсальне підключення.
Крім гігабітних портів WAN та LAN, RT-AX59U також оснащений двома портами USB для домашніх медіасерверів, спрощеного обміну файлами, загального доступу до принтерів та сховищ NAS. Як бонус RT-AX59U може забезпечити резервний доступ до мережі, коли ваші інтернет-сервіси недоступні. Можна встановити USB-порт як резервний WAN, підключивши його до USB-модему 4G/5G або використовувати свій телефон Android як мобільну точку доступу.

Характеристики ASUS RT-AX59U

Режими роботи Wi-Fi маршрутизатор
Особливості фільтрація MAC-адрес
Процесор 2.0 GHz quad-core processor
Стандарт Wi-Fi 802.11 n
Швидкість Wi-Fi 3603 Мбіт/с
Робоча частота 2.4 / 5 ГГц
Тип антени вбудовані
Кількість антен 5
Захист інформації інформаційний захист AiProtection
Вхідний інтерфейс 10/100/1000BASE-T Ethernet
Кількість LAN портів (RJ-45) 3
Швидкість LAN портів 1 Гбіт/с
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.11n
Додаткові порти USB 3.2
Підтримка транспортних протоколів RTSP
Функції міжмережевого екрану фільтрація MAC-адрес
Підтримка VPN так
Віддалене управління WEB-інтерфейс
Підтримка MESH так
Також шукають потужні
Кількість в комплекті 1 шт
Ширина 131 мм
Висота 200 мм
Глибина 37.5 мм
Вага 476 г