Маршрутизатор ASUS TUF-AX4200

Код товару: 1376873
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS TUF-AX4200
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: TUF-AX4200
  • Вага: 1.29 кг.
  • Габарити: 44x33x7 см.
  • Короткий опис:

    n, ac, a, g, b, ax, 3603 Мбіт/с, 2.4 / 5 ГГц, незнімні, Антен - 4, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA2-ENT, WPS, WPA-ENT, WPA3-PSK, USB 3G/4G, 10/100/1000/2500 BASE-T Ethernet, LAN - 4, USB 3.2, SPI, демілітаризована зона (DMZ), захист від DDoS-атак, фільтрація web-вмісту, VPN - так, 1 шт

Опис ASUS TUF-AX4200

Маршрутизатор TUF Gaming AX4200 гарантує стабільне й швидке з’єднання з використанням бездротового та дротового інтерфейсу в домашній мережі з великою кількістю пристроїв: ноутбуків, смартфонів, ігрових приставок, пристроїв класу «інтернет речей» тощо.

У 2,5 раза вище швидкість, у 4 рази більше пристроїв*

Завдяки технологіям OFDMA, BSS і MU-MIMO стандарт Wi-Fi 6 забезпечує зростання швидкості передачі даних у бездротовій мережі, а також середньої пропускної здатності. Він ідеально підходить для мереж із великою кількістю різних пристроїв Wi-Fi, як-от ноутбуки, смартфони та розумні домашні пристрої.

Справжня мультигігабітна швидкість**

TUF Gaming AX4200 може забезпечити інтернет-підключення з пропускною спроможністю до 2 Гбіт/с завдяки наявності WAN-порту 2,5 Гбіт/с та можливості об’єднання двох окремих каналів по 1 Гбіт/с кожен, підключених до портів LAN1 і LAN2.

Розширене покриття TUF

Gaming AX4200 може похвалитися широким покриттям бездротової мережі. Цьому сприяє технологія OFDMA, реалізована в стандарті Wi-Fi 6, а також технологія формування діаграми спрямованості (beamforming) для покращення зв’язку з кожним окремим пристроєм.

Гнучкість і розширюваність

Кожного разу, коли вам буде потрібно розширити покриття бездротової мережі або впровадити в ній нові функції, просто додайте ще один AiMesh-сумісний маршрутизатор.

Надійність і довговічність

TUF Gaming AX4200 розроблений для бездоганного функціонування мережі Wi-Fi. Продумане розташування вентиляційних отворів і радіатор охолодження сприяють стабільній роботі пристрою, а фіксовані антени та металеві захисні кожухи збільшують його довговічність.

Один маршрутизатор. Для будь-яких ігор

TUF Gaming AX4200 пропонує геймерам різні функції, оптимізовані для різних типів ігор.

Режими роботи

Адаптуйте налаштування мережі до поточних потреб і прискорюйтесь у найважливіших завданнях.

Гра та робота – одночасно!

Функція VPN Fusion дозволяє використовувати звичайне інтернет-з’єднання паралельно з VPN-тунелями без будь-яких втрат з точки зору швидкості передачі даних. Отже, навіть якщо іншим користувачам мережі потрібно використовувати VPN, ви все одно зможете насолоджуватися максимальними ігровими швидкостями.

Інформаційний захист корпоративного класу

Інформаційна безпека стає все більш важливим аспектом мереж, у міру того як до них підключається все більше пристроїв, особливо таких, які не володіють вбудованими антивірусними засобами. У маршрутизаторі TUF Gaming AX4200 реалізовано систему захисту від онлайн-загроз AiProtection Pro, яка пропонується абсолютно безкоштовно, без абонентської плати. Також у ній підтримуються стандарт WPA3 та функції батьківського контролю. За всім, що відбувається в домашній мережі, створеній на основі маршрутизатора TUF Gaming AX4200, можна стежити за допомогою зручного мобільного застосунку.

Захищене з’єднання

Де б ви не були, технологія Instant Guard забезпечує безпечний доступ в Інтернет за допомогою TUF Gaming AX4200 і шифрованого VPN-з'єднання. Візьміть із собою домашню мережу та забудьте про сторонні сервіси VPN!

* Швидкість маршрутизатора стандарту Wi-Fi 6 з антеною конфігурацією 4X4 при використанні каналів 160 МГц в діапазоні 5 ГГц порівнюється зі швидкістю маршрутизатора стандарту Wi-Fi 5 з аналогічною антеною конфігурацією при використанні каналів 80 МГц.

** Об'єднання каналів (802.3ad) вимагає підтримки стандарту клієнтським пристроєм.

Характеристики ASUS TUF-AX4200

Режими роботи точка доступу
Особливості Функція Game Boost
Процесор 2.0 GHz quad-core processor
Оперативна пам'ять 512 мб
Стандарт Wi-Fi 802.11 n
Швидкість Wi-Fi 3603 Мбіт/с
Робоча частота 2.4 / 5 ГГц
Тип антени незнімні
Кількість антен 4
Захист інформації WPS
Вхідний інтерфейс USB 3G/4G
Кількість LAN портів (RJ-45) 4
Швидкість LAN портів 1 Гбіт/с
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.11n
Додаткові порти USB 3.2
Підтримка транспортних протоколів RADIUS
Функції міжмережевого екрану фільтрація web-вмісту
Підтримка VPN так
Віддалене управління WEB-інтерфейс
Підтримка MESH так
Також шукають з usb-входом
Кількість в комплекті 1 шт
Ширина 256 мм
Висота 186 мм
Глибина 178 мм
Вага 547.4 г