Маршрутизатор ASUS TUF-AX5400

Код товару: 1198471
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS TUF-AX5400
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: TUF-AX5400
  • Вага: 1.475 кг.
  • Габарити: 36x35x9 см.
  • Короткий опис:

    ac (до 867 Мбіт/c), ax (5 ГГц, до 1.2 Гбіт/c), ax (2.4 ГГц, до 574 Мбіт/c), a (до 54 Мбіт/с), b (до 11 Мбіт/с), g (до 54 Мбіт/с), n (до 300 Мбіт/с), 1201 Мбіт/с, 2.4 / 5 ГГц, вбудовані, Антен - 4, WPA, WPA2, WPS, WPA3, USB 3G/4G, 10/100/1000BASE-T Ethernet, LAN - 3, USB 2.0, фільтрація MAC-адрес, демілітаризована зона (DMZ), захист від DDoS-атак, VPN - так, 1 шт

Опис ASUS TUF-AX5400

TUF Gaming AX5400

Маршрутизатор TUF Gaming AX5400 здатний забезпечити стабільне дротове та бездротове під'єднання до мережі великої кількості різних цифрових пристроїв, від ноутбуків і смартфонів до ігрових консолей і IoT-техніки.

Дворазове прискорення*

Підтримуваний маршрутизатором стандарт Wi-Fi 6 забезпечує збільшену ємність і швидкість бездротової мережі завдяки застосуванню низки інноваційних технологій, включно з широкими каналами, OFDMA і MU-MIMO, що особливо важливо в разі одночасного під'єднання безлічі Wi-Fi-пристроїв.

*Швидкість маршрутизатора стандарту Wi-Fi 6 з антеною конфігурацією 4 x 4, що працює в діапазоні 5 ГГц із каналами завширшки 160 МГц, можна порівняти зі швидкістю маршрутизатора стандарту Wi-Fi 5 (4 х 4), що працює в тому самому діапазоні 5 ГГц із каналами завширшки 80 МГц.

На гігабітних швидкостях

TUF Gaming AX5400 підтримує об'єднання двох пар дротових портів, що дає змогу отримати пропускну здатність у 2 Гбіт/с як для інтернет-з'єднання, так і для під'єднання в локальній мережі.

Велика зона покриття

Маршрутизатор TUF Gaming AX5400 спроектований таким чином, щоб забезпечити максимально широку зону охоплення мережі Wi-Fi. Цьому сприяють підтримка описаної в стандарті Wi-Fi 6 технології OFDMA, антенна конфігурація 4 х 4 (технологія MIMO) з роздільними антенами для діапазонів 2.4 і 5 ГГц, технологія "формування променя" і багато інших рішень.

Масштабована комірчаста мережа

Щоб збільшити зону охоплення або розширити функціональність бездротової комірчастої системи AiMesh, досить буде просто додати до неї ще один маршрутизатор ASUS зі списку сумісних моделей.

Довговічність

Цей маршрутизатор належить до серії ігрових пристроїв TUF Gaming, відомої своєю підвищеною надійністю. Посилене охолодження, металізовані роз'єми та незнімні антени - ці та інші конструктивні елементи сприяють стабільній роботі пристрою та подовжують термін його служби.

Один маршрутизатор. Три режими роботи. Для ігор усіх жанрів.

У маршрутизаторі TUF Gaming AX5400 реалізовані функції, призначені для оптимізації роботи ігор різних типів.

Різні сценарії

Маршрутизатор може працювати в декількох режимах, оптимізованих під різні завдання.

Гра і робота - одночасно!

Якщо інші користувачі локальної мережі застосовують технологію VPN, і це чинить негативний вплив на швидкість вашої онлайн гри, то вам неодмінно сподобається функція VPN Fusion, реалізована в цьому маршрутизаторі. Вона дає змогу використовувати звичайне інтернет-з'єднання паралельно з VPN-тунелями без будь-яких втрат із погляду швидкості передавання даних.

Інформаційний захист корпоративного класу

Інформаційна безпека стає все більш важливим аспектом домашніх мереж, у міру того, як до них під'єднується все більше пристроїв, особливо таких, які не мають вбудованих антивірусних засобів. Ось чому в маршрутизаторі TUF Gaming AX5400 реалізовано систему захисту від онлайн-загроз AiProtection Pro, яка пропонується абсолютно безкоштовно, без абонентської плати. Також підтримуються стандарт WPA3 і функції батьківського контролю. За всім, що відбувається в домашній мережі, можна стежити за допомогою зручного мобільного застосунку.

Захист конфіденційності

Маршрутизатори ASUS з функцією Instant Guard створюють захищений шифруванням канал передавання даних поверх загальнодоступного під'єднання через Wi-Fi, використовуючи технологію віртуальних приватних мереж (Virtual Private Network - VPN). Активувати цей захист можна в будь-який момент - одним натисканням на кнопку!

Характеристики ASUS TUF-AX5400

Режими роботи точка доступу
Оперативна пам'ять 256 мб
Стандарт Wi-Fi 802.11 n (до 300 Мбіт/с)
Швидкість Wi-Fi 1201 Мбіт/с
Робоча частота 2.4 / 5 ГГц
Також шукають з usb-входом
Тип антени вбудовані
Ширина 335 мм
Кількість антен 4
Глибина 279 мм
Захист інформації WPS
Вхідний інтерфейс 10/100/1000BASE-T Ethernet
Кількість LAN портів (RJ-45) 3
Швидкість LAN портів 1 Гбіт/с
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.11n
Додаткові порти USB 2.0
Підтримка транспортних протоколів TCP
Функції міжмережевого екрану фільтрація MAC-адрес
Підтримка VPN так
Віддалене управління WEB-інтерфейс
Підтримка MESH так
Кількість в комплекті 1 шт
Висота 68 мм
Особливості Підтримка технології MESH
Вага 346 г