Точка доступу Wi-Fi HP AP22 (R4W02A) (R4W02A)

Код товару: 1082487
Немає в наявності
  • Інформація по HP R4W02A
  • Виробник: HP
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: AP22 (R4W02A)
  • Код виробника: R4W02A
  • Вага: 0.611 кг.
  • Габарити: 18x6x19 см.
  • Короткий опис:

    Режими роботи - Wi-Fi точка, стандарти мереж - ac, робоча частота - 2.4 / 5 ГГц, тип антени - вбудована/незнімна, інтерфейси - 10/100/1000BASE-T

Опис HP AP22 (R4W02A)

Неймовірна ефективність завдяки Wi-Fi 6
Точки доступу Aruba Instant On AP22 для встановлення в приміщеннях надають простий у використанні веб-інтерфейс користувача та шаблони, завдяки чому їх можна легко розгорнути та підготувати до роботи за лічені хвилини.
Точки доступу Aruba Instant On AP22 для установки в приміщеннях підтримують стандарт Wi-Fi 6, в тому числі такі функції, як ортогональний множинний доступ із частотним поділом (OFDMA) і двонаправлений розрахований на багато користувачів режим MIMO (MU-MIMO).
Точки доступу Aruba Instant On AP22 для встановлення у приміщеннях підтримують функції цільового часу пробудження (TWT), які допомагають встановити графік взаємодії клієнтів з точкою доступу.

Повномасштабне охоплення бездротовою мережею знижує витрати на прокладку дорогих кабелів
Точки доступу Aruba Instant On AP22 для встановлення в приміщеннях володіють вбудованими функціями бездротової мережі, що дозволяють економічно розширювати підключення Wi-Fi без додаткових кабелів. Зручне розширення мережі із захопленням областей, де прокладати кабелі проблематично, що означає практично повне усунення нестабільних з’єднань та «мертвих» зон із наданням Wi-Fi у необхідних місцях.

Технології WPA2/WPA3 та Enhanced Open допоможуть захистити важливі дані
У точках доступу Aruba Instant On AP22 для встановлення в приміщеннях реалізовано стандарт безпеки Wi-Fi Alliance WPA2/WPA3 та підтримка Enhanced Open для організації захищеного бездротового доступу. У комплект поставки точок доступу Aruba Instant On AP22 для приміщень входять вбудований маршрутизатор, шлюз та функції міжмережевого екрану. Створюйте до восьми різних SSID під одним мережевим ім’ям, щоб зберігати дані в безпеці під час виконання будь-яких завдань, будь то перегляд веб-сторінок або перевірка інформації відділу кадрів. Крім розширених функцій моніторингу трафіку, можна блокувати небажані програми та сайти без додаткових витрат чи необхідності використання будь-яких зовнішніх шлюзів – контроль у вас у руках.

Характеристики HP AP22 (R4W02A)

Основні
Тип точка доступу
Кількість LAN портів (RJ-45) 1 шт.
Інтерфейс гігабітний порт Ethernet RJ-45
Бездротова мережа
Захист інформації WPA2
WPA3
Діапазон частот 2.4 ГГц + 5 ГГц
Продуктивність
Максимальна швидкість з'єднання 1200 Мбіт/с +574
Додатково
Живлення PoE (802.3af)
12 В
Особливості Світлодіодні індикатори
кнопка скидання налаштувань
Bluetooth Low Energy (BLE) radio and Zigbee
Слот безпеки Kensington
управління світлодіодами
Комплектація Точка доступу
кабель Ethernet
Посібник зі швидкого запуску
Комбіноване кріплення для стелі та настінної рейки
Фізичні
Максимальна споживана потужність, Вт 8.8
10.1
Температура експлуатації 0...+40°С
Габарити 37x160x160
Вага 500 г