Маршрутизатор Huawei AX3 Quad Core (AX3-quad-core)

Код товару: 1057244
Немає в наявності
  • Інформація по Huawei AX3-quad-core
  • Виробник: Huawei
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: AX3 Quad Core
  • Код виробника: AX3-quad-core
  • Вага: 1 кг.
  • Габарити: 31x21x6 см.
  • Короткий опис:

    ax (до 3000 Мбіт/c), 2402 Мбіт/с, 2.4 / 5 ГГц, незнімні, Антен - 4, WPA, WPA2, WPA3, 10/100/1000BASE-T Ethernet, LAN - 3, демілітаризована зона (DMZ), захист від DDoS-атак, VPN - так

Опис Huawei AX3 Quad Core

 


Провідник в еру Wi-Fi 6

Більшість сучасних пристроїв базуються на стандарті Wi-Fi 5, проте в останні роки в розумних пристроях поступово впроваджується новий стандарт - Wi-Fi 6 (802.11ax). Завдяки своїм перевагам стандарт Wi-Fi 6 задовольняє сучасну потребу у високошвидкісному та високопродуктивному Wi-Fi.



Зробіть крок вперед з HUAWEI Wi-Fi 6 Plus

Збільшіть швидкість з'єднання Wi-Fi в смартфонах з підтримкою стандарту HUAWEI Wi-Fi 6 Plus

Смартфони HUAWEI з підтримкою стандарту Wi-Fi 6 ідеально оптимізовані для роботи з роутером AX3, який оснащений ексклюзивним процесором HUAWEI з пропускною здатністю частот на 160 МГц. Ця взаємодія лежить в основі філософії Chipset Synergy, метою якої є забезпечення оптимальної швидкості та продуктивності.



З HUAWEI Wi-Fi 6 Plus сигнал проходить на одну стіну більше

Завдяки технології Dynamic Narrow Bandwidth на базі Chipset Synergy пристрої HUAWEI з підтримкою стандарту Wi-Fi 6 здатні передавати AX3 сигнал, посилений на 6 дБ, у вузькосмуговому режимі 2 МГц. Бездротовий сигнал легко проходить крізь стіни та підлогу. А це означає, що телефон чудово приймати сигнал Wi-Fi навіть з кімнати на другому поверсі на великій відстані від маршрутизатора.



Небачена швидкість за межею уяви

Маршрутизатор AX3 забезпечує швидкість сигналу, яку неможливо уявити. Завдяки схемі модуляції 1024-QAM і смузі пропускання на 160 МГц, теоретична швидкість сигналу досягає 3000 Мбіт/с (574 Мбіт/с у діапазоні 2.4 ГГц і 2402 Мбіт/с у діапазоні 5 ГГц). 1 4-ядерний процесор Gigahome підносить швидкість сигналу маршрутизатора AX3 на небачений рівень. Буферизація та затримки, що раніше сприймалися як належне, тепер у минулому. Насолоджуйтесь плавною потоковою передачею і онлайн-іграми на абсолютно новому рівні.



Багатоканальне з'єднання. Плавне під'єднання

На відміну від традиційних маршрутизаторів, AX3 підтримує можливість під'єднання великої кількості пристроїв без шкоди для продуктивності. Завдяки багатокористувацькій технології OFDMA, AX3 одночасно передає дані декількох пристроїв (до чотирьох пристроїв у діапазоні 2.4 ГГц, до 16 пристроїв у діапазоні 5 ГГц). Потужні чотири ядра забезпечують плавну роботу процесора Gigahome. Крім того, у подвійному діапазоні до маршрутизатора можна під'єднати до 128 пристроїв. 5 Незалежно від кількості користувачів і пристроїв, AX3 забезпечить усім швидкий і якісний сигнал.



Ширша смуга пропускання 160 МГц

AX3 підтримує смугу передачі даних у 160 МГц, тому в разі під'єднання до пристроїв, що працюють у тому ж діапазоні, наприклад, флагманських смартфонів, планшетів і ноутбуків HUAWEI з підтримкою Wi-Fi 5, швидкість інтернету зросте мінімум на 60%. Використовуйте мобільними пристроями з безпрецедентною швидкістю сигналу без затримок.



Потужний сигнал завдяки чотирьом підсилювачам

Маршрутизатор AX3 легко забезпечує покриття Wi-Fi навіть у складних місцях, покращує якість з'єднання і збільшує дальність сигналу завдяки чотирьом незалежним підсилювачам (два підсилювачі для діапазону 2.4 ГГц і два - для діапазону 5 ГГц). Підтримується пристроями на базі стандартів Wi-Fi 5 і Wi-Fi 6.



З'єднання без зайвих зусиль, унікальний досвід

Завдяки функції HUAWEI Share можна під'єднати маршрутизатор AX3 до свого смартфона одним натисканням. Любите домашні вечірки або святкування з сім'єю? Маршрутизатор запам'ятає ваш пароль і легко під'єднати гостей, яким ви довіряєте, у вашій мережі.



Захистіть свою мережу завдяки засобам безпеки HUAWEI HomeSec™

У 4-ядерний процесор маршрутизатора AX3 з можливостями TEE (середовище безпечного виконання) і мікроядром Harmony вбудовано незалежну зону безпеки, яка гарантує захист ваших даних на програмному та апаратному рівні. Маршрутизатор отримав сертифікат CC EAL5, що означає безпечну роботу в комерційному середовищі, а отже, гарантує високий рівень захисту ваших пристроїв.



 

Характеристики Huawei AX3 Quad Core

Також шукають роутери 5 ГГц
Режими роботи провідний маршрутизатор
Стандарт Wi-Fi 802.11 ax (до 3000 Мбіт/c)
Робоча частота 2.4 / 5 ГГц
Тип антени незнімні
Кількість антен 4
Захист інформації WPA3
Вхідний інтерфейс 10/100/1000BASE-T Ethernet
Кількість LAN портів (RJ-45) 3
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.3x
Функції міжмережевого екрану захист від DDoS-атак
Підтримка VPN так
Віддалене управління WEB-інтерфейс
Ширина 225 мм
Висота 40 мм
Глибина 159 мм
Вага 410 г