Маршрутизатор Mercusys HALO-H50G-3-PACK

Код товару: 1230924
Під замовлення
3996 Грн
  • Інформація по MERCUSYS HALO-H50G-3-PACK
  • Виробник: MERCUSYS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: HALO-H50G-3-PACK
  • Вага: 1 кг.
  • Габарити: 35x16x14 см.
  • Короткий опис:

    a, g, b, ac (до 1.9 Гбіт/c), n (до 600 Мбіт/с), 1300 Мбіт/с, 2.4 / 5 ГГц, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK, MU-MIMO, 10/100/1000BASE-T Ethernet, LAN - 3, SPI, Beamforming, 3 шт

Опис MERCUSYS HALO-H50G-3-PACK

Wi-Fi рішення для цілого будинку
Немає нічого гіршого, ніж низька швидкість та нестабільне під'єднання. Halo — це єдина система бездротових модулів, яка забезпечує потужний сигнал Wi-Fi у кожному куточку будинку. Mesh-технологія Mercusys забезпечує швидке та стабільне під'єднання під час переміщення будинком. Затримки й буферизація назавжди залишаться в минулому.

Wi-Fi всюди
Порівнюючи зі звичайним роутером, покриття якого зазвичай бракує для всіх кімнат, Halo H50G усуне зони зі слабким Wi-Fi сигналом і гарантує стабільність і високу швидкість під'єднання у всьому будинку (площа покриття до 180 м²) — від вхідних дверей до найдальшої кімнати.

Для будь-якого будинку
У комплект Halo H50G (3-pack) входить три модулі, які можна розставити в усьому будинку. Якщо трьох пристроїв виявиться мало, покриття завжди можна розширити, під'єднавши ще один модуль.

Безшовний роумінг
Клієнтські пристрої будуть автоматично під'єднуватися до модулів Halo, які мають найкращий сигнал і пропускну здатність — відтепер не буде жодних раптових вимкнень або затримок під час переміщення будинком.

Потужний Wi-Fi у кожній кімнаті
Шість продуманих підсилювачів та приймачів сигналу Halo H50G неабияк підвищують ефективність, дальність і потужність сигналу для кожного клієнтського Wi-Fi пристрою.

Два діапазони Wi-Fi із сукупною швидкістю до 1.9 Гбіт/с
На кожному пристрої Halo два діапазони Wi-Fi із сукупною швидкістю під'єднання до 1.9 Гбіт/с. Завдяки шести одночасним потокам даних Halo H50G забезпечить збільшену пропускну здатність і швидкість для всіх пристроїв, що під'єднуються.

Два діапазони в одному
Функція Smart Connect об'єднує діапазони 2.4 ГГц і 5 ГГц у єдине ім'я Wi-Fi мережі (SSID) й автоматично під'єднує пристрої до діапазону, який має найпотужніший сигнал і високу швидкість, що гарантує оптимальне під'єднання.

Понад 100 клієнтів
Halo H50G (3-pack) — це три окремі пристрої класу AC1900 зі швидкісним безшовним Wi-Fi, до яких можна під'єднати понад сто пристроїв. Завдяки технології MU-MIMO всі телефони, ноутбуки та IoT-пристрої будуть під'єднані одночасно на максимальній швидкості.

Beamforming
Halo H50G підтримує технологію Beamforming, що забезпечує стабільніше під'єднання завдяки концентруванню сигналу в напрямку під'єднаних пристроїв, навіть якщо вони розташовані далеко.

Самовідновлення
Система Halo вибирає найкращий маршрут під'єднання з доступних залежно від стану мережі — якщо на одному з пристроїв Halo виникла проблема, система автоматично переспрямує сигнал на інші пристрої, щоб ви завжди залишалися в мережі.

Гігабітні порти з автовизначенням WAN/LAN
Технологія автовизначення WAN/LAN заощадить сили та час, а гігабітні порти дадуть змогу передавати дані на запаморочливу швидкість.

Характеристики MERCUSYS HALO-H50G-3-PACK

Основні
Тип WiFi маршрутизатор
Інтерфейс 3 x Gigabit LAN ports
Режими роботи режим роутера
режим точки доступу
Бездротова мережа
Стандарти 2.4 GHz 802.11b/g/n
5 GHz 802.11a/n/ac
Захист інформації WPA-PSK/WPA2-PSK
Радіус покриття до 380 кв. м
Продуктивність
Максимальна швидкість з'єднання 1300 Мбіт/с 5 ГГц, до 600 Мбіт/с при 2.4 ГГц
Дротова мережа
Вхідний інтерфейс ( WAN ) PPPoE
PPTP
L2TP
Динамічна IP-адреса
Статична IP-адреса
Підтримувані протоколи IPv4
IPv6
Міжмережевий екран SPI
Кнопка скидання до заводських налаштувань ✔ Reset
Додатково
QoS WMM
Особливості Додаток MERCUSYS
Комплектація Кабель RJ-45
Адаптер живлення
Посібник користувача
H50G
Фізичні
Температура експлуатації 0...+40°С
Допустима вологість при експлуатації 10–90 %
Допустима вологість при зберіганні 5–90 %
Габарити 88 × 88 × 88