Бездротовий маршрутизатор MikroTik Chateau LTE6 (D53G-5HacD2HnD-TC&FG621-EA)

Код товару: 1454440
Є в наявності
5447 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 5447грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Mikrotik D53G-5HacD2HnD-TC&FG621-EA
  • Виробник: Mikrotik
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: D53G-5HacD2HnD-TC&FG621-EA
  • Вага: 2.1167 кг.
  • Короткий опис:

    Бездротовий маршрутизатор MikroTik Chateau LTE6 (D53G-5HacD2HnD-TC&FG621-EA) (AC1200, 5xGE, 1xUSB2.0, 1хMicroSim, LTE6)

Опис Бездротовий маршрутизатор MikroTik Chateau LTE6 (D53G-5HacD2HnD-TC&FG621-EA)

MikroTik Chateau LTE6 (D53G-5HacD2HnD-TC&FG621-EA) - це високошвидкісна дводіапазонна домашня точка доступу, яка адаптується до ваших потреб. Оснащена потужним чотириядерним процесором ARM, швидким і надійним модемом LTE CAT6 для чудового мобільного зв'язку та найпередовішим мережевим програмним забезпеченням на ринку - RouterOS. Але не хвилюйтеся - це може бути як просто, так і складно, як ви хочете. Chateau призначена для обслуговування найрізноманітніших груп користувачів: ІТ-фахівці можуть використовувати її на повну, звичайні домогосподарства можуть підключити та забути про її існування. З Chateau у вас завжди буде вибір.

5 Gigabit Ethernet портів можуть бути корисні для підключення всіх ваших домашніх пристроїв (медіасерверів, комп'ютерних веж, телевізорів). Ви також можете залишити LTE як резерв і використовувати Gigabit Ethernet для під'єднання до дротового інтернет-провайдера для ще вищих швидкостей!

Ваш найкращий друг, коли йдеться про доступні мобільні мережі. Дивовижна в руках досвідчених системних адміністраторів. Або в родині з нульовими навичками в галузі ІТ. Chateau може все. Для операторів мобільного зв'язку, які хочуть найкращого для своїх клієнтів без великих витрат - цілеспрямований баланс широких функцій, доступна ціна і стильний дизайн.

Усуньте вузьке місце у вашому мобільному налаштуванні
Мрієте вирватися з міської метушні та переїхати в село? Можливо, ви вже зробили крок, але розчаровані низькою швидкістю інтернету. Не бійтеся, тому що Chateau вирішить усі ваші проблеми з підключенням.

Багато сільських домогосподарств обмежені дешевими безфункціональними LTE маршрутизаторами, які просто не справляються з вимогами сучасного використання Інтернету. Ось де Chateau приходить на допомогу. Коли провідний оператор мобільного зв'язку в Латвії - LMT - замінив свої колишні клієнтські маршрутизатори на пристрої Chateau, задоволеність клієнтів зашкалювала! Ті самі LTE вишки, ті самі тарифні плани і нова Chateau - все просто! Який сенс мати нові телефони, чудове LTE покриття, високопродуктивні ноутбуки тощо, якщо вузьким місцем є старий маршрутизатор?

Свобода LTE
Досягніть стабільної швидкості до 300 Мбіт/с з агрегацією несучих, оскільки CAT6 дає змогу пристроям використовувати кілька діапазонів одночасно. Це величезна перевага в районах із великою кількістю користувачів LTE. Chateau LTE6 забезпечує кращий час відгуку в людних місцях і вищу ефективність при слабкому сигналі в сільській місцевості. Залежно від постачальника послуг спостерігається подвоєння швидкості інтернету в сільській місцевості після переходу на агрегацію операторів зв'язку, тому немає необхідності чекати на розширення кабельної мережі.

Ідеально підходить для всіх верств суспільства
Chateau постачається з усіма розширеними функціями RouterOS, тому ви отримуєте рішення корпоративного рівня за ціною споживчого. Запустіть безпечний VPN з офісу просто додому, увімкніть усі види батьківського контролю, заглибтеся в певні правила брандмауера й апаратне прискорення IPsec, налаштуйте VLAN, налаштуйте сповіщення електронною поштою або SMS... Ви навіть можете автоматизувати складні тригери повідомлення. Наприклад: "УВАГА, УВАГА! Ваша пропускна здатність досягла значення X за час Y!" Якщо ви можете собі це уявити - RouterOS може цього досягти. Однак, якщо вам не потрібні всі ці складні речі, Chateau все одно може стати вашим найкращим другом. Насправді, це найкращий вибір для операторів мобільного зв'язку, які не хочуть, щоб їхні клієнти виконували будь-які налаштування. Chateau підтримує технологію TR-069, що дає змогу створювати настроювані параметри віддаленого управління клієнтами. У вас можуть бути найпростіші та базові налаштування маршрутизатора на тій самій веб-сторінці, яку ви використовуєте для оплати мобільного рахунку.

Характеристики Бездротовий маршрутизатор MikroTik Chateau LTE6 (D53G-5HacD2HnD-TC&FG621-EA)

Тип беспроводные
Назначение роутера для дома и офиса
Площадь покрытия нет данных
Стандарт Wi-Fi Wi-Fi 5 (802.11ac)
Диапазон частот 2.4 ГГц, 5 ГГц (двухдиапазонный)
Цвет White
Поддержка Mesh нет
Аккумуляторная батарея нет
Поддержка РоЕ нет
Конструкция антенн внешние
Количество портов LAN 5
Скорость портов LAN 1 Гбит/с
Количество портов SFP/SFP+ нет
Скорость портов SFP/SFP+ нет
USB-порт есть
Поддержка 3G/4G/LTE (cлот для SIM-карты) есть
Категория LTE сat.6 (300 Мбит/с)
Возможность подключения внешних LTE антенн есть