Зовнішній бездротовий міст 5 ГГц Ruijie RG-EST310

Код товару: 1258384
Немає в наявності
  • Інформація по Ruijie RG-EST310
  • Виробник: Ruijie
  • Гарантія: 36 міс.
  • Код виробника: RG-EST310
  • Короткий опис:

    Для використання в якості мосту необхідно два пристрої однієї моделі, продається комплектом з двох штук. Зовнішній міст RG-EST310 забезпечує стійкий зв'язок між двома роутерами у міському середовищі. Це можливість підключити до однієї мережі Wi-Fi дві різні будівлі, розташовані в межах 1 кілометра. RG-EST310 використовує менш завантажену частоту 5 ГГц, що позбавляє додаткових перешкод у сигналі. Найчастіше пристрої встановлюють у великих підприємствах, що мають кілька об'єктів. Але можливе і домашнє користування. Нерідко мости застосовуються у великих будинках, де дії роутерів недостатньо. Тоді модулі розміщують на поверхах, забезпечивши якісне покриття без постійних витрат на утримання окремих точок доступу.

Опис Зовнішній бездротовий міст 5 ГГц Ruijie RG-EST310

Ruijie Reyee Series RG-EST310 - це бездротовий міст 802.11ac для транзитного з’єднання відеоспостереження або віддаленої бездротової передачі даних у таких сценаріях, як ліфти, баштові крани, фабрики, університетські містечка та будівельні майданчики. Працюючи на частоті 5 ГГц, RG-EST310 підтримує два просторові потоки (технологія 2x2 MIMO) та забезпечує пропускну здатність до 867 Мбіт/с, що може повністю задовольнити вимоги до пропускної здатності каналу передачі даних для різних служб.

RG-EST310 складається з 2 пристроїв, включаючи пристрій запису та пристрій камери. За замовчуванням вони об’єднані в пари і можуть бути розгорнуті без налаштувань. При використанні зворотного рейсу відеоспостереження рекомендується підключати комутатор або записуючий пристрій з жорстким диском до сторони запису та підключати мережеву камеру до сторони камери.

RG-EST310 можна керувати через програму, у тому числі переглядати топологію мережі та змінювати конфігурації, що повністю справило революцію у традиційному методі налаштування мостів контактного типу. Обслуговування мостів не вимагає роботи на висоті, що знижує складність обслуговування мостів до безпрецедентного рівня.

RG-EST310 із чотиристоронніми закругленими краями повністю використовує компактний розмір та пропонує вишуканий зовнішній вигляд. Ремені призначені для легкого встановлення обладнання. Корпус пристрою оптимізований для забезпечення кращої пило- та водонепроникності, забезпечуючи захист IP65. Атмосферостійкі матеріали дозволяють корпусу залишатися міцним протягом тривалого часу в суворих умовах, таких як дія сонця, вітру, кислотної та лужної корозії. Крім того, широкий температурний діапазон промислових матеріалів, що використовуються для пристрою, повністю гарантує надійність і довговічність пристрою в різних складних умовах, таких як спекотна та волога погода, суха та холодна погода, вплив сонця, дощ, сильний вітер тощо. ефективно протистояти впливу негоди чи суворих умов довкілля,

У пристрій вбудовано програмне забезпечення для бездротового керування продуктами. Користувачі можуть переглядати всю інформацію про бездротовий міст та топологію, увійшовши до системи на будь-якому пристрої мосту.

Характеристики Зовнішній бездротовий міст 5 ГГц Ruijie RG-EST310

Розмір упаковки (Ш х В х Г) 223 x 82 x 375 мм
Вага брутто 0.99 кг
Строк гарантії 36 міс.
Особливості дальність сигналу 1000м-52 дБм; 500м/-65дБм; 1000м/-68 дБм; 2000 м/-75 дБм
Інтерфейси 1 10/100Base-T Ethernet 24В DC PoE
ROM/RAM 8/64 Мб
Wi-Fi 802.11a/n/ac:5.725~5.850 ГГц
Антена Вбудовані спрямовані антени, по горизонталі: 60 °, по вертикалі: 30 °, посилення: 10 дБі
Живлення 12В DC, 24В DC PoE
Потужність споживання 5 Вт
Клас захисту IP65
Робоча температура -30°C~50°C

Файли Зовнішній бездротовий міст 5 ГГц Ruijie RG-EST310