Бездротовий маршрутизатор серії Ruijie Reyee RG-EW1200G Pro

Код товару: 1232159
Є в наявності
2156 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 2156грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 36 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Ruijie Reyee RG-EW1200G Pro
  • Виробник: Ruijie
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: RG-EW1200G PRO
  • Код виробника: Reyee RG-EW1200G Pro
  • Вага: 0.91 кг.
  • Габарити: 35x30x10 см.
  • Короткий опис:

    Бездротовий двохдіапазонний гігабітний маршрутизатор, Зручне налаштування через веб-Ruijie Cloud, або мобільний додаток; Підтримка безшовного роумінгу Mesh Wi-Fi; 2,4 ГГц 2*2: макс. швидкість 400 Мбіт/с; 5 ГГц 2*2: макс. швидкість 867 Мбіт/с;  Підтримка 802.11a/b/g/n/ac/ac Wave2, MU-MIMO; Порти: 1 порт WAN 10/100/1000 Мбіт/с (Auto MDI/MDIX), 3 порти LAN 10/100/1000M (Auto MDI/MDIX); Специфікація живлення: DC12В 1.5; Робоча температура: 0-45 ℃

Опис Ruijie RG-EW1200G PRO

Ruijie Networks - це інноваційна компанія, яка розробляє та виробляє мережеве обладнання понад 20 років. З моменту свого заснування в 2000 році компанія Ruijie нагромадила солідний досвід застосування інноваційних продуктів та рішень, що адаптуються під будь-які варіанти використання, і тим самим робить свій активний внесок у диджиталізацію всіх галузей економіки.

Ruijie Reyee RG-EW1200G PRO - це гігабітний дводіапазонний бездротовий маршрутизатор, призначений для всіх типів приміщень та для застосування в домашніх офісах чи невеликому бізнесі. Він підтримує стандарт бездротового зв’язку Wi-Fi 802.11ac Wave2 із сумарною швидкістю до 1267 Мбіт/с, що дозволить стабільно переглядати 4K контент і без затримок грати в онлайн-ігри більшій кількості пристроїв одночасно. Все це завдяки вбудованим потужним підсилювачам та безлічі зовнішніх антен з коефіцієнтом посилення в 6дБі, а також технологіям Beamforming та MU-MIMO. EW1200G PRO вирішить усі проблеми з дротовою або бездротовою мережею та забезпечить чудову швидкість Wi-Fi у всіх типах приміщень.

Налаштування: майстер налаштування допоможе вам отримати інтернет за лічені хвилини. А для тих, кому потрібно більше, обладнання Reyee підтримує управління за допомогою мобільного додатка. Ви зможете віддалено налаштовувати, перезавантажувати та діагностувати всі свої пристрої, а інтелектуальна система підкаже, якщо у вас у мережі станеться якась проблема. Завдяки автоматичному оновленню програмного забезпечення, ваш роутер завжди матиме актуальний функціонал та захист від різних вразливостей.

Збільшення зони покриття: якщо вам потрібно розширити зону покриття мережі, можна докупити ще один або кілька інших маршрутизаторів із серії RG-EW1200 і створити мережу для будь-яких приміщень площею до 500м2. При цьому вам нічого не треба буде налаштовувати. Дротове, бездротове або змішане - маршрутизатори Ruijie Reyee підтримують будь-який тип підключення або розширення мережі.
Для розширення мережі вам треба підключити по дроту інший маршрутизатор Ruijie Reyee або без проводів натисканням кнопки Pairing на головному роутері і на роутері, який буде повторювачем сигналу. І вже за кілька хвилин ви отримаєте безшовну мережу завдяки технології Reyee Mesh. Переключення ваших телефонів і планшетів буде автоматично, адже маршрутизатори Ruijie Reyee підтримують усі стандарти роумінгу.

Монтаж та дизайн: цікавий, привабливий дизайн маршрутизатора розроблений з урахуванням того, що роутер можна розташувати на столі, полиці, шафці або закріпити на стіні.

Батьківський контроль: якщо вам треба обмежити доступ певному члену сім’ї, то ви можете скористатися функцією батьківського контролю і зробити це можна прямо з мобільного телефону з будь-якої точки планети.

Гостьова мережа: організувати доступ гостей до мережі можна за лічені секунди і ця мережа буде ізольована від вашої основної, тим самим захищаючи конфіденційність ваших даних.

Управління:
Власний web-інтерфейс
Безкоштовна хмара Ruijie Cloud з будь-якого браузера
Мобільний додаток Ruijie доступний у Google Play, App Store та AppGallery

IPTV/VLAN: роутер підтримує функцію VLAN для потоку IPTV.

Характеристики Ruijie RG-EW1200G PRO

Тип антени незнімні
Підтримка транспортних протоколів IPv6
Віддалене управління Ruijie Cloud
Режими роботи точка доступу
Особливості посилення антени 2.4 GHz: 5 dBi, 5 GHz: 6 dBi
Стандарт Wi-Fi 802.11 n (до 400 Мбіт/с)
Швидкість Wi-Fi 867 Мбіт/с
Робоча частота 2.4 / 5 ГГц
Кількість антен 6
Вхідний інтерфейс 10/100/1000BASE-T Ethernet
Кількість LAN портів (RJ-45) 3
Швидкість LAN портів 1 Гбіт/с
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.11ac
Підтримка VPN так
Підтримка MESH так
Також шукають потужні
Кількість в комплекті 1 шт
Ширина 220 мм
Висота 36 мм
Глибина 140 мм
Вага 390 г