Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti AFi-P-HD

Код товару: 823188
Під замовлення
6683 Грн
  • Інформація по Ubiquiti AFi-P-HD
  • Виробник: Ubiquiti
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: AFi-P-HD
  • Вага: 0.7 кг.
  • Габарити: 25x12x12 см.
  • Короткий опис:

    Режими роботи - ретрансляція (ретранслятор), стандарти мереж - a (до 54 Мбіт/с), b (до 11 Мбіт/с), g (до 54 Мбіт/с), n (до 300 Мбіт/с), ac (до 1.3 Гбіт/с), робоча частота - 2.4 / 5 ГГц, інтерфейси - відсутні

Опис Ubiquiti AFi-P-HD

Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti AFi-P-HD

Підсилювачі Wi-Fi від Ubiquiti з назвою AmpliFi MeshPoint HD можуть бути інтегровані в абсолютно будь-яке місце Вашого приміщення. Процес елементарний і швидкий. Необхідно лише встановити основу підсилювального модуля в розетку і зверху на нього встановити антенний блок. Кріпиться за допомогою унікального конструктивного рішення у вигляді магнітного кріплення. Всі ці нововведення спрощують процес складання і дозволяють кожної з антен зайняти необхідне положення. До того ж впроваджена в конструкцію шкала індикації рівня сигналу. Неперевершена пропускна здатність в 1.75 Гб / с обумовлена ​​стандартом WiFi 802.11 ac і MIMO 3? 3.

До того ж, AmpliFi MeshPoint HD підтримує всі більш ранні стандарти Wi-Fi. Це говорить про те, що будь-який з Ваших пристроїв зможе отримати доступ до Wi-Fi на території дії підсилювача. І ця площа більша, так як раніше таким охопленням могло похвалитися тільки дорогі системи Wi-Fi найвищого професійного рівня. Дане рішення впорається з будь-яким завданням по покриттю Wi-Fi і в будь-якому місці. Це завдяки поєднанню простоти експлуатації і високу ефективність, відповідної передовому професійному обладнанню. (+ Р)

Характеристики Ubiquiti AFi-P-HD

Режими роботи ретрансляція (ретранслятор)
Стандарти мереж ac (до 1.3 Гбіт/с)
Робоча частота 2.4 / 5 ГГц
Безпека інформації WPA2-PSK
Інтерфейси відсутні
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.11 n
Ширина 58 мм
Глибина 244 мм
Вага 224 г
Робочий діапазон температури повітря -10℃ ~ +55℃