Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-LITE

Код товару: 688661
Є в наявності
3633 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 3633грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Ubiquiti UAP-AC-LITE
  • Виробник: Ubiquiti
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: UAP-AC-LITE
  • Вага: 0.74 кг.
  • Габарити: 25x20x5 см.
  • Короткий опис:

    Режими роботи - Wi-Fi точка, стандарти мереж - a (до 54 Мбіт/с), b (до 11 Мбіт/с), g (до 54 Мбіт/с), n (до 300 Мбіт/с), ac (до 867 Мбіт/с), робоча частота - 2.4 / 5 ГГц, тип антени - вбудована/незнімна, інтерфейси - LAN 10/100/1000 Мбіт/с

Опис Ubiquiti UAP-AC-LITE

Володіючи дуже компактною конструкцією, точка доступу Ubiquiti UniFi AC Lite надає ефективну в ціновому відношенні комбінацію вартості і продуктивності і займає меншу площу: на 25% менше ніж стандартна точка доступу UniFi. Tочка доступу UniFi AC Lite підтримує одночасну, дводіапазонну, 2x2 MIMO технологію. Може поставлятися в окремій упаковці або в комплекті з п'яти штук (адаптери РоЕ не входять до комплекту поставки, а живлення на точки доступу UniFi рекомендується подавати з комутатора UniFi).

Масштабоване управління масштабується Wi-Fi-мережею підприємства. UniFi - це революційна система Wi-Fi, яка об'єднує корпоративну продуктивність, необмежену масштабованість і центральний контролер управління. У дводіапазонних точок доступу UniFi стандарту 802.11AC оновлений галузевої дизайн, що дозволяє легко і швидко встановити їх за допомогою приладдя для монтажу, що входять в комплект.

Легкодоступний через будь-який стандартний браузер, програмне забезпечення UniFi Controller є потужним інструментом, ідеальним для високо насичених клієнтських середовищ, чутливих до затримок і функціонуванню в перебігу тривалого часу.

Використання ПЗ UniFi Controller дозволяє швидко налаштовувати і адмініструвати Wi-Fi-мережу підприємства - непотрібно спеціального навчання. Радіочастотні карта і параметри продуктивності, дані про стан в реальному часі, автоматичне виявлення пристроїв UAP (Access Point UniFi - точка доступу UniFi) і додаткові функції безпеки - все інтегровано в систему.

Особливості. Економія часу і грошей На відміну від традиційних корпоративних систем WiFi, використовують апаратний контролер, UniFi продається в комплекті з неспеціалізованим програмним контролером, який може бути встановлений на PC, Mac, або Linux в приватному хмарі або використовуючи службу громадського хмари.

Потужне апаратне забезпечення Дводіапазонні точки доступу UniFi стандарту 802.11AC володіють новітніми властивостями технології WiFi 802.11ac MIMO.

Інтуїтивне програмне забезпечення UniFi Controller Дозволяє конфігурувати і управляти пристроями UniFi AP за допомогою інтуїтивного і простого у вивченні інтерфейсу користувача.

Можливість розширення. Необмежена масштабованість: в залежності від вимог. можна побудувати як велику, так і малу бездротову мережу. Почавши з одного і розширюючи до тисяч, технічний стан можна підтримувати єдиної уніфікованої системою управління.

Розширення покриття. За допомогою програмного забезпечення UniFi Controller, що працює в ЦУС (центр управління мережею) або хмарі, адміністратори можуть управляти безліччю об'єктів - численними розосередженими місцями базування і підтримувати мультіарендность для керованих провайдерів.

UniFi Controller

Функціонально наповнений. Використання UniFi Controller дозволяє виробляти підтримку тисяч точок доступу UniFi, складати карти мереж, швидко управляти системним трафіком і виробляти підтримку додаткових пристроїв UAP.

Прогресивне радіочастотне картування. Використання радіочастотної карти дозволяє контролювати і аналізувати радіочастоти для оптимального розміщення точки доступу, налаштування, пошуку та усунення несправностей.

Потужні властивості радіочастотного функціонування. Розширені радіочастотні характеристики і функції конфігурації включають аналізатор спектру, ефірну равнодоступность і управління вибором частотного діапазону клієнтом.

Докладні аналітичні дані. Для прискорення виявлення і локалізації несправностей і управління великою сукупністю користувачів передбачено конфігурується протоколювання і відображення аналітичних даних.

Підтримка Guest Portal / Hotspot (гостьових порталів або хотспотів). Простота адаптації і додаткові опції для гостьових порталів, включають ідентифікацію, опції установки хотспота і можливість функціонування в якості сервера зовнішнього порталу. Дозволяє впроваджувати обмеження потоку даних UniFi для передачі пакетів гостьовим порталам і хотспотів. Використовує різні пропускні спроможності (прийом / передача), обмежує сумарне використання даних і тривалість застосування.

  • Всі точки доступу UniFi підтримують функціональні можливості хотспота:
  • Вбудована підтримка інтеграції тарифікації трафіку, використовуючи найбільш поширені кредитні картки.
  • Вбудована підтримка ідентифікації, заснованої на ваучерах.
  • Вбудований Hotspot Manager (менеджер хотспота) для формування ваучерів, гостьового менеджменту і отримання оплат.
  • Повна адаптація і брендування сторінок порталу хотспота.

Multi-Site Management. Один UniFi Controller, що працює в хмарі, може управляти безліччю об'єктів: численними, розосередженими місцями базування і підтримувати мультіарендованість для керованих провайдерів. Кожна дислокація логічно відділена і має свою власну конфігурацію, карти, статистичні дані, гостьові портали, облікові записи користувачів з правами читання / запису або тільки читання.

Групи WLAN. UniFi Controller може управляти маневреними конфігураціями великих дислокацій. Створювати численні групи WLAN і приписувати їх радіостанціям точок доступу.

Приладова панель. UniFi надає візуальне уявлення про статус мережі і виводить базову інформацію про кожному сегменті мережі.

Статистичні данні. UniFi організовує і візуалізує мережевий трафік в акуратних і легко читаються графіках.

Апаратне забезпечення. Простота монтажу Обтічна конструкція для непримітною інтеграції в будь-якому середовищі (над усіма речами в комплекті).

СІД Унікальне світлодіодне ініціалізацій кільце або майданчик надає адміністратору можливість відстежувати місце розташування і спостерігати повідомлення кожного пристрою.

Конструкція для відкритого повітря Точки доступу UniFi AC Pro і UniFi AC Outdoor оснащені стійкими до негоди корпусами, розробленими спеціально для застосування поза приміщеннями.

Вдосконалений гучномовець Точка доступу UniFi AC EDU надає високоякісний звук з правильною передачею голосу для передачі повідомлень по Wi-Fi.

PoE (Power over Ethernet - живлення по Ethernet) Підтримка функціоналу PoE. У кожен комплект входить адаптер PoE.

Характеристики Ubiquiti UAP-AC-LITE

Характеристики мережі
Інтерфейс: Wi-Fi
Архітектура локальної мережі: 10Base-T/100Base-TX/1000Base-TX Wi-Fi
Формфактор мережевого пристрою: Зовнішній
Тип Порта для каскадування: 1 x 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T
Кількість портів: 1
Підтримувані протоколи передачі даних: IEEE 802.11a/b/g/n/ac
Розташування пристрою: Зовнішній
Швидкість передачі даних: 867 Мбит/с
Частотний діапазон: 5 ГГц
Максимальний діапазон дії в приміщенні: 122 м
Мережеві особливості пристроїв: PoE
Iнтерфейсы
LAN: 1 (RJ-45)
Інше
Колір: Білий
Тип упаковки: Коробка
Габарити та вага
Глибина: 31.45 мм
Висота (мм): 160 мм
Ширина: 160 мм
Номінальна вага: 0.17 кілограм
Умови експлуатації
Максимальна температура навколишнього середовища під час роботи: 70 °C
Максимальна вологість під час роботи: 95 %
Мінімальна температура навколишнього середовища під час роботи: -10 °C
Мінімальна вологість під час роботи: 5 %