Ретранслятор Xiaomi Mi WiFi Amplifier Pro (DVB4235GL)

Код товару: 1119140
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi DVB4235GL
  • Виробник: Xiaomi
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Mi WiFi Amplifier Pro
  • Код виробника: DVB4235GL
  • Вага: 0.16 кг.
  • Габарити: 10x9x8 см.
  • Короткий опис:

    802.11 b/g/n

Опис Xiaomi Mi WiFi Amplifier Pro

Підтримка технології MIMO 2x2 і швидкість до 300 Мбіт / с

Так, інженери Xiaomi додали в даний ретрансляція Wi-Fi сигналу не тільки можливість забезпечувати швидкість передачі даних до 300 Мбіт / с, а й підтримку великої технології MIMO. Така інновація дає можливість істотно поліпшити якість зв'язку одночасно для декількох підключених пристроїв.

Дві зовнішні антени і управління зі смартфона

Крім крутого дизайну, пристрій одержав дві зовнішні антени для забезпечення якісного і стабільного сигналу. Також фахівці китайської компанії зробили свій гаджет розумним, додавши можливість синхронізації зі смартфоном за допомогою спеціального мобільного додатку.

Розширювач зони Wi-Fi Xiaomi Amplifier Pro збільшить покриття

Чим більше техніки з'являється в нашому домі, тим частіше виникає необхідність збільшити потужність і зону покриття Wi-Fi роутера, щоб сигнал добре ловив і в кухні, і в спальні, і у вітальні. А іноді потрібно дотягнути і до альтанки у дворі будинку, щоб влітку можна було з комфортом влаштуватися там з ноутбуком пограти і попрацювати. І вирішення цих проблем стане розширювач зони Wi-Fi Xiaomi Amplifier Pro.

Додайте потужності. Ні мертвих зон

Xiaomi Amplifier Pro призначений для розширення Wi-Fi покриття і посилення сигналу вашого бездротового маршрутизатора. Цей компактний ретранслятор працює на частоті 2.4 ГГц і забезпечує швидкість до 300 Мбіт / с. Він включається в електричну розетку в тій частині будинку, де сигнал Wi-Fi слабкіше, і усуває «мертві зони», щоб ви могли спілкуватися в соціальних мережах, дивитися відео, працювати або грати в онлайн-ігри всюди.

Стабільний сигнал. Високий коефіцієнт посилення

Пристрій має дві зовнішні антени з високим коефіцієнтом посилення для трансляції якісного і стабільного сигналу. Завдяки їм, а також технології MIMO 2? 2, девайс може підтримувати високу швидкість передачі даних. Це помітно покращує якість зв'язку, навіть при одночасному підключенні декількох пристроїв.

Ніяких обмежень. Сумісний з усіма

Xiaomi Amplifier Pro працює з будь-яким стандартним Wi-Fi-маршрутизатор. А його значна пропускна здатність дозволяє йому підтримувати підключення до 64 пристроїв одночасно. Цього вистачить не тільки для будинку, але і для офісу.

Управління зі смартфона. Контролюй самостійно

Можливість синхронізації зі смартфоном робить цей гаджет дуже зручним у використанні. Скачайте і встановіть програму Mi Home на свій телефон, і вам будуть доступні всі ключові параметри репитера. Зокрема, ви зможете подивитися скільки пристроїв підключено, контролювати стан мережі, рівень сигналу та інше.

Характеристики Xiaomi Mi WiFi Amplifier Pro

Режими роботи Ретрансляція (ретранслятор)
Робоча частота 2.4 ГГц
Стандарти мереж 802.11b/g/n (300 Мбіт/с)
Інтерфейси 802.11 n/g/b
Тип антени зовнішні/незнімні
Кількість антен 2
Додаткові можливості MIMO 2x2
Живлення Живлення від розетки
Габарити 70 x 80 x 54 мм
Вага 0.1 кг
Габарити упаковки 99.2 x 89.5 x 75.3 мм
Вага з упаковкою 0.157 кг
Виробник Xiaomi
Артикул DVB4235GL#