Бінокль Blaser Бинокль Blaser Primus 8х42 (388.17.17)

Код товару: 1273274
Немає в наявності
  • Інформація по Blaser 388.17.17
  • Виробник: Blaser
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Бинокль Blaser Primus 8х42
  • Код виробника: 388.17.17
  • Вага: 1.5 кг.
  • Габарити: 20x18x10 см.
  • Короткий опис:

    кратність наближення - 8х, Діаметр об'єктива - 42 мм, Діаметр вихідної зіниці - 5,25 мм, Корпус - магнієвий сплав, чорний

Опис Blaser Бинокль Blaser Primus 8х42

Карабіни і рушниці німецької компанії Blaser користуються заслуженою популярністю не тільки в Європі, але і у всьому світі. Однак зброярі з Існі не поспішають спочивати на лаврах. У 2017-му році компанія анонсувала власне виробництво оптичних приладів. Першою ластівкою стали розроблені у співпраці з фахівцями з German Sport Optics біноклі з символічною назвою Primus.

Оскільки біноклі серії Primus розроблялися, в першу чергу, для мисливців – вони відповідають всім вимогам, що пред'являються для висококласної мисливської оптики:

– Якість зображення і швидкість фокусування.

Завдяки використанню нової оптичної схеми в поєднанні з широкими об'єктивами і великими лінзами окулярів, досягається комфортне візуальне сприйняття і оптимальне зображення в будь-якій ситуації.

– Відмінні характеристики світлопропускання і передачі кольору, яскрава висококонтрастна картинка – необхідні характеристики для спостереження на дальніх дистанціях.

Чудове зображення за будь-яких умов освітлення – за рахунок використання багатошарового покриття лінз CCC (Contrast and Colour Corrective Coating) з коригуванням кольору і контрасту.

За захист лінз від зовнішніх впливів відповідає спеціальне покриття SLP (Smart Lens Protection). Воно також не дозволяє краплям дощу накопичуватися на поверхні, що істотно полегшує чищення та догляд.

– Унікальний дизайн.

Двокольорове армоване покриття магнієвого корпусу і насічки на операційних елементах не тільки створюють приємні тактильні відчуття, але і забезпечують комфортне і надійне утримання бінокля.

Короткий міст і центр ваги, зміщений у бік окулярів, створюють оптимальний баланс, полегшуючи тривале спостереження за ціллю.

Характеристики Blaser Бинокль Blaser Primus 8х42

Кратність наближення
Корпус магнієвий сплав
Колір чорний
Діаметр об'єктива 42 мм
Діаметр вихідної зіниці 5,25 мм
Найменша відстань фокусування 2 м
Поле зору на 1000 м 141 м
Габарити (парс) 184 x 144 x 58 мм
Вага 960 г