Мікроскоп Bresser Biolux LCD 50x-2000x (921637)

Код товару: 1094592
Під замовлення
14712 Грн
  • Інформація по Bresser 921637
  • Виробник: Bresser
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Biolux LCD 50x-2000x
  • Код виробника: 921637
  • Вага: 1.5 кг.
  • Габарити: 25x22x15 см.
  • Короткий опис:

    оптико-цифровий, біологічний, навчальний, професійний, збільшення - 50-2000х, насадка - монокулярна

Опис Bresser Biolux LCD 50x-2000x

Оновлена ​​модель мікроскопа Bresser Biolux LCD 50x-2000x тепер має більше оптичне і загальне збільшення. Крім того, поліпшені характеристики вбудованої камери і з'явилася можливість розширення пам'яті до 16 (32) Gb. Дана модель якнайкраще підійде для демонстраційних цілей в процесі навчання, де результати спостережень потрібно презентувати групі людей. Не менш цікавий цей мікроскоп і для домашнього користування, так як можливий негайний запис результатів спостереження в постійну пам'ять приладу, або на картку SD через слот розширення пам'яті в форматах JPEG і AVI. Додатково прилад оснащений широким набором аксесуарів і препаратів для спостереження.

Торгова марка Bresser представляє широкий вибір традиційно якісних мікроскопів будь-якої складності і призначень.

Дану модель з успіхом можна використовувати як для біологічних, лабораторних, клінічних спостережень, так і для домашнього користування. Прилад ідеально підійде для освітніх установ, де необхідно продемонструвати результати спостережень групі людей.

Завдяки використанню відображеного світлодіодного підсвічування мікроскоп можна використовувати для дослідження непрозорих зразків. А регулювання потужності і спрямованості висвітлення дозволить сконцентрувати на зразку необхідну кількість світла.

Комбінація цифрового і оптичного збільшення дозволяє отримати збільшення до 2000х, що дає можливість розрізняти дрібні деталі до десятих доль мкм. Механізм фокусування, а також мікрометричного регулювання предметного столика помітно полегшують дослідження при великих збільшеннях. Діафрагма з шістьма світлофільтрами допоможе спостерігати зразок в заданому освітленні.

Плоский LCD монітор (3,5") передає чітке кольорове зображення, позбавляючи вас від необхідності контакту з окуляром. Будь-які спостереження можна зберегти у вигляді фото чи відеоролика як у вбудованій пам'яті мікроскопа, так і на карті пам'яті, потім перекинувши його за допомогою USB-кабелz на персональний комп'ютер. Крім того, можна встановити певний інтервал фотографування, що дозволяє спостерігати процес росту мікроорганізмів. Режим відео забезпечений додатковими настройками, такими як колірна корекція ролика та ін.

Широкий перелік зразків, набір аксесуарів для препарування в поєднанні з сучасними цифровими технологіями і якісною мультипросвітленою оптикою зроблять дослідження не тільки максимально простими, але також і захоплюючими.

Характеристики Bresser Biolux LCD 50x-2000x

Назначение професійний
Подсветка світлодіодне (прохідним і відбиваючим світлом)
Комплектация чохол
Тип оптико-цифровий
Класифікація біологічний
Збільшення мікроскопа 50-2000х
Збільшення об'єктивів 4x
Збільшення окулярів 12.5x
Цифрове збільшення 4x
Насадка монокулярна
Предметний столик координатний з ноніусом і мікрометричнbv підстроюванням по обох осях
Фокусування грубе
Живлення електромережа змінного струму 220/240V
Особливості формат файлів: JPEG, AVI
Вага 1.446 кг
Колір чорний