Мікроскоп Bresser Junior Mono 20x Advanced (928505)

Код товару: 1086920
Немає в наявності
  • Інформація по Bresser 928505
  • Виробник: Bresser
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Junior Mono 20x Advanced
  • Код виробника: 928505
  • Вага: 2 кг.
  • Короткий опис:

    оптичний, стереоскопічний, навчальний, збільшення - 20x, насадка - монокулярна

Опис Bresser Junior Mono 20x Advanced

Ті, що отримали популярність дитячі монокулярні стереоскопічні мікроскопи завдяки великому діапазону робочого ходу, стійкого металевого корпусу і механічних вузлів, виконаних з металу, нічим не поступаються подібним спеціалізованим мікроскопам. Надійності і точності роботи механічних вузлів можуть позаздрити навіть більш дорогі моделі. Мікроскоп Bresser Junior Mono 20x Advanced забезпечує об'ємне стереоскопічне зображення і має широке застосування, як для дитячого розвитку, так і для професійного використання в таких областях як мінералогія, ентомологія, ботаніка, нумізматика, ремонтні роботи та ін.

Німецька компанія Bresser представляє широкий асортимент мікроскопів, призначених для користувачів різного віку і навичок, починаючи від дітей молодшого шкільного віку, і закінчуючи професійними лаборантами медичних і виробничих лабораторій.

Цей монокулярний мікроскоп формує об'ємне стереоскопічне зображення завдяки розташованій під кутом один до одного парі об'єктивів. Монокулярна насадка нахилена на 45º і повністю повертається навколо своєї осі на 360º, забезпечуючи зручність спостережень як для одного, так і для групи спостерігачів.

Великий, плоский предметний столик має в своїй основі двосторонній чорно-білий диск для забезпечення необхідного контрасту при спостереженні світлих і темних об'єктів при денному природному освітленні. Діапазону робочого ходу цілком вистачає для того, щоб розглядати об'єкти товщиною до 8 см. Завдяки широкій основі і важкому металевому корпусу мікроскоп стійкий і практично не допускає мікровібрацій при спостереженнях.

Характеристики Bresser Junior Mono 20x Advanced

Виробник Bresser
Модель Junior Mono 20x Advanced
Артикул 928505
Тип оптичний
Класифікація стереоскопічний
Призначення навчальний
Збільшення мікроскопа 20x
Збільшення об'єктивів 2x
Збільшення окулярів 10x
Насадка монокулярна
Поворот 360º
Нахил 45º
Предметний столик стаціонарний з зажимами
Фокусування грубе
Підсвічування відсутнє
Комплектація мікроскоп \n об'єктив \n окуляр \n диск
Розміри 210 x 160 x 110 мм
Габарити упаковки 260 x 190 x 160 мм
Вага 0.82 кг
Колір білий