Бінокль Bresser Topas 8-24x50 Zoom (929315)

Код товару: 1217672
Немає в наявності
  • Інформація по Bresser 929315
  • Виробник: Bresser
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Topas 8-24x50 Zoom
  • Код виробника: 929315
  • Вага: 1 кг.
  • Габарити: 20x20x12 см.
  • Короткий опис:

    кратність наближення - 8x - 24x, Діаметр об'єктива - 50 мм, Діаметр вихідної зіниці - 6.25 - 2.1 мм, Корпус - полікарбонат, чорний

Опис Bresser Topas 8-24x50 Zoom

Бінокль Bresser Topas 8-24x50 Zoom — це універсальний бінокль для польових спостережень зі змінним збільшенням. Він дає змогу спостерігати за об'єктами, що розташовані на різній відстані, і має достатнє поле зору навіть на максимальному збільшенні. Корпус має плавні форми та вельми зручний, погумований в певних місцях для надійності захоплення. Оптика бінокля сконструйована на системі призм Porro, на лінзи окулярів і об'єктивів нанесено просвітлювальне покриття. Завдяки цьому зображення, що спостерігається в окулярах, буде досить яскравим і чітким, а кольори — реалістичнішими, ніж це було б без просвітлювального покриття.
Бінокль має змінне збільшення, дає змогу як роздивитися місцевість, так і детально розглянути віддалений об'єкт. Для перемикання кратності правий окуляр обладнаний спеціальним важелем-трансфокатором. Цей бінокль обладнаний усіма потрібними функціями для комфортного використання. Це і центральне фокусування, яке дає змогу швидко наводити фокус у двох окулярах одночасно, і можливість підладити діоптрії до особливостей свого зору, і складані наочники, що дають змогу спостерігати в окулярах і без них. Кришки для окулярів і об'єктива, м'який кейс і ремінь дадуть змогу захистити бінокль від зовнішніх ушкоджень під час транспортування.
Величина чинника сутінку цього бінокля дає змогу вести спостереження з 8-кратним збільшенням навіть увечері, а величина світлосили цієї моделі зумовлює максимально світле та контрастне зображення. Бінокль має погумований корпус. Спеціальне стійке проти стирання антивідблискове повне просвітлювальне покриття лінз блакитного відтінку захищає від подряпин і сприяє максимальному проникненню світла (не менш ніж 75%), а призми, зроблені зі скла BK7, дадуть змогу мати якіснішу та контрастну картинку на окулярі. Німецькі біноклі Bresser надають високу якість оптики в поєднанні з ергономічним сучасним дизайном. Багато розробок, застосовуваних під час виготовлення цих приладів, є унікальними та захищені патентами.

Характеристики Bresser Topas 8-24x50 Zoom

Кратність наближення 8x - 24x
Діаметр об'єктива 50 мм
Діаметр вихідної зіниці 6.25 - 2.1 мм
Фактор сутінків 20-34
Світлосила 39.06 - 4.33
Найменша відстань фокусування 8 м
Поле зору на 1000 м 63 м
Діапазон зміни міжзіничної відстані 56-72
Оптична конструкція Roof
Покриття об’єктива багатошарове
Лінзи з повним покриттям (Fully Coated)
Призми BK7
Довжина 180 мм
Водостійкість захист від вологи
Ширина 180 мм
Корпус полікарбонат
Вага 832 г
Колір чорний