Підзорна труба Hawke Endurance ED 15-45x60/45 WP (56194) (929051)

Код товару: 1192271
Під замовлення
25195 Грн
  • Інформація по Hawke 929051
  • Виробник: Hawke
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: Endurance ED 15-45x60/45 WP (56194)
  • Код виробника: 929051
  • Вага: 1.5 кг.
  • Габарити: 33x15x12 см.
  • Короткий опис:

    Збільшення - 15-45x, Діаметр об'єктива - 60 мм, Оптична конструкція - призма Porro, Призми - BAK4

Опис Hawke Endurance ED 15-45x60/45 WP (56194)

60-мм об'єктив з низькодисперсного ED скла, магнієвий міцний і легкий корпус, ергономіка конструкції продумана до дрібниць і при цьому сама конкурентна ціна на ринку - ось головні, але не єдині переваги підзорної труби Hawke Endurance ED 13-39x50 / 45 WP. Конструкція труби повністю герметична і заповнена азотом, не допускає проникнення вологи і збір конденсату. На всі оптичні поверхні нанесено багатошарове покриття, що є стандартом для труб в даному класі. Призми ж мають спеціальне високовідображне діелектричне покриття, що притаманне тільки оптичним приладам вищого класу. Дана підзорна труба не підведе на полюванні, порадує бердвочерів, любителів спостереження природних пейзажів, а також буде незамінною в тирі і на стрільбах.

Двошвидкісний фокусер (мікро / макро) гарантує гранично чітку настройку на ціль. Окуляр має два гумових кільця з профільною накаткой. Одне з них відповідає за зміну збільшення, в той час як поворот другого кільця дозволяє зняти окуляр.

Як і належить професійній оптиці, окуляр у підзорні труби Hawke Endurance ED знімний і змінний. При бажанні можна придбати додатковий ширококутний окуляр з постійною кратністю. Завдяки спеціальному адаптеру для сполучення з фотокамерою Ваша труба перетворюється в потужний високоякісний об'єктив.

Окулярний вузол Hawke Endurance ED розташований під кутом 45º по відношенню до поздовжньої осі труби - це дуже зручно для спостережень в положенні лежачи і з настільних штативів. Корпус повертається навколо осі, встановлюється під будь-яким кутом і фіксується в кільці з роз'ємом для кріплення штатива. З цікавих рішень можна відзначити чіткі фіксовані положення труби при повороті навколо осі в точках 0º, 45º і 90º. Висувна сонцезахисна бленда захищає об'єктив і від сонячних відблисків і від опадів. На захисної бленде знаходиться спеціальний цілик для попереднього наведення труби на ціль. Монтажна база труби адаптована під стандартне кріплення фотоштатива, так що пошук необхідної опори для спостереження - не проблема.

У комплекті з трубою поставляється міцний нейлоновий непромокальний польовий чохол з м'якою внутрішньою підкладкою. Даний чохол розроблений спеціально для використання в похідних умовах, дозволяє захистити трубу від ударів, пилу, бруду, опадів і проводити спостереження, не знімаючи чохла. Для цього передбачені відкидні частини з боку об'єктива і окуляра, верхній доступ до фокусёру, бічна блискавка і зручний наплічний ремінь на карабіни.

Extra Low Dispersion Glass (оптичне скло з наднизькою дисперсією) забезпечують ідеальну кольорову передачу зображення і високу ступінь дозволу. Коефіцієнт заломлення променя низькодисперсними стеклами вкрай невисокий і мало залежить від частоти світла (від спектра). Всі світлові хвилі заломлюються на однакову величину кута, забезпечуючи бездоганну чіткість зображення. Застосування даних стекол дозволяє до мінімуму звести таку прикру аберацію, як хроматизм. Вартість ED-скла досить висока, саме тому виробники високотехнологічного спортивного оптики застосовують його тільки в своїх продуктах преміум-класу.

Dielectric Prism Coatings Діелектричне багатошарове покриття призм забезпечує максимальне значення коефіцієнта відбиття світла в порівнянні з будь-якими металевими покриттями. Це значно зменшує светопотері, завдяки чому забезпечується чітке і яскраве зображення навіть в умовах слабкої освітленості.

Повне багатошарове широкосмугове просвітлення оптики Hawke забезпечує однаково високу світлопропускну здатність у всьому видимому діапазоні і сприяє високій контрастності і передачі кольору в природних тонах.

BAK4 (барієвий крон) - особливий вид оптичного скла, який використовується для виготовлення призм оптичних приладів. Цей матеріал має більш низький коефіцієнт дисперсії (розсіювання світла), ніж скла, використовувані для бюджетних моделей. Як наслідок - помітно знижується хроматична аберація (райдужна оболонка на різких межах переходу від темного до світлого). Крім того, строго певний показник заломлення світла дозволяє уникнути віньєтування (явища урізання світлового пучка по краях), що забезпечує рівномірно світле зображення по всьому полю зору.

Waterproof - означає, що оптика герметизирована ущільнювальним О-кільцем і захищена від проникнення вологи при занурення в рідину протягом 3 хвилин на глибину 1,5 метра. Статичний тиск рідини на глибині 1,5 метра не завдасть приладу ні найменшого збитку і не вплине на його функціональність. Такий оптиці ніякі погодні умови не страшні.

Fogproof - означає, що корпус зсередини заповнений сухим азотом N2, що не допускає конденсації вологи на внутрішніх поверхнях при градієнті температур, відсутня запітніння зсередини, а, отже, не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу і замінюється інертним газом (в даному випадку азотом

Характеристики Hawke Endurance ED 15-45x60/45 WP (56194)

Країна-виробник Китай
Збільшення 15-45x
Діаметр об'єктива 60 мм
Розмір вихідної зіниці 4 - 1.34 мм
Фактор сутінків 30 - 51.96
Мінімальна відстань фокусування 2.5 м
Поле зору на 1000 м 49 - 26 м
Оптична конструкція призма Porro
Лінзи з повним багатошаровим просвітленням (Fully Multi coated)
Призми BAK4
Водостійкість 100% водонепроникний корпус
Захист від запотівання заповнення азотом
Зум кільце на окулярі
Наочник поворотно-висувний
Захисна бленда є
Корпус магнієвий сплав
Габарити упаковки 380 х 180 х 110 мм
Вага 0.895 кг
Комплектація чохол для зберігання
Колір чорний