Бінокль Hawke Nature Trek 10x25 Green (924165)

Код товару: 1047237
Під замовлення
6221 Грн
  • Інформація по Hawke 924165
  • Виробник: Hawke
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: Nature Trek 10x25 Green
  • Код виробника: 924165
  • Вага: 1 кг.
  • Габарити: 17x13x10 см.
  • Короткий опис:

    кратність наближення - 10х, Діаметр вихідної зіниці - 2.5 мм, Корпус - полікарбонат, 0.295 кг, зелений

Опис Hawke Nature Trek 10x25 Green

Hawke Nature Trek - це, перш за все, добротні надійні біноклі, виконані в ударостійкому водонепроникному полікарбонатному корпусі, які оснащені оптикою, що значно перевершує мінімальні вимоги до сучасних якісних оптичних приладів. Широкий модельний ряд лінійки Nature Trek включає і компактні біноклі для туристичних походів і прилади з великим полем зору для спостереження за природою і птахами, і біноклі з достатнім збільшенням і діаметром лінз для спостережень об'єктів на значній відстані в знижених умовах видимості. Станьте ближче до навколишнього світу де б і коли б ви не подорожували.

Повне багатошарове широкосмугове просвітлення оптики Hawke забезпечує однаково високу світлопропускну здатність у всьому видимому діапазоні і сприяє високій контрастності і передачі кольору в природних тонах.

BAK4 (барієвий крон) - особливий вид оптичного скла, який використовується для виготовлення призм оптичних приладів. Цей матеріал має більш низький коефіцієнт дисперсії (розсіювання світла), ніж скло, що використовується для бюджетних моделей. Як наслідок - помітно знижується хроматична аберація (райдужна оболонка на різких межах переходу від темного до світлого). Крім того, строго певний показник заломлення світла дозволяє уникнути віньєтування (явища урізання світлового пучка по краях), що забезпечує рівномірно світле зображення по всьому полю зору.

Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнюючим О-кільцем і захищена від проникнення вологи при зануренні в рідину протягом 3 хвилин на глибину 1,5 метра. Статичний тиск рідини на глибині 1,5 метра не завдасть приладу ніякої шкоди і не вплине на його функціональність. Такій оптиці ніякі погодні умови не страшні.

Fogproof - означає, що корпус зсередини заповнений сухим азотом N2, що не допускає конденсації вологи на внутрішніх поверхнях при градієнті температур, відсутнє запітніння зсередини, а, отже, не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу і замінюється інертним газом (в даному випадку азотом N2), який не містить в своєму складі водяної пари і не конденсується.

Сьогодні полікарбонат все частіше використовується для виробництва корпусів оптичних приладів. Застосування цього матеріалу цілком виправдано його мінімальною вагою, хімічною, термічною, механічною стійкістю і простотою обробки. Полікарбонатні корпуси легкі і в той же час міцні. Вони не вимагають додаткової дорогої фінішної обробки, як то анодування або фарбування.

Характеристики Hawke Nature Trek 10x25 Green

Кратність наближення 10х
Діаметр вихідної зіниці 2.5 мм
Найменша відстань фокусування 2 м
Поле зору на 1000 м 96 м
Діапазон зміни міжзіничної відстані 54-72 мм
Оптична конструкція Roof
Призми BaK4
Довжина 106 мм
Водостійкість до 1.5 м на 3 хв
Ширина 106 мм
Корпус полікарбонат
Вага 0.295 кг
Колір зелений