Підзорна труба Hawke Vantage 20-60x60 WP (921694)

Код товару: 1120984
Немає в наявності
  • Інформація по Hawke 921694
  • Виробник: Hawke
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: Vantage 20-60x60 WP
  • Код виробника: 921694
  • Вага: 1 кг.
  • Габарити: 35x17x12 см.
  • Короткий опис:

    Збільшення - 20-60x, Діаметр об'єктива - 60 мм, Оптична конструкція - призма Porro, Призми - BK7

Опис Hawke Vantage 20-60x60 WP

Підзорні труби Hawke Vantage поставляються в комплекті з повним набором необхідних аксесуарів, завдяки чому можуть мати широке застосування. За чим би Ви не спостерігали: будь то оцінка влучень у мішень при спортивній стрільбі, полювання, астрономія, діджіскопінг або просто спостереження околиць - підзорна труба Hawke Vantage підійде як не можна краще. Широкий функціонал, висока якість виконання, мала вага, помірна вартість - ось головні переваги Hawke Vantage.

Оптика підзорної труби покрита повним багатошаровим просвітленням і поміщена в ударостійкий, водонепроникний полікарбонатний корпус. Зсередини корпус заповнений азотом для запобігання конденсату на лінзах.

Окулярний вузол Hawke Vantage розташований під 45º по відношенню до поздовжньої осі труби - це дуже зручно для спостережень об'єктів, розташованих вище рівня горизонту, а також при спостереженнях зі штатива. Разом з тим, штатив, що поставляється в комплекті можна використовувати як настільний для більшої зручності спостережень. Кут спостережень може коригуватися, завдяки повороту труби в хомуті штативного адаптера, завдяки чому стає зручнішим спостереження з положення лежачи. Висувна сонцезахисна бленда захистить об'єктив не тільки від сонячних відблисків, а й від крапель дощу.

Повне багатошарове широкосмугове просвітлення оптики Hawke забезпечує однаково високу світлопропускну здатність у всьому видимому діапазоні і сприяє високій контрастності і передачі кольору в природних тонах.

Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнюючим О-кільцем і захищена від проникнення вологи при зануренні в рідину протягом 3 хвилин на глибину 1,5 метра. Статичний тиск рідини на глибині 1,5 метра не завдасть приладу ні найменшого збитку і не вплине на його функціональність. Такій оптиці ніякі погодні умови не страшні.

Fogproof - означає, що корпус зсередини заповнений сухим азотом N2, що не допускає конденсації вологи на внутрішніх поверхнях при градієнті температур, відсутнє запітніння зсередини, а отже не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу і замінюється інертним газом (в даному випадку азотом N2), який не містить в своєму складі водяної пари і не конденсується.

Сьогодні полікарбонат все частіше використовується для виробництва корпусів оптичних приладів. Застосування цього матеріалу цілком виправдано його мінімальною вагою, хімічною, термічною, механічною стійкістю і простотою обробки. Полікарбонатні корпуси легкі і в той же час міцні. Вони не вимагають додаткової дорогої фінішної обробки, як то анодування або фарбування.

Характеристики Hawke Vantage 20-60x60 WP

Збільшення 20-60x
Діаметр об'єктива 60 мм
Розмір вихідної зіниці 3-1 мм
Винос зіниці 18-13 мм
Фактор сутінків 34.6-60
Світлосила 9-1
Мінімальна відстань фокусування 7 м
Поле зору на 1000 м 38.4-17.4 м
Кут спостереження 45º
Оптична конструкція призма Porro
Лінзи з багатошаровим покриттям (Fully Multi-coated)
Призми BK7
Водостійкість 100% водонепроникний корпус
Захист від запотівання заповнення азотом
Зум кільце на окулярі
Наочник складаний (Fold-Down)
Захисна бленда є
Корпус полікарбонат
Розміри довжина 350 мм
Габарити упаковки 415 x 140 x 70 мм
Вага 0.795 кг
Комплектація твердий пластиковий кейс
Колір чорний