Бінокль Kowa BD II 8x32 XD (927700)

Код товару: 1086973
Під замовлення
20214 Грн
  • Інформація по Kowa 927700
  • Виробник: Kowa
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: BD II 8x32 XD
  • Код виробника: 927700
  • Вага: 1 кг.
  • Габарити: 30x20x10 см.
  • Короткий опис:

    кратність наближення - 8х, Діаметр об'єктива - 32 мм, Діаметр вихідної зіниці - 4 мм, Корпус - магнієвий сплав, 0.54 кг, темно-зелений

Опис Kowa BD II 8x32 XD

Компанія Kowa здійснила справжній прорив в галузі спортивної оптики. Біноклі Kowa BD II XD в дійсності дозволяють спостерігати те, що до сих пір оптична схема бінокля не дозволяла побачити. Екстрашироке поле зору біноклів - це, безсумнівно, найбільш значуще досягнення інженерів компанії Kowa за останнє десятиліття. На даний момент ніхто з конкурентів не зумів наблизитися до настільки вражаючих результатів, зберігши при цьому високу якість зображення. Ще однією перевагою цих біноклів є компактність і мінімальна вага їх магнієвого корпусу при найвищій якості зображення, яке забезпечує низькодисперсне скло Kowa XD. Всі оптичні поверхні мають повне багатошарове просвітлення, а призми покриті фірмовим фазокоригуючим і високовідбиваючим діелектричним покриттям С3 для кришталевої чіткості зображення. Спеціальне покриття окулярів і лінз Kowa KR coating знижує ризик появи дрібних подряпин і володіє водовідштовхувальними властивостями. Корпус бінокля водонепроникний і заповнений сухим азотом, що запобігає запотіванню оптики при різких змінах температури. Міцні, легкі і стильні, біноклі серії BD II XD ідеально підходять як для спорту і туризму, так і для полювання і спостережень на природі, а завдяки широкому полю зору рекомендовані для астролюбителей.

Kowa XD (Extra Low Dispersion) - спеціальний сорт оптичного скла з низькою дисперсією, розроблений компанією Kowa для об'єктивів біноклів і підзорних труб містить значну кількість кристалів флюориту - кращого на сьогоднішній день матеріалу для виробництва лінз з наднизькою дисперсією. Коефіцієнт заломлення низькодисперсного скла мало залежить від частоти світла (від спектра). Всі світлові хвилі заломлюються на однакову величину кута. Застосування даного скла в конструкції об'єктивів дозволяє практично позбутися від такої неприємної аберації, як хроматизм. Вартість такого скла досить висока, через що тільки виробники високотехнологічної оптики застосовують його в своїх продуктах преміум-класу. Kowa небезпідставно стверджує про перевагу Kowa XD над іншими різновидами низькодисперсного скла, що неодноразово підтверджено тестами і думкою експертів. У конструкції об'єктива даної моделі застосовано 2 лінзи Kowa XD.

Фірмове покриття призм Kowa C3 - У біноклях Kowa виконаних за схемою ROOF використовуються призми Schmidt-Pechan, виготовлені з особливих марок оптичного скла з винятковими характеристиками. Оскільки одна з поверхонь призми Pechan не дає повного відображення, Kowa розробила покриття з високою здатністю, що відображає - "KowaC³". Це дозволило отримати коефіцієнт відбиття вище, ніж у інших покриттів в яких використовуються срібло або алюміній. Таким чином покриття "KowaC³" має коефіцієнт відбиття від 99% і більше у всій видимій області спектра (від 400 до 700 нм).

Kowa Repelling (KR) Coating - це багатофункціональне покриття, спеціально розроблене для біноклів Kowa SV і Kowa YF, яке наноситься на зовнішні сторони лінз, запобігаючи появі подряпин, і, в той же час, є гідрофобним і оілофобним. Покриття KR захищає лінзи від будь-якого впливу води (дощ, сніг, туман, бризки або безпосереднє занурення), а також від скупчення бруду, розчиненого у воді і від масел. Досить просто інтенсивно струсити бінокль після використання у вологих умовах, і краплі води будуть видалені з зовнішньої поверхні лінз. Дане покриття має достатню твердість і перешкоджає випадковій появі подряпин при механічному впливі малої і середньої сили. Це дозволить використовувати прилад в більш екстремальних умовах і зберегти при цьому повну функціональність оптики.

Phase Coating - спеціальне фазокоригуюче покриття, яке наноситься на одну з поверхонь призмової обертаючої системи у вигляді найтонших шарів. Вартість такого покриття досить висока, а процес нанесення вимагає прецизійної точності, тому таке технологічне ускладнення можуть дозволити собі тільки імениті виробники оптики. Фазова корекція необхідна виключно для оптичної системи Roof, оскільки, проходячи через таку призму, світловий потік розкладається на два паралельних пучка світлових хвиль, виникає позафазове зміщення на половину довжини світлової хвилі, що призводить до зменшення здатності зображення, а також зниження контрастності.Phase Coating коригує це зміщення. Як результат - зображення максимально чітке і контрастне. Сьогодні без фазокоригуючого покриття практично немислима конструкція сучасного високоякісного оптичного приладу призмовою системи Roof.

Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнюючим О-кільцем і захищена від проникнення вологи за міжнародним класом IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метра не завдасть приладу найменшого збитку і не вплине на його функціональність. Такій оптиці ніякі погодні умови не страшні.

Fogproof - означає, що корпус зсередини заповнений сухим азотом, що виключає конденсацію вологи на внутрішніх поверхнях при перепаді температур. Як наслідок, оптика не пітніє зсередини, а також не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу і замінюється інертним газом (в даному випадку азотом N2), який не містить в своєму складі водяної пари і не конденсується.

Завдяки порівняно малій вазі і твердості в сплавах, магній використовується в різних галузях промисловості з підвищеними вимогами до експлуатаційних якостей. Корпуси біноклів, виконані з магнієвого сплаву, вважаються на даний момент найбільш надійними і високоякісними, і відрізняються високою якістю обробки, що завжди позитивно відбивається на зовнішньому вигляді приладу і радує око. Оптика в таких корпусах послужить протягом максимально довгого часу.

Характеристики Kowa BD II 8x32 XD

Кратність наближення
Діаметр об'єктива 32 мм
Діаметр вихідної зіниці 4 мм
Фактор сутінків 16
Світлосила 16
Найменша відстань фокусування 1.3 м
Поле зору на 1000 м 154 м
Діапазон зміни міжзіничної відстані 57-75 мм
Оптична конструкція Roof
Лінзи з повним багатошаровим покриттям (Fully Multi Coated)
Призми BaK4
Водостійкість 100% водонепроникний корпус
Довжина 116 мм
Ширина 124 мм
Корпус магнієвий сплав
Вага 0.54 кг
Колір темно-зелений