Бінокль Kowa Genesis Prominar XD 10x33 (914782)

Код товару: 1214074
Немає в наявності
  • Інформація по Kowa 914782
  • Виробник: Kowa
  • Країна-виробник: Японія
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: Genesis Prominar XD 10x33
  • Код виробника: 914782
  • Вага: 0.8 кг.
  • Габарити: 25x20x15 см.
  • Короткий опис:

    кратність наближення - 10х, Діаметр об'єктива - 33 мм, Діаметр вихідної зіниці - 3.3 мм, Корпус - магнієвий сплав, прогумований, темно-зелений

Опис Kowa Genesis Prominar XD 10x33

Біноклі преміум-класу Kowa Prominar XD виробляються в Японії з використанням найвищих стандартів. В їхній конструкції використовуються компоненти й оптика екстракласу.

Бінокль Kowa Prominar XD 10x33 обладнаний 33 мм лінзами, виготовленими з XD-скла з наднизькою дисперсією, має широке поле зору й малу величину мінімальної відстані фокусування — 1.5 м.

Призми з фазовою корекцією й відбивальним покриттям C3 і лінзи з повним багатошаровим просвітленням забезпечують чітке, різке зображення з чудовою деталізацією.

Легкий ергономічний корпус бінокля Kowa Prominar XD 10x33 виготовлений із магнієвого сплаву, обладнаний захисним гумовим покриттям, водонепроникний і заповнений сухим азотом, що запобігає запотіванню оптики за різких змін температури.

Phase Coating

Спеціальне фазокоригувальне покриття, яке наноситься на одну з поверхонь призмової повертальної системи найтоншими шарами. Вартість такого покриття досить висока, а нанесення вимагає прецизійної точності, тому таке технологічне ускладнення можуть дозволити собі тільки імениті виробники оптики. Фазова корекція необхідна виключно для оптичної системи Roof, оскільки, проходячи через таку призму, світловий потік розкладається на два паралельні пучки світлових хвиль, виникає позафазове зміщення на половину довжини світлової хвилі, що призводить до зменшення здатності зображення, а також зниження контрастності. Phase Coating коригує цей зсув. Як результат — зображення максимально чітке та контрастне. Сьогодні без фазокоригувального покриття практично неможлива конструкція сучасного високоякісного оптичного приладу призмової системи Roof.

Waterproof

Означає, що оптика герметизована ущільнювальним О-кільцем і захищена від проникнення вологи за міжнародним класом IPX7. Занурення в рідину упродовж 30 хвилин на глибину 1 метра не завдасть приладу найменшого збитку та не вплине на його функціональність. Такий оптиці жодні погодні умови не страшні.

Fogproof

Означає, що корпус зсередини заповнений сухим азотом, що унеможливлює конденсацію вологи на внутрішніх поверхнях у разі перепаду температур. Як наслідок, оптика не пітніє зсередини, а також не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу та замінюється інертним газом (в цьому разі азотом N2), який не містить у своєму складі водяної пари та не конденсується.

Завдяки порівняно малій вазі та твердості в сплавах, магній використовується в різних галузях промисловості з підвищеними експлуатаційними якостями. Корпуси біноклів, виготовлені з магнієвого сплаву, вважаються на цей момент найбільш надійними та високоякісними й вирізняються високою якістю обробки, що завжди позитивно відбивається на зовнішньому вигляді приладу та тішить око. Оптика в таких корпусах пропрацює впродовж максимально тривалого часу.

Зроблено в Японії

Не секрет, що Японія вже давно посідає перше місце серед країн із розвитку та впровадження передових технологій практично у всіх галузях науки та техніки. На сьогодні японці патентують усе більшу кількість інновацій у галузі оптичних технологій, потіснивши навіть німців, раніше споконвічно утримують тут провідну позицію. Крім того, філософія ставлення до роботи не дає нагоду японцеві виробляти посередній продукт. Саме тому скромний, але місткий напис "Made in Japan" свідчить про високий рівень технологій та бездоганну якість продукту. Іншими словами, Ви дістаєте найкраще з найкращого.

Prominar XD (Extra Low Dispersion) — спеціальний сорт оптичного скла з низькою дисперсією, розроблений компанією Kowa для об'єктивів біноклів і підзорні труби. Коефіцієнт заломлення низькодисперсного скла мало залежить від частоти світла (від спектра). Усі світлові хвилі заломлюються на однакову величину кута. Застосування цього скла у конструкції об'єктивів дає змогу практично позбутися такої неприємної аберації, як хроматизм. Вартість такого скла досить висока, через що тільки виробники високотехнологічної оптики застосовують його у своїх продуктах преміум-класу. Kowa небезпідставно стверджує про перевагу Prominar XD над іншими різновидами низькодисперсного скла, що неодноразово підтверджено тестами та думкою експертів.

Наступним кроком у виробництві бінокулярних призм Roof стало застосування спеціального сорту оптичного скла SK15 з високим коефіцієнтом заломлення. Виробляє його лідер із виробництва оптичного скла у Японії, компанія SUMITA. Виготовлення комбінованих призм Roof зі скла SK15 і BAK4 дає нагоду практично позбутися паразитних внутрішніх перевідбиттів, що до певної міри впливають на якість зображення. Свої біноклі комплектують такими призмами тільки два виробники оптики, один із яких Kowa

Фірмове покриття призм Kowa C3 — У біноклях Kowa, виготовлених за схемою ROOF, використовуються призми Schmidt-Pechan, виготовлені з особливих марок оптичного скла з винятковими характеристиками (BAK-4 і SK-15). Оскільки одна з поверхонь призми Pechan не дає повного відбивання, Kowa

розробила покриття з високою здатністю, що відбиває — "KowaC³". Це дало змогу отримати коефіцієнт відбиття вищий, ніж в інших покриттів, у яких використовуються срібло або алюміній. Отже, покриття "KowaC³" має коефіцієнт відбиття від 99% і більше у всій видимій зоні спектра (від 400 до 700 нм).

Характеристики Kowa Genesis Prominar XD 10x33

Кратність наближення 10х
Діаметр об'єктива 33 мм
Діаметр вихідної зіниці 3.3 мм
Фактор сутінків 18.2
Світлосила 10.9
Найменша відстань фокусування 1.5 м
Поле зору на 1000 м 119 м
Діапазон зміни міжзіничної відстані 56-73 мм
Оптична конструкція Roof
Покриття об’єктива багатошарове
Лінзи з повним багатошаровим покриттям (Fully Multi Coated)
Призми BAK4+SK15
Довжина 131 мм
Водостійкість IPX7
Ширина 121 мм
Корпус прогумований
Вага 590 г
Колір темно-зелений