Бінокль Kowa YF 6x30 WP (914765)

Код товару: 1086982
Немає в наявності
  • Інформація по Kowa 914765
  • Виробник: Kowa
  • Країна-виробник: Японія
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: YF 6x30 WP
  • Код виробника: 914765
  • Вага: 1 кг.
  • Короткий опис:

    кратність наближення - 6х, Діаметр об'єктива - 30 мм, Діаметр вихідної зіниці - 5 мм, Корпус - прогумований, чорний

Опис Kowa YF 6x30 WP

Біноклі серії YF від компанії Kowa володіють високими оптичними характеристиками при доступній для біноклів такого класу ціні. Призми з високоякісного скла BAK-4 і лінзи з повним багатошаровим просвітленням забезпечують чітке і ясне зображення з максимальною яскравістю. Спеціальне покриття окулярів і лінз Kowa KR coating, знижує ризик появи дрібних подряпин і володіє водовідштовхувальними властивостями. Легкий ергономічний корпус бінокля Kowa YF 6x30 WP оснащений захисним гумовим покриттям, водонепроникний і заповнений сухим азотом. Велике і зручне центральне колесо фокусування робить процес налаштування швидким і зручним навіть в рукавичках.

Kowa Repelling (KR) Coating - це багатофункціональне покриття, спеціально розроблене для біноклів Kowa SV і Kowa YF, яке наноситься на зовнішні сторони лінз, запобігаючи появі подряпин, і, в той же час, є гідрофобним і оілофобним. Покриття KR захищає лінзи від будь-якого впливу води (дощ, сніг, туман, бризки або безпосереднє занурення), а також від скупчення бруду, розчиненого у воді і від масел. Досить просто інтенсивно струсити бінокль після використання у вологих умовах, і краплі води будуть видалені з зовнішньої поверхні лінз. Дане покриття має достатню твердість і перешкоджає випадковій появі подряпин при механічному впливі малої і середньої сили. Це дозволить використовувати прилад в більш екстремальних умовах і зберегти при цьому повну функціональність оптики.

Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнюючим О-кільцем і захищена від проникнення вологи за міжнародним класом IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метра не завдасть приладу найменшого збитку і не вплине на його функціональність. Такій оптиці ніякі погодні умови не страшні.

Fogproof - означає, що корпус зсередини заповнений сухим азотом, що виключає конденсацію вологи на внутрішніх поверхнях при перепаді температур. Як наслідок, оптика не пітніє зсередини, а також не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу і замінюється інертним газом (в даному випадку азотом N2), який не містить в своєму складі водяної пари і не конденсується.

Lightweight Body - корпус біноклів даної серії виготовлений з особливо легкого полікарбонату, що дозволило зменшити вагу на 10-20% в порівнянні з аналогічними моделями конкурентів. При цьому балансування і ергономічні характеристики бінокля тільки виграли. Прилад максимально зручно лягає в руки спостерігача, а міцне, комбіноване (частково гладке, частково шорстке), профільоване гумове покриття дозволяє надійно зафіксувати бінокль в долонях.

Характеристики Kowa YF 6x30 WP

Виробник Kowa
Модель YF 6x30 WP
Артикул 914765
Кратність наближення
Діаметр об'єктива 30 мм
Діаметр вихідної зіниці 5 мм
Фактор сутінків 18.97
Світлосила 25
Найменша відстань фокусування 5 м
Поле зору на 1000 м 140 м
Діапазон зміни міжзіничної відстані 50-70 мм
Оптична конструкція Porro
Лінзи з повним багатошаровим покриттям (Fully Multi Coated)
Призми BaK4
Довжина 114 мм
Водостійкість 100% водонепроникний корпус
Ширина 160 мм
Корпус прогумований
Вага 0.47 кг
Колір чорний