Бінокль National Geographic ALU 8x42 (9076300) (928544)

Код товару: 1094591
Немає в наявності
  • Інформація по National Geographic 928544
  • Виробник: National Geographic
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: ALU 8x42 (9076300)
  • Код виробника: 928544
  • Вага: 1 кг.
  • Короткий опис:

    кратність наближення - 8х, Діаметр об'єктива - 42 мм, Діаметр вихідної зіниці - 5.25 мм, Корпус - алюміній, чорний

Опис National Geographic ALU 8x42 (9076300)

Пошук надійного бінокля за помірною ціною варто почати з моделі National Geographic ALU 8x42. Це один з небагатьох біноклів, корпус якого зроблений з алюмінію, що забезпечує легкість і достатню міцність одночасно. Одного погляду на широкий міст, що з'єднує оптичні труби бінокля, повністю покритого товстим шаром гумової оболонки, досить, щоб бути впевненим в надійності конструкції. Бінокль має внутрішню систему фокусування, яка надійно захищена навіть при ударах і падіннях бінокля. Ця модель хороша і для полювання, і для поїздок, і для міських спостережень, а якщо біноклем зацікавився дитина, - Ви завжди зможете довірити їй National Geographic ALU 8x42 без особливого побоювання, що з біноклем щось трапиться.

Торгова марка National Geographic сьогодні відома в найвіддаленіших куточках нашої планети. Національне географічне товариство здобуло собі славу завдяки своїм поглибленим дослідженням навколишнього світу і популяризації своїх відкриттів і спостережень. Нині компанія National Geographic співпрацює з кращими виробниками товарів по всьому світу. Результат цієї співпраці - розробка і виробництво приладів, що дозволяють вивчати навколишнє середовище, а також ряду товарів, заснованих на технологіях, безпечних для навколишнього середовища.

Бінокль National Geographic ALU 8x42 - це повнорозмірний і, разом з тим, досить компактний бінокль з хорошими світосильними характеристиками, що дозволяють проводити спостереження в умовах зниженої видимості. Восьмикратне збільшення позитивно позначається на досягненні статичності зображення навіть при спостереженні без штатива. Разом з тим бінокль має спеціальне різьблення для штативного адаптера і, при необхідності, може бути встановлений на штатив для більш тривалих спостережень.

Оптика бінокля побудована за принципом обертаючої системи призм Roof і забезпечена багатошаровим просвітленням лінз об'єктива і окуляра. Завдяки цьому зображення, що спостерігається в окулярах, буде яскравим і чітким, а кольори - реалістичними.

Даний бінокль обладнаний усіма необхідними функціями для комфортного використання. Це і центральне фокусування, яке дозволить швидко наводити фокус в двох оптичних каналах одночасно, і можливість діоптрійного підстроювання під особливості свого зору, і поворотно-висувні наочники з чотирма фіксованими положеннями для зручності спостереження як в окулярах, так і без них. Винос зіниці в 19 мм також сприяє комфорту при спостереженні. Кришки об'єктива мають підпружинені фіксатори, і не спадуть з бінокля випадковим чином. Кришка окуляра здвоєна і має вушко для закріплення на широкий і зручний нашийний ремінь. Алюмінієвий корпус приладу має рівень водозахисту IPX5, що відповідає повному захисту від водяних струменів, що потрапляють з будь-якого напрямку.

Характеристики National Geographic ALU 8x42 (9076300)

Виробник National Geographic
Модель ALU 8x42 (9076300)
Артикул 928544
Кратність наближення
Діаметр об'єктива 42 мм
Діаметр вихідної зіниці 5.25 мм
Фактор сутінків 18.33
Світлосила 27.56
Найменша відстань фокусування 5 м
Поле зору на 1000 м 96 м
Діапазон зміни міжзіничної відстані 59-77 мм
Оптична конструкція Roof
Лінзи з багатошаровим покриттям (Multi coated)
Призми BK7
Довжина 150 мм
Водостійкість IPX5
Ширина 120 мм
Корпус алюміній
Вага 0.652 кг
Колір чорний